• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım sağol bebek iyi bende bi iyibi kötü idare ediyom bu sabah yatmadım ilk defa
eşimi işe yolluyom gidip yatıyom inan öğleye zor kalkıyom mide bulantılarım devam ediyo hala ne zaman bitcek bu bulantılar senin bitti dimi bulantıların
başımda çok ağrıyo

geçmiş olsun tatlım ewet benim azaldı artık eskisi gibi bulantı yok ama mide ekşimesi oluyor akşamları özelliklekafamçokkarıştı

benimki hiçbuna benzemiyor kız acaba uzak çekimmi benimki...valla hiç bi halt anlamadım diyorum yaa..kaç mm burada???benim kağıtta gördüğüm burda gözüken kesenin ucu kadar küçükk yani...resmin bir gölgesi bile olabilir sanki..
ay benim işlerim hep böyle valla alakasız çıkar bütün örneklerden bak o test kitide böyle olmuştudelikafadulden

canım valla bilemiyom
anlaşılan benim kıs fotojenikmiş güzel pozlar vermiş:roflol:
sen sıkma canını cnm o büyür gelişir
ben o kopyaladığın ilk plesentanın resmini çekerken bana büyük ihtimalle düşer demişti çünkü geriye doğru kayıyomuş
ne düştü nede bişey
hayırlısı buymuş nasibide varmış dünyada geldi

1005100.jpg
bu resimdede kesenin içinde fasülye gibi görünen miniminnacık beyaz vildan
kalp atışları bu resimde görünmütü

aaaaaa...bunu çok iyi görüyorumm kız ne ilginççç aman yarabbim yaaa..yüce rabbim sen neler yaratırsın hayran kalmamamak içten değil.........

vildoş benim resim hani siyahın arasında dalga dalga çıkan yerler var ya anacım oradaki hafif bi koyuluğa bu kese dedi çıktı ...başka yerlerdede var o koyuluktran ayrıca ...ne bilim valla yalan demiyodur işallahh:roflol::roflol::roflol:
yarın çıkar foyasııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy allah korusun tabi....allah yüzümü güldürsün işallah...
sağol canım resimler için çok güzelmiş vildanın:nazar:

iyiyim valla kızlar kahvaltı ediyorum bir bakiim dedim sizler maşallah iyisiniz bu bebiş görüntüleri ne muhteşem ALLAHIM banada göstersin yaşatsın inş

canım acıkıncada olabilir tabi ama..benim bir tanesi gece yatmadan önce olmuştu ve birde birşey yemek istemediğin zaman yani zorla yediğinde de bulantı olabilir.

saol canım benim...ben acıkınca bulanıo hafif ya mide rahatsızlığım var yada bebişten bakalım...saol tatlım dinlediğin için...

canım valla bilemiyom
anlaşılan benim kıs fotojenikmiş güzel pozlar vermiş:roflol:
sen sıkma canını cnm o büyür gelişir
ben o kopyaladığın ilk plesentanın resmini çekerken bana büyük ihtimalle düşer demişti çünkü geriye doğru kayıyomuş
ne düştü nede bişey
hayırlısı buymuş nasibide varmış dünyada geldi

evt olacağı varsa oluyor ..hayırlısı olsun işallahhh..şimdi ilk resimlere yine bakacağım dikkatlice canım...

aaaaaa...bunu çok iyi görüyorumm kız ne ilginççç aman yarabbim yaaa..yüce rabbim sen neler yaratırsın hayran kalmamamak içten değil.........

vildoş benim resim hani siyahın arasında dalga dalga çıkan yerler var ya anacım oradaki hafif bi koyuluğa bu kese dedi çıktı ...başka yerlerdede var o koyuluktran ayrıca ...ne bilim valla yalan demiyodur işallahh:roflol::roflol::roflol:
yarın çıkar foyasııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy allah korusun tabi....allah yüzümü güldürsün işallah...
sağol canım resimler için çok güzelmiş vildanın:nazar:
cnm onlar minik minik kistler olabilir belki
dr kistle plesentayı ayırt eder heralde biz anlamayız ama
sen dr yarınmı gidiyon canım
ayrıca bu resimlerden daha çok var ben güzel olanları ekliyodum 1 albüm dolusu
işte allhın büyüklüğü
inşallah herkese yaşatır bu duyguyu
iyiyim valla kızlar kahvaltı ediyorum bir bakiim dedim sizler maşallah iyisiniz bu bebiş görüntüleri ne muhteşem ALLAHIM banada göstersin yaşatsın inş

hoşgeldin ablacım nasılsın
afiyet olsun
kahvaltıya sana gelebilirmiyim ben daha oyalanıyom kalkmaya hiç niyetim yoksırnaşık şey

bebişim iyi canım ..acayip uyku yapmaya başladı minnoşum...dün içim uyudu akşam 11 de artık kamyon çarpmış gibiydim herkez yat yat diye baskı yaptı evde yattım bende..yarın görmeye gideceğiz teyzoşşuuu...işallahh kalbini ptır pıtır duyacağız...:lepi:
oy ben senin o pıtırını yerim
günaydın minişim ve güzel annesiii

yaklaşmasın benim eşimde öğrendiğimizden beri hamile olduğumu sarılmaya bile korkuyo.yazık adamcağız 35 yaşında sonra baba olacak ilk defa çok tedirgin çok dikkatli.kıyamam eşlerimiz allahtan çok anlayışlılar.:1hug:
aynen öyle valla allahtan çok anlayışlılar
günaydın canım hoşgeldin varmı gelişmeler falan:1hug:
YOK KUŞUM BİR GELİŞME
hoşgeldin canımmŞenizbizde çocuk odasını yaşını doldursun ozaman yapmayı düşünüyoz cnm inşallah bebeşin tez zamanda gelirde sende alırsın cicilerkaydirigubbakcemile5
İNŞALLAH CANIM HAYIRLISI ARTIK
slm hoşgeldin canım nasılsın
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM BEİM
kızlar hepinize iyi sohbetler iyi günler diliyorum ben çıkıyorum daha sonra yine gelirim görüşürüz
NİRE GİDİYON BEN YENİ GELDİM AMA YA

gunun aydın olsun canım nasılsınn bu arada kırmızıları görmedin dimi daha

h.g.
ÇIK GÖRMEDİM DAHA KUŞUM

hihihi))))))))benimkide öyle anacım 37 sinden sonra baba olcak pek heyecanlı)))))
durmadan ultrason resmine bakıyo ben bundan bişi anlamadım diyip duruyo)))sabah işe gelirken yine konuştuk hatta bu doktor bize bişi göstermedi acele acele diyor))))bakalım yarını iple çekiyoruz)))

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN ONDAN NE ANLIYACAK ZATEN BENİM ADAMA KİTİ GÖSTERDİM BU NE ANLAMA GELİYOR DİYE SORUYOR kaydirigubbakcemile2

kıslarr benim çıkmam gerek tekarr girmeye çalışıcam öğlenden önce gelebilirsem eğer öpüldünüz kendinizie iy bakın özleyin bei anacımm byy

Back
X