Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HOŞGELDİN CANIM BENİMslm kızlar
YA BENİM GİTTİĞİM YERDE ÖYLE BURASI O KADAR GARİP BİR YERKİ ANLATAMAM HERŞEY VAR ELLERİNDE İSTESELER HEMEN ÇIKARIRLAR ÖZELLER NASIL ÇIKARIYOR HADİ DİYCEM SİGORTAYA GİTTİM TEST YAPTIRDIM ONU ERTESİ GÜNE ALDIM BURDA ÖYLE DEĞİL SEN ÖL DAHA İYİ YA O DEĞİL KİMYASALSE NEDEN ADET OLMUYORUM SİNİRLERİM AŞIRI BOZUK CANIM BENİMgüle güle canım görüşrüz sonra kendine iyi bak :a015:
hoş geldin güzelim nasılsın
sendemi gidiyorsun hepinizgidin bakalım sonra görürşüz canımmm:a015:
kız yerim ben onu yaa nekadar tatlı allahım uzun uzun ömür ver yarabbim bizlerede nasip et yüce rabbim Şeniz
ne olursun yapma böyle bence sen hamile olduğun için çok hassaslaştın birde bukadar stres kolay değil tabi ama bekliyecez canım yaaa ama anlamadığım neden 3 gün soranya ben berdim kanı 2 saat sonra aldım olacak işmi o öyle
BURDA VAR CANIM BENİM BİDE İZMİRDE YAŞIYORUM YA BAZEN DİYORUM NEDEN MERTKEZDE OTURMUYORUM ELİMDEN GELSE MERKEZE TAŞINMAK İSTİYORUM2 gün sonra çıkan betahcg hiç duymadım iki gün sonra gel tekrar yapalım derlerde başka bi testmi istediler acaba
HOŞGELDİN CANIM BENİMslm kızlar ben geldim
ÖZELE GİTTİM ZATEN CANIM MAYIS ON BİRİNDE BANA KİMYASAL OLMA DURUMU VAR DEDİ ON GÜN SONRA GEL DEDİ YA BEN ÇOK GERİLDİM VE BU ARALAR AŞIRI HASSASLAŞTIM İNANIN ŞUAN AĞLIYORUM GÖZÜMDEKİ YAŞSI DURMDURAMIYORUM OKADAR GERGİNİM SİZE ANLATAMAMben bir kere dayanamamış yapmıştım öğleden sonra verdiler escales özele git canım
CANIM SEN KAÇ GÜNDE REGLİ OLDUN PEKİbozma moralini kendini yıpratma bak bundan iki yıl önce ben kimyasal gebelik geçirmiştim adetim geçince kanda baktırdım doktor hamilesin dedi nasıl sevinçle herkesi aradım 3 gün sonra gittim kimyasal gebelik dedi şyan doktorun sana bunu en başta söyleiş herşeyin hayırlısı üzme kendini
:a015::a015::a015::a015:kızlar işten yeni geldim ev mesaisi beni bekler ben gider
ben özleğin anacımmmmmmmmmmmm
canım allah aşkına bu kadar yıpratma kendini
o kadar bekledin şurda 2 gün kaldı halaylar çekmemize
bu kadar strese sokma kendini
eğer kimyasal değilde gerçekten normal hamilelikse stresten bişey olacak bebişine yapma böyle lütfen cnm:teselli:
tamam iklimcim zaten incir memleketindeyiz sorun değil yani:)))
ELİMDE DEĞİL GÜLÜM ÇOK GERİLDİM BU ARALAR
elimde değil gülüm inan bu hafta bana o kadar zor geçtiki anlatamam sana ben bir tek düğünümde bu kadar strese girmiştim o kadar zor şeymiş ki o değil eşimin halinede üzülüyorum görseniz bir hevesli anlatamamescalescim hb ama üzülme sıkma canını sabret yoksada olur üzme nolurrr
escales izmirde bildiğim iyi bi doktor var amasen bodrumdaydın demi
kızlaaaar bı cevp lutfen yaaaa göğüslerım damar damar neden acaba bılen varmı
elimde değil gülüm inan bu hafta bana o kadar zor geçtiki anlatamam sana ben bir tek düğünümde bu kadar strese girmiştim o kadar zor şeymiş ki o değil eşimin halinede üzülüyorum görseniz bir hevesli anlatamam
canım beryal bodrumda söyle not alayım güzelim
merhaba kıslarrrr kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
benim adet 23 olması lazım dr olmazsan 25 gel beta yapalım dedi bide varmışşşş ayyyy
merhaba kıslarrrr kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt