Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnurum gözümün nuru bebişim kızkardeşim gelmişhihoyyyt
hoşgeldin diloş bende çıkacam birazdan seni görüp gidiyimki işim rast gitsin demi :roflol:

kızlar ben online görünüyorum ama işim çok bazen olaylara fransız kalıyorum kusura bakmayın ok

duygucum bendede çoğu ay oluyor o zaten testtede çıkmamış ama şüphen varsa bi sağlıkocağında kan testi yaptır belki hamişsindir ihmal etme

ay bende çıkıyım kızkardeşim geldi spor salonuna yazdıraz onu belki bende yazılırıımmm vee zayıflarıımmm öpüyorum sizi görüşmek üzereee

daha yeni dün başladı ama dünden beri 3 damla falan oldu bende adet oldum sandım bekledim yok ayrıca ilgine teşekkür ederimŞeniz
biraz daha bekle cnm sen....artma olacakmı bakalım
ay bende çıkıyım kızkardeşim geldi spor salonuna yazdıraz onu belki bende yazılırıımmm vee zayıflarıımmm öpüyorum sizi görüşmek üzereee

güle güle cnm görüşürüz

kızlar bende kaçıyorum hepinizi seviyorum beni özleyin akşama görüşürüz by byy

hee bide memişler 75 bedenden 105 e çıkmıştı :delphin: 9 ayda

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
neeeeeeeeeeedelikafadulden
ay valla duba gibi olcamm yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acaba hayatımı artık tombiş olarakmı sürdüreceğim...offfff:çok üzgünüm:

inşallah allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın yarın yaparım artık ama yoksa diyede korkuyom

bence korkma allah vermiyosa vradır bi sebebi hem bak ben bebeğimi aynı öyle kaybettim git bence hemen baktır belkide bebiş vardır ama kanaman başlıyodur benim gebeliğim o şekilde sonlanmıştı ben hamile olduğumu bilmşyodum sancım vardı acile gittik adet sancısı diye kas gevşetici verdiler gece köyüleştim sonra tekrar devlet hastanesine gittik testte hamile çıktım ve düşük yapıyomuşum malesef ozaman korunuyodum süprizdi::çok üzgünüm:

dilnurum gözümün nuru bebişim kızkardeşim gelmişhihoyyyt
hoşgeldin diloş bende çıkacam birazdan seni görüp gidiyimki işim rast gitsin demi :roflol:
bende çıkacam canımın içi valla bende seni gördüğüme çok sevindim Şeniz:sm_cool:
yarında misafir geliyo yaw ben kocişle gezicem diye plan yapıyom bir yerden birileri çıkıyo işin garip tarafı tanımıyom kaydirigubbakcemile3 bizimkilerin akrabası işte

buarada arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum a.s.

sağol diloşcum kendine ii bak kuşumm...hiç görüşemiyoruz canımcım yaa.çok öptüm kızz..bana rep vermeden gitmeee....muccukkk canım

sağol diloşcum kendine ii bak kuşumm...hiç görüşemiyoruz canımcım yaa.çok öptüm kızz..bana rep vermeden gitmeee....muccukkk canım
repim sana feda olsun canım benim hemen repledim seni :lepi:
valla görüşemez olduk ya bu hafta yine zor benim işim bu resmi tatiller varya off :kızgın:
buarada sen nasılsın minişim nasıl bakalım Şeniz

AAA KISKANDIM BENDE REP ıSTıYOM HATTA REP YAĞMURUNDA ISLANMAK ıSTıYORUUMMalkisalkisalkis

Back
X