• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlarrrr bu imza ve avatar sitelerını bana söyleyın değiştircem sıkıldımmmm beklıyorum nerden hangi siteden kaydirigubbakcemile2

2 gundur evdeyımmmm daraldım kızlarrrrrrr biz ilçede otyoruz yaa yapıcak bişey yokkk eşimde calışcakmıs az önce aradı bir yere gidelımmı dıye e bu saaten sonra napıyım dedım bunaldımm

kız sen 2gündür evdesin ben bir haftadır daha yeni bugün dışarı çıktım yaa bide eşime diyomki dışarısı hepmi böyle bu varmıydı dıaşrıda saçma sapan şeyler soruyom oda diyoki sümoş vallahi senin halin gerçekten kötü yazık sana diyo çokta gençtin ama diyo dalga geçti benlekaydirigubbakcemile3

kız sen 2gündür evdesin ben bir haftadır daha yeni bugün dışarı çıktım yaa bide eşime diyomki dışarısı hepmi böyle bu varmıydı dıaşrıda saçma sapan şeyler soruyom oda diyoki sümoş vallahi senin halin gerçekten kötü yazık sana diyo çokta gençtin ama diyo dalga geçti benlekaydirigubbakcemile3

canım bende neredeyse 4 aydır evdeyim hamileliğimin ilk 3 ayı mecburen pek bir yere gitmedim hep evdeydim çok dikkat ettim .evden dışarı çıkmadım bebişe bir şey olur diye.şimdide hava sıcak çıkamıyom bodrumda oturuyorum yanıyo burası ben ne yapim bak.hep evdeyim .ama olsun bebişim sağlıkla doğsunda sonra bebişimle gezerim .

canım bende neredeyse 4 aydır evdeyim hamileliğimin ilk 3 ayı mecburen pek bir yere gitmedim hep evdeydim çok dikkat ettim .evden dışarı çıkmadım bebişe bir şey olur diye.şimdide hava sıcak çıkamıyom bodrumda oturuyorum yanıyo burası ben ne yapim bak.hep evdeyim .ama olsun bebişim sağlıkla doğsunda sonra bebişimle gezerim .

evet canım haklısın bende zaten hani 5gün önemliydiya ondan dedim hep uzanıp dineleneyim bide zaten canımda istemiyodu inş bebişim de beni düşünmüştür tutunmuştur bana

daraldım kızlarr ben 1,5 yıldır evdeyım ya hanı ders falannn daral gelıyorrr hamilelikten hormnlarmı yukseldı ne deliricem:))
ilahı sumoşş bende sen gibiydım bir ara esım benle dalga gecerdı
kız beryal sen kaç kılosun

daraldım kızlarr ben 1,5 yıldır evdeyım ya hanı ders falannn daral gelıyorrr hamilelikten hormnlarmı yukseldı ne deliricem:))
ilahı sumoşş bende sen gibiydım bir ara esım benle dalga gecerdı
kız beryal sen kaç kılosun

kız söylesem kaçarsın 95 kiloyum .ama boyum 1.80.
resimlerim var profilimde bak şekerim .tombiş hamileyim .bak orda tek ben kot elbiseli halim yeni bebişim nohutum karnımda geçen ay çekildim .

evet canım haklısın bende zaten hani 5gün önemliydiya ondan dedim hep uzanıp dineleneyim bide zaten canımda istemiyodu inş bebişim de beni düşünmüştür tutunmuştur bana
canım eğer hamileysen ki inşallah öylesindir.daha da dikkatli ol hele ilk 3 ay çok önemli.sakın gerekmedikçe evden çıkma yat dinlen keyfine bak .ben öle yaptım hep.hem evde olunca daha sağlıkl besleniyosun .zamanında sütünü de içiyon meyveni de yiyon evde olmak çok rahat oluyo.
slm kıslar nabersiniz

hoşgeldin canım nasılsın

kız beryall maşallah boyun cok güselmıssss
dur bakarım ya ben 167 ve 70 ile hamile kaldım kılo verme asamasındaydım suan cok kzııyorum hayatımn en kılolu dönemınde nasıl oldudda hamile kaldım dıye kız nasıl kılo verecm bennn

Back
X