Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Allah bu minik bebeği size bağışlasın.Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inş.
saol teyzesi Şeniz o bebek 8 yaşını bitirdi ...allahın izniyle inşallah okuyup biyerlere geldiğinide görmek nasip etsin bize:Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum arkadaşım aradı dışarı çıkıcaz.belki denize giderizkaydirigubbakcemile3 .öpüyorum kocaman .gidip oğlumu yüzdüreyim azcık
güle güle beryalcim
hava atma bzim burda deniz yok biz giremiyoz ben kuduruyom:a015:
vildancım canım ben iyiyim sen nasılsın erkencisin bu gün yine kızzz :)

bende iyiyim cnm ne olsun Şeniz
annemlere gidecem bugün bi bakıyım kızlar napıyolar dedimalkisalkisalkis

abyosun, dezy, duygumehmet2, ESCALES, iltercakir, mercanayse, miniş, ozbek83, sulezehra, tombilibu, vildangel+, yeb2004
SLM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

hoş geldin güzelim..sanadada mmerhaba..ben bi yemeğe çıkıp geliyorum..ayrılmayın bir yere..öpüyorum.

ben sana veremiyorum canım senağlama

neden canım moralin bozuk anlat bana ayy kıyamam sana yaaaa

slm canım hoş geldin merhaba

neden olacak canım benim şu belirsilikten çok sıkıldım ya odeğil olmadık şey çıktı kime desen o neki diyor hiç duymamışlar oda beni buldu zaten saolsun her bir saçma sapan şeyler beni buluyor oda oldu tam oldu

neden olacak canım benim şu belirsilikten çok sıkıldım ya odeğil olmadık şey çıktı kime desen o neki diyor hiç duymamışlar oda beni buldu zaten saolsun her bir saçma sapan şeyler beni buluyor oda oldu tam oldu
canım benim haklısın belirsizlik çok zor ama bence senin yumurtan geç oluştu ve geç döllendi onun için çok düşük çıktı seni boş yere üzüyorlar bence sen git birdaha kan tahlili yaptır bekleme böyle anormal birşey olsa şimdiye gelmezmiydi adetin canım yaaa üzme kendini bukadar

slm güzel kadınlar nasılsınız ben moral olarak süperim perşembeyi de atlatırsam süper olucam

hoşbulduk
escales var mı bi haber senden canım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım benim haklısın belirsizlik çok zor ama bence senin yumurtan geç oluştu ve geç döllendi onun için çok düşük çıktı seni boş yere üzüyorlar bence sen git birdaha kan tahlili yaptır bekleme böyle anormal birşey olsa şimdiye gelmezmiydi adetin canım yaaa üzme kendini bukadar

GÜLÜM VERDİM ÇARŞAMBAYA DİYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENİ YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM İNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

GÜLÜM VERDİM ÇARŞAMBAYA DİYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENİ YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM İNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM

canişim kan tahlilinin sonucumu çarşambaya çıkıyo

1005121.jpg
bunlarda kızım teyzeleri

maşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X