Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

abyosun+, belenay+, iltercakir+, leylem, megryann, nilüfer79+ hihoyyyt günaydın kızlarrrrr
sabaha kadar sizi rüyamda gördüm -tatlicadiarzu-hayırdır inşallah

iyiym canım hafta başı iş yerinde çalışıyoruz şükür sen nasılsın

afiyet bal şeker olsun nohutuma güzelce besle bakim nohutu bol bol süt içir yemek yedir seveyim ben o nohutu emiiiŞeniz

günaydın canım nasılsın
besliyorum teyzesi .ohh yaptık kahvaltımızı doyduk kimizde.sütümüzü yumurtamızı da yedik..gel şimdi sen de bizi yeeee kaydirigubbakcemile3
kan testi yaptırsammı acaba:utangac:
hayır canım henüz çok erken kan testi için .bekle birkaç gün daha.
VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:

canım ümitlenme ama sanki belirtilerin hamilesin gibi.

abyosun+, belenay+, iltercakir+, leylem, megryann, nilüfer79+ hihoyyyt günaydın kızlarrrrr
sabaha kadar sizi rüyamda gördüm -tatlicadiarzu-hayırdır inşallah[/QU

Bana niye günaydın yok küstünmü yoksa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

şşşşttttt ne süzülüyosunuz alttaa yaff
bende birazdan kalkarım anneme gidecem yatak odasını değiştirecez:delphin:
kalkıyımda kahvaltımı hazırlayım bari kocik uyanmadan

kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar iyi sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum hepinize..4-5 gündür giremedim yeni hamiş haberleri varmı...benim adetime 3 gün var bende geri sayıyorum ama sanırım adet olacağım..belirtiler standart anlıyacağınız..nassılsınız bakalım bugün..kaydirigubbakcemile4

kızlar benm adetım bıtelı 10 gün oldu ama dun pembe renkte akıntım oldu neden acaba bılenınız varmı nolur cvp yazın bende bebiş istıyorummm

günaydın canııımmm Şeniz sana niye küsüyüm ben kimseye küsmem hem
alttan kopyaladım o zaman sen yoktun offline idin cnm :1hug: sefiyom seni ben
daha önce hiç kimse benim için yola kırmızı asfalt döktürmemişti sen döktürdün cnmkaydirigubbakcemile3

günaydın güzelim..iyi sabhlar sanada..valla bende rüyamda kendimi hamile gördüm..adetime 3 gün var..dün de evlilik yıldönümüüzdü..bi süpriz olsa ne güzel olur.. rüyan nasıldı güzelim..hayırdır? nasıl gördün bizleri..kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar iyi sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum hepinize..4-5 gündür giremedim yeni hamiş haberleri varmı...benim adetime 3 gün var bende geri sayıyorum ama sanırım adet olacağım..belirtiler standart anlıyacağınız..nassılsınız bakalım bugün..kaydirigubbakcemile4
hayırlısı olsun cnm benimde son 1 haftaya girdik bakalım hamişmiyim değilmiyim:delphin:
kızlar benm adetım bıtelı 10 gün oldu ama dun pembe renkte akıntım oldu neden acaba bılenınız varmı nolur cvp yazın bende bebiş istıyorummm

öncelikle aramıza hoşgeldin cnmŞeniz
soruna gelince valla hiçbi fikrim yok cnm :sm_confused:

günaydın güzelim..iyi sabhlar sanada..valla bende rüyamda kendimi hamile gördüm..adetime 3 gün var..dün de evlilik yıldönümüüzdü..bi süpriz olsa ne güzel olur.. rüyan nasıldı güzelim..hayırdır? nasıl gördün bizleri..kaydirigubbakcemile4

valla hatırlamıyorum ama kk daki kızları gayet net hatırlıyorum:sm_confused:
birileriyle biyerlerde buluşuyodum galibaCADIARZU

günaydın şekerim serdarda bende çok iyiyiz cnm hafta sonu babamız gezdirdi bizi çok enerjiğiz kaydirigubbakcemile5sizede bu enerjiden dağıtmaya geldik teyzoşlar sırayan geçin bakam serdar hepicinizi öpecek gıdıktandelikafadulden
anammmmmmm öpsün ilk beni öpsün gelsin bende onu öpim koklayım ohhhh mis gibi benim oğlummm
teyzoş sen beni öslememişin hiç serdarım nerde diye sormamışın küsüm işte :dilcikar:barışmam banane banane:çok üzgünüm:
slm tombişim oğluşumu niye küstürdün kııı kaydirigubbakcemile3

oyyyy yerim seni teyzsinin kuzusu sen benim kusuruma bakma ben hamileyim ya psikolojim yerinde değil özür dilerim birdaha olmaz. yerim seni teyzesinin aşkitosu..

günaydın canııımmm Şeniz sana niye küsüyüm ben kimseye küsmem hem
alttan kopyaladım o zaman sen yoktun offline idin cnm :1hug: sefiyom seni ben
daha önce hiç kimse benim için yola kırmızı asfalt döktürmemişti sen döktürdün cnmkaydirigubbakcemile3

hihoyyyt dökerim canım benim hatta sen ne renk istersen öyle yaptırırım.Bu arada şimdiden yeni yatak odan hayırlı ve de uğurlu olsun canım yerimseniben

günaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
escales canım bidaha kan testi yaptırsana canım yaaa böyle beklenirmi kızzz....2 gunde 2 kat yukselirse normal demek

Günaydın kızlar hepinize a.s.

biraz geçmişi okuyayım dedim çıkamdım yine :kahve:

Escales canım içini ferah tut kötü şeyler düşünme sakın merak etme değerlerin normale dönecektir inşallah. :Saruboceq: O zamanda halaybaşı ben olucam valla :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın canım nasılsın
merhaba arkadaşlar
merhaba zeyneppk
slm zeynep bende senle aynı durumdayım canım :(
günaydın
sabaha kadar sizi rüyamda gördüm -tatlicadiarzu-hayırdır inşallah
günaydın teyzoş hoşgeldin
escales cnm inşallah değerlerin yükselirde bizde şurda ağız tadıyla bir halay çekerizalkisalkisalkis
inşallah ya ne zamandır halay çekmedik paslandık walla .escales bekliyoruz umutla.
kızlaar kımse yokmu
ben varım oğlumla

günaydın canım nasılsın nerelerdesin ne zamandır.a.s.

tsk vildangel acaba hamılemıyım ıyıce delirdim artık ne olsa hamılemıyım dıyorum
cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş
merhaba kızlar herkese günaydın nasılsınız
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
hihoyyyt dökerim canım benim hatta sen ne renk istersen öyle yaptırırım.Bu arada şimdiden yeni yatak odan hayırlı ve de uğurlu olsun canım yerimseniben

saol cnm sen bitanesinŞeniz
nilüş kıs bursa civarında kırmızı asfalt döküldü benim için :jeyyar: gezerken görürsen o yoldan geç benim içinsüprizzzzzalkisalkisalkis

Back
X