• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

senide öpeyim güzelim ya
ne sölemiyon sen hamişim diye
ben olsam sokaktann geçenlere bile sölerim heraldedelikafadulden
hadiyin halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ay kız benide al zaten hava sıcak:teytey::teytey::teytey:
kız varya o kadar bağlanmışız ki birbirimize ne olursa olsun hem seviniyoz hem üzülüyoz inşallah kaybetmemde canım hamileliğim devam eder

güzelim burası okadar sıcak bir ortam ki bir girdiğin zaman çıkamıyorsun valla

nire gidiyon be ya daha muhabbet edicek ama ya :ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab
canım benim he valla bende öyle
nebilim canım çekti haydi kimler kahve içiyor parmak kaldırsın kaydirigubbakcemile4
ama haftada 1kere çok içmek yok zararlı!!! :1ninca: maksat sohbeti koyulaştırmak
tiryakisiyim valla ama azaltıcam
hoş geldinnnn bende kendi çapımda takılıyorum:))) kimse beni tanımıyo yaaa:(((senağlama

snde katıl canım tanışırız yaa.s.

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi yarıda bıraktık okuyamadım döktürmüşsünüz yine baktık kalabakıl olmuş yazayım hemen dedim

escalescm 9..küsür çıkmştı
dimi beta
vall kusura bakma canım ya hastaneye
gittim de kafam allak bullak oldu bir an unuttum canım ya
şimdi aklıma geldi inşallah devam eder hayırlısıyla
olsun be güzelim neden kusura bakayım sıkma sen tatlı canını senin eşin ameliyet olmuştu doğru hatırlıyorsam durumu ne peki canım oldumu ameliyat
ben gitmek istemiyom ama napıyım canlarım ya şimdilik az daha burdayım bakalım Şeniz
tamam tatlı kuşum
canım sen içme şimdilik sana yasak :1no2: :1ninca: sana bitki çayı ikram edim ben cnm :kahve:
oda olur canım benim
canım hatırladım ya kusura bakmayın kızlar
manyak gibi oldun ben 2 gün hastanede kalınca -tatlicadiarzu-
geçmişi de okuyamadım daha:1shok:
kusra bakılacak bir şey yok ki canım benim inşallah yakın zamanda halaylarız çekeriz

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi bende prolaktin yüksekliği var genellikle ounla ilgili topiklere takılıyorum.Size bir sorum var klomen kullandım buay ilk defa ve regl olmadım sadece çok az farklı renkte bir akıntı var 2 gündür acaba klomen gecikme yapar mı.Benim adetlerim hep düzenlidir yoksa hamilemiyim keşke öyle olsaaaaaaa cevaplarsanız sevinirim

ay kız benide al zaten hava sıcak:teytey::teytey::teytey:

canım benim he valla bende öyle

tiryakisiyim valla ama azaltıcam

snde katıl canım tanışırız yaa.s.
kız dur bende halay çekeyim zaten otura otura her yanım uyuştu valla bir tur atıyorum geri geliyorum işin başına anam bura yüzünden kilo aldım valla he :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba kızlar nasılsınız geçmişi yarıda bıraktık okuyamadım döktürmüşsünüz yine baktık kalabakıl olmuş yazayım hemen dedim

anacım sen geçmişi bırak bugüne gel valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi bende prolaktin yüksekliği var genellikle ounla ilgili topiklere takılıyorum.Size bir sorum var klomen kullandım buay ilk defa ve regl olmadım sadece çok az farklı renkte bir akıntı var 2 gündür acaba klomen gecikme yapar mı.Benim adetlerim hep düzenlidir yoksa hamilemiyim keşke öyle olsaaaaaaa cevaplarsanız sevinirim

valla canım o ilaçı ben hiç kullandım bilsem yardımcı olurdum canım ama inşallah hamiledirsinde bir halay çekeriz birlikte ah bide sara olsa burda ya

olsun be güzelim neden kusura bakayım sıkma sen tatlı canını senin eşin ameliyet olmuştu doğru hatırlıyorsam durumu ne peki canım oldumu ameliyat
kusra bakılacak bir şey yok ki canım benim inşallah yakın zamanda halaylarız çekeriz

oldu canım dün ögle saatlerinde oldu
çok şükür iyi şimdi
2 yıl önce fıtıktan ameliyat olmuştu eşim karın zarında yırtık vardı parça koydular
o parçada büyük gelmiş sürekli agrı yapıyodu
şimdi parçayı küçülttüler çok ciddi birşey degildi ama
ameliyat sonuçta neyseki atlattık çok şükür:Saruboceq:

valla canım o ilaçı ben hiç kullandım bilsem yardımcı olurdum canım ama inşallah hamiledirsinde bir halay çekeriz birlikte ah bide sara olsa burda ya

