Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Sağol vildangel sayfa çok hızlı ilerliyor haliyle yazılanların hepsi bazen okunmuyor.Ben bir şey soracağım size.Düşük yapalı 1 ay falan oldu.Henüz regl olmadım olurum herhalde.Uykuya çok düşkün bir yapım yoktu ama artık uyku isteğim arttı.Kafamı zor kaldırıyorum.Hep yorgun ve uykuya düşkün oldum.Nedeni düşük sonrası hormonlarımdan olabilir değilmi?

günaydın canım nasılsın nerelerdesin ne zamandır.a.s.[/QUOTE]
günaydın güzelim..işlerin yoğunluğundan giremedim..ama sizleri özledim güzelim..nasılsın bugün canımkaydirigubbakcemile3

nilüş bende yoktum kıs kaç gündür
baya fransız kaldım topişe
sen geszdin tozdun ohh gününü gün ettin bende anca iş yapıyo üleee
kendimi kak temizlik şirketinin elemanı gibi hissetmeye başladım
bende bi hamile kalsamda şu ev işinden bi terfii etsem hiç fena olmayacak:delphin:

ayyy evet engüzeli o oluyo valla ne gündüz nede gece çalışıyosunn)))hihihi)))doktor gece çalışmasınıda yasakladı daha yeni bi yerleşsin güzelce dedi..pek rahat oldu kızzz)))))

canlarım ben çıkıyorum arkadaşım aradı dışarı çıkıcaz.belki denize giderizkaydirigubbakcemile3 .öpüyorum kocaman .gidip oğlumu yüzdüreyim azcık

Bir kaç gün öncenin sayfalarına baktım.Ultrason görüntülerini falan görünce heveslendim doğrusu.Bu arada umut listesinde benim adım yok kızlar....

merhaba güzelim..burada en önemli şey umudumuzu asla yitirmememek..meleğine sen-ben ve tüm isteyenle rinşallah kavuşacka günün birinde:nazar:

canım hoşgeldin .listede adın var iyice bak .108 numaradasın bak

Sağol beryalcim gördüm adımı.En sonda ben olurum sanıyordum ama benden sonra 5 kişi daha eklenmiş listeye.Maaşallah bize alkisalkisalkis
İnş. Tüm bu umut listesindekiler hamileler listesine terfi eder.....

Amin abyosun haklısın.Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş.Bu arada bir soru sormuştum ama gören oldumu bilmiyorum.Düşük yapalı 1 ay oldu henüz regl olmadım.Ama uykuya çok düştüm çok uyuyorum.Hormonlarla ilgisi olabilirmi?

cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz
saol cnm sen bitanesinŞeniz
nilüş kıs bursa civarında kırmızı asfalt döküldü benim için :jeyyar: gezerken görürsen o yoldan geç benim içinsüprizzzzzalkisalkisalkis

vildancım canım ben iyiyim sen nasılsın erkencisin bu gün yine kızzz :)

canım adetin biteli daha 10 gün olmuş henüz belli olmaz ki .adetinin üzerinden en az 3 gün geçince testte belli oluyo.

günaydın canikom nasılsın

canım nasılsın hoşgeldin .minişim nasıl büyüyomu .oyyy gezin canım ne güzel ohhh tatil yaptın ne güzel .
iyidir güzelim sen nasılsın nohutum nasıl öpüçük yokmu banaŞeniz

kıslarrrrrr selam bennn geldimmmmmmmm
slm canım hoş geldin

Herkese hayırlı sabahlar .....
tşkler sanada hayırlı sahablar hoş geldin

Amin abyosun haklısın.Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş.Bu arada bir soru sormuştum ama gören oldumu bilmiyorum.Düşük yapalı 1 ay oldu henüz regl olmadım.Ama uykuya çok düştüm çok uyuyorum.Hormonlarla ilgisi olabilirmi?

ben hiç hamiş kalmadım ve düşük yaşamadım ama sonuçta düşükte vucudun yorulduğunu hormanların tekrar eski seviyeye gelmesi için belirli bir sürenin geçmesi lazım..bol bol dinlen ve 2-3 ay korun vucudun tekrar hamileik için toparlansın...inşallah yakında senden güzel haberler alacağız güzelim.

canım ben hiç hamile olmadım ama hormonlarda bozulma olmuş olabilir bence bir dr gitsen daha net cevap alırsın diye düşünüyorum

kızlar netten baktım yumurta çatlarken gorulen kanama yazıyodu acaba benım dun yumurtammı catladı?adetım bıtelı 9 gun olmustu ama dun kanamam oldu bılen varsa yazsın nolur hıc bı bılgım yok benım

bırı bıseyler yazsın nolur 6 aydır korunmuyoruz ama bebek yok

canım benim..bizde 7-8 aydır korunmuyoruz ama bizde de bebek yok doktora gittik rahim ve yumurtaların iyi dedi..yani çalışmalara devam..3 gün var adetime umutla bekliyorum..sende umudunu kaybetme şekerim.kaydirigubbakcemile2

kızlar netten baktım yumurta çatlarken gorulen kanama yazıyodu acaba benım dun yumurtammı catladı?adetım bıtelı 9 gun olmustu ama dun kanamam oldu bılen varsa yazsın nolur hıc bı bılgım yok benım

bırı bıseyler yazsın nolur 6 aydır korunmuyoruz ama bebek yok
dur canım yaa panik yapma bu kadar
ilaç veye herhangi birşey kullandınmı bu dönemde canım belki onun etkiside olmuş olabilir
ama yumurta çatlarken bir kanama geliyormu onu bilemiyorum canım
ben daha önce hayıt tohumu ilk kullandığımda çok az bir kan gelmişti belki seninde öyle birşeydir

canım benim..bizde 7-8 aydır korunmuyoruz ama bizde de bebek yok doktora gittik rahim ve yumurtaların iyi dedi..yani çalışmalara devam..3 gün var adetime umutla bekliyorum..sende umudunu kaybetme şekerim.kaydirigubbakcemile2

allah cok aratmaz ınsallah canım bende cok ıstıyorum dun kanama olunca acaba varmı dıyorum ama cok erken umutlanmak ıcın

Back
X