Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
besliyorum teyzesi .ohh yaptık kahvaltımızı doyduk kimizde.sütümüzü yumurtamızı da yedik..gel şimdi sen de bizi yeeee kaydirigubbakcemile3iyiym canım hafta başı iş yerinde çalışıyoruz şükür sen nasılsın
afiyet bal şeker olsun nohutuma güzelce besle bakim nohutu bol bol süt içir yemek yedir seveyim ben o nohutu emiiiŞeniz
günaydın canım nasılsın
hayır canım henüz çok erken kan testi için .bekle birkaç gün daha.kan testi yaptırsammı acaba![]()
VAR GÜLÜM GÖĞSÜM ŞUAN TAŞ GİBİ DESEN YERİ SIZLIYORDA O DEĞİL KASIĞIM HAFİF ŞİŞ ŞUAN ADET BELİRTİLERİ NE VARSA HEPSİ VAR BENDE CANIM AMA İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ DIŞ GEBELİK FALAN OLMAZ BELİM AĞRIYOR HA BİRE WC YE ÇIKIYORUM AKINTIMDA VAR AKLINA NE GELİYORSA ŞUAN HEPSİ VAR AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM TOPRAĞIM ŞUAN ÇOK KORKUYORUM YA DEĞİLSEM DİYE :çok üzgünüm:
abyosun+, belenay+, iltercakir+, leylem, megryann, nilüfer79+ hihoyyyt günaydın kızlarrrrr
sabaha kadar sizi rüyamda gördüm -tatlicadiarzu-hayırdır inşallah[/QU
Bana niye günaydın yok küstünmü yoksa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
abyosun+, belenay+, iltercakir+, leylem, megryann, nilüfer79+ hihoyyyt günaydın kızlarrrrr
günaydın canııımmm Şeniz sana niye küsüyüm ben kimseye küsmem hem
alttan kopyaladım o zaman sen yoktun offline idin cnm :1hug: sefiyom seni ben
daha önce hiç kimse benim için yola kırmızı asfalt döktürmemişti sen döktürdün cnmkaydirigubbakcemile3
günaydın güzelim..iyi sabhlar sanada..valla bende rüyamda kendimi hamile gördüm..adetime 3 gün var..dün de evlilik yıldönümüüzdü..bi süpriz olsa ne güzel olur.. rüyan nasıldı güzelim..hayırdır? nasıl gördün bizleri..![]()
hayırlısı olsun cnm benimde son 1 haftaya girdik bakalım hamişmiyim değilmiyimkaydirigubbakcemile2günaydın kızlar iyi sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum hepinize..4-5 gündür giremedim yeni hamiş haberleri varmı...benim adetime 3 gün var bende geri sayıyorum ama sanırım adet olacağım..belirtiler standart anlıyacağınız..nassılsınız bakalım bugün..![]()
kızlar benm adetım bıtelı 10 gün oldu ama dun pembe renkte akıntım oldu neden acaba bılenınız varmı nolur cvp yazın bende bebiş istıyorummm
günaydın güzelim..iyi sabhlar sanada..valla bende rüyamda kendimi hamile gördüm..adetime 3 gün var..dün de evlilik yıldönümüüzdü..bi süpriz olsa ne güzel olur.. rüyan nasıldı güzelim..hayırdır? nasıl gördün bizleri..![]()
valla hatırlamıyorum ama kk daki kızları gayet net hatırlıyorum:sm_confused:
birileriyle biyerlerde buluşuyodum galibaCADIARZU
anammmmmmm öpsün ilk beni öpsün gelsin bende onu öpim koklayım ohhhh mis gibi benim oğlummmgünaydın şekerim serdarda bende çok iyiyiz cnm hafta sonu babamız gezdirdi bizi çok enerjiğiz kaydirigubbakcemile5sizede bu enerjiden dağıtmaya geldik teyzoşlar sırayan geçin bakam serdar hepicinizi öpecek gıdıktandelikafadulden
teyzoş sen beni öslememişin hiç serdarım nerde diye sormamışın küsüm işte :dilcikar:barışmam banane banane:çok üzgünüm:
slm tombişim oğluşumu niye küstürdün kııı kaydirigubbakcemile3
günaydın canııımmm Şeniz sana niye küsüyüm ben kimseye küsmem hem
alttan kopyaladım o zaman sen yoktun offline idin cnm :1hug: sefiyom seni ben
daha önce hiç kimse benim için yola kırmızı asfalt döktürmemişti sen döktürdün cnmkaydirigubbakcemile3
hihoyyyt dökerim canım benim hatta sen ne renk istersen öyle yaptırırım.Bu arada şimdiden yeni yatak odan hayırlı ve de uğurlu olsun canım yerimseniben
günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar hepinize a.s.
biraz geçmişi okuyayım dedim çıkamdım yine
Escales canım içini ferah tut kötü şeyler düşünme sakın merak etme değerlerin normale dönecektir inşallah. :Saruboceq: O zamanda halaybaşı ben olucam valla :teytey: :teytey: :teytey:
merhaba zeyneppkmerhaba arkadaşlar
günaydınslm zeynep bende senle aynı durumdayım canım![]()
günaydın teyzoş hoşgeldinabyosun+, belenay+, iltercakir+, leylem, megryann, nilüfer79+ hihoyyyt günaydın kızlarrrrr
sabaha kadar sizi rüyamda gördüm -tatlicadiarzu-hayırdır inşallah
inşallah ya ne zamandır halay çekmedik paslandık walla .escales bekliyoruz umutla.escales cnm inşallah değerlerin yükselirde bizde şurda ağız tadıyla bir halay çekerizalkisalkisalkis
ben varım oğlumlakızlaar kımse yokmu
kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar iyi sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum hepinize..4-5 gündür giremedim yeni hamiş haberleri varmı...benim adetime 3 gün var bende geri sayıyorum ama sanırım adet olacağım..belirtiler standart anlıyacağınız..nassılsınız bakalım bugün..![]()
cnm adetin biteli 10 gün olmuştsk vildangel acaba hamılemıyım ıyıce delirdim artık ne olsa hamılemıyım dıyorum
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞenizmerhaba kızlar herkese günaydın nasılsınız
hihoyyyt dökerim canım benim hatta sen ne renk istersen öyle yaptırırım.Bu arada şimdiden yeni yatak odan hayırlı ve de uğurlu olsun canım yerimseniben
saol cnm sen bitanesinŞeniz
nilüş kıs bursa civarında kırmızı asfalt döküldü benim için :jeyyar: gezerken görürsen o yoldan geç benim içinsüprizzzzzalkisalkisalkis