Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm umutsuzluğa kapılma allah hayırlısını versin
eşimin sperm sayısı da düşmüş kızlar varmı bi çaresi
kızlarrrrrrrr ben geldim yani nohutumda burda sırnaşık şey ikimiz geldikkk
şimdi geldim eve duş alıp hemen geliyorum bir yere kaybolmayın haaa yoklama yapacam :mymeka:
ız tombilibu bak burdan görcenkız tombili yukarda yararlı linkler varya oraya tıkla seçenekleri düzenleyi tıkla ondan sonra deyişikleri kaydet de karşına çıkar
kızlarrrrrrrr ben geldim yani nohutumda burda sırnaşık şey ikimiz geldikkk
şimdi geldim eve duş alıp hemen geliyorum bir yere kaybolmayın haaa yoklama yapacam :mymeka:
eşimin sperm sayısı da düşmüş kızlar varmı bi çaresi
sanırım keçiboynuzu kürü ii geliyor..
ız tombilibu bak burdan görcen
hoş geldin çapkın ördek annessi sende h.g.hazır kıta bekliom hehehe:roflol:
sanırım keçiboynuzu kürü ii geliyor..
zahmet olmazsa nasıl yapıcağımı söylermisin tabiki biliyorsan
BERYALLLL MERCAN AYŞE OLARAK BEN BURDAYIM YAZAMASAMDA KALBİMLE BURADAYIMsırnaşık şey
zahmet olmazsa nasıl yapıcağımı söylermisin tabiki biliyorsan
ibrahim saraçoğlunun sitesinde anlatıyor canım.ben tam olarak bilmiyorum hiç yapmadık biz..incir kürünü biliyorum ben :roflol:istersen onu anlatayımkadının yumutlaması için bu küralkisalkisalkis
inşallah seneye babamın bana aldığı eve gidecem canım:lepi:vildoşum evimi deyiştiriyon gıııı
canım kullanıcı kontrol paneli varya oraya tıkla itibar puanlarına baksanaescales vildangel gize göremiyomm kör oldum neden replerimi göremedim öğretsenize
daha yeni alışveriş yaptık dolaplar ağzına kadar dolu aç kalmamışsınızdır inşallahkız valla ne bulursak pişirdik işte seninkiler kadar nefismi bilmeme ama heheehehekaydirigubbakcemile3
hoşgeldinizzz yıkanın bakalım ...ön yıkama yapma uzun sürmesinkızlarrrrrrrr ben geldim yani nohutumda burda sırnaşık şey ikimiz geldikkk
yaff gerçekten o kadar sıcakmıBen geldim kızlar dışardaydım allahım sıcaktan babetlerim asfalta yapışcaktı ayaklarımın altları pişti yazın napcaz yaