Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım alırız güzel haberlerini:Saruboceq:
merhaba cnm hoşgeldinŞeniz
mrb cicim hg
ŞenizŞeniz sende geçen gün çok gergindin nasıl oldun cnm biraz daha iyimisinhoşgördük cnmm Şeniz
kolay gelsin cnm güle güle:a015:benim mesai birazdan başlıycak öpüyorum herkesi kendinize dikkat edin:a015::a015:
cnm ben hoşgeldin yazmıştım sana 2-3 sayfa geride kaldı:teselli:neden kimse cevap yazmıyo:çok üzgünüm:
iklimtuana, AYSEN74+, bilgen35, duygumehmet2, ESCALES+, iltercakir, leylem, megryann, mercanayse, nilaykisir+, nilüfer79+, ozbek83+, rozalin, vildangel+ maşallllaaahhhhhh
neden kimse cevap yazmıyo:çok üzgünüm:
saol teyzesi Şeniz o bebek 8 yaşını bitirdi ...allahın izniyle inşallah okuyup biyerlere geldiğinide görmek nasip etsin bize:Saruboceq:
güle güle beryalcim
hava atma bzim burda deniz yok biz giremiyoz ben kuduruyom:a015:
bende iyiyim cnm ne olsun Şeniz
annemlere gidecem bugün bi bakıyım kızlar napıyolar dedimalkisalkisalkis
HoŞgeldİn nİlayy
senağlamahoş bulduk cnm benim sorum olacak tecrübesi olan lütfen yanıtlasın benim adetim 10 mayıs gb olmam gerekirdi(adetlerim düzensiz) 15 mayısta test yaptım yok ama dünden beri pembe renkte 2 3 damla leke geliyor ne olabilir doktorumada ulaşamadım cv bekliyom
senağlama
merhaba cnm naber şeniz
Oooooo Maaşallah kocaman olmuş.Başarılı bir okul hayatı olur inş.Sizin yüzünüzü hep güldürür inş.