Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ÇOK TATLIYMIŞ CANIM BENİM ALLAH BAĞIŞLASIN

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

EVET CANIM BNENİM YA BİR TEST BU KADAR UZUNMU OLUYOR DİĞER HASTANEDE 2 SAATTE ÇIKTI O DEĞİL ZATEN ERKEN ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİM BEN ZATEN O GÜNE BEN DOKTORA GİDECEĞİM

:a015::a015::a015:

canım allah aşkına bu kadar yıpratma kendini
o kadar bekledin şurda 2 gün kaldı halaylar çekmemize
bu kadar strese sokma kendini
eğer kimyasal değilde gerçekten normal hamilelikse stresten bişey olacak bebişine yapma böyle lütfen cnm:teselli:

slm kızlar ben geldim
hoşgeldin cnmŞeniz
hoşbuldukk.. vildoş kızın ne tatlıymış oy oy
efet çok şirin demiŞeniz
kızlar işten yeni geldim ev mesaisi beni bekler ben gider
ben özleğin anacımmmmmmmmmmmm

güle güle cnm görüşürüz

teyseleri sizden bi ricada bulunsam
resmi alıntı yapanlar silebilirmi acaba edit yapıp
akşama kaldıracam resmi kocikle papaz olmayım litfen kaydirigubbakcemile3

iklimtuana canım ben mayısın 1de adet oldum incir kürüne şimdi başlayayımmı yoksa adet olmayımı bekliyim bide keçi boynuzu kürü nasıl oluyor

vildan sende varmı birşeyler biz bu ay tedaviye başladık tekrardan
canım benimde son 1 haftam bakalım tutturabildiysek önümüzdeki pazartesi belli olacak
seninle birlikte başlamış oluyoruz hayırlısı bakalım bu ay müjdeyi kim verecek
bende hiç umut yok ama bakalım :delphin:
slm VİLDANGEL göğüslerde damarlasma neden olur bı fıkrın varmı

canım ben doğum yaptıktan sonra sütten damarlar oluşuyodu onun haricinde başka neyden olur bilemiyom valla:sm_confused:

ya rüyamda sabaha kadar kabuslar gördüm rahim filmi çeken bayan vardı onu gördüm aşılama yapcakmış ben korkuyorum tam sabah uyanırken içime şırınga etti tamam oldu hadi bakalım dedi çok garip ti ya:))) dün de tam 4 tane bebek görmeye gittim köyde hepside benden sonra evlendi:((((

ben duymadım ama izmire ah bi geleyim aklımda 3 tane kadın doğumcu var hepsine sırayla gidicem

iklimtuana canım ben mayısın 1de adet oldum incir kürüne şimdi başlayayımmı yoksa adet olmayımı bekliyim bide keçi boynuzu kürü nasıl oluyor

canım benim bildiğim adetin ilk günlerinde başlanıyo ama başla istersen bi dene yinede bi zararı olmaz bidahaki ayda adetten itibaren başlarsınn...keçiboynyzynu bilmiyorumm cnm

Back
X