Sağol canım cevapladığın için inşallah öyledir olursa haber veririm size halayın başını alırım.Size tatlı muhabbetlerhihoyyyt

HOŞ BULDUK BİŞİ SORCAM BU SAYFA KENDİLİĞİNDEN GÜNCELLENMİYOMU BEKLİYORUM BİŞİ YOK DİYE BAŞKA BÖLÜME BAKIYORUM Bİ DÖNÜYORUM 3 SAYFA ATLAMIŞ kafamçokkarıştı ANLAMADIM YAAA

HoŞbulduk ıyıım heyecanla regl olmayı beklıyorum Çatlatma ıĞnesı yapılacak:))

canım ben klomen kullandım
ama benim adet pek düzenli degildi o zaman
o yüzden bilemicem ben güzelim yaa
şimdi bende de prolaktin yüksek çıktı bendedostinex kullanyorum
2 tane kaldıhihoyyyt

oldu canım dün ögle saatlerinde oldu
çok şükür iyi şimdi
2 yıl önce fıtıktan ameliyat olmuştu eşim karın zarında yırtık vardı parça koydular
o parçada büyük gelmiş sürekli agrı yapıyodu
şimdi parçayı küçülttüler çok ciddi birşey degildi ama
ameliyat sonuçta neyseki atlattık çok şükür:Saruboceq:
iyi aman sevindim canım çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah yakın zamandada senin herif seni bekler bebiş için tatlım

Sağol canım cevapladığın için inşallah öyledir olursa haber veririm size halayın başını alırım.Size tatlı muhabbetlerhihoyyyt

saol canım benim

Selam masılsınız ben aydından ayşe aranızda yeniyim daha doğrusu önceden çok popüler dim burada ama bayağı bi ara verince üyeliğim iptal olmuş geri dönmek güzel herkese sevgiler. Bende hamile kalmak steyenlerdenim 2007 şubattan beri korunmuyorum kısmetse bu adet döneminde çatlatma iğnesi olacağım aranızda varmı onunla hamiş olan
merhaba mercan ayşe nasılsın çatlatma iğnesi bende vuruldum bu ay ama olmadı tabiki bu benim için geçerli aramızda ilk demede hamile kalan çok arkadaşımız sana özel bir sorun olacak doktorun kim sende aydındasın bende aydında bir dr gidiyorum o açıdan sordum

merhaba hoş geldin aramıza biliyorumusun benim sadece klomen kullanarak hamile kalan bir arkadaşın varki onda hem yumurtalık tembelliği vardı hemde eşinde sperleri çok yavaş ve kaliteli değildi şuan 3 yaşında bir oğlu var inşallah sende sadece klomenle hamile kalmışsındır.

kız dur bende halay çekeyim zaten otura otura her yanım uyuştu valla bir tur atıyorum geri geliyorum işin başına anam bura yüzünden kilo aldım valla he :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

anacım sen geçmişi bırak bugüne gel valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız senin görürümde ben gelmezmiyim hiç zaten 2 gündür ben çıkıyorum sen giriyorsun konuşamıyoruz

canım ben klomen kullandım
ama benim adet pek düzenli degildi o zaman
o yüzden bilemicem ben güzelim yaa
şimdi bende de prolaktin yüksek çıktı bendedostinex kullanyorum
2 tane kaldıhihoyyyt

Sağol canım dostinex hemen düşürür prolaktini meraklanma ben de parlodel kullanıyorum 1 ayda hemen düştü prolaktin ama bebiş gelmedi bu ay da doktor yumurtalar iyi diyince bir de adet gecikince umutlanıyorumbenneyaptımki bakalım artık nolcak

Back
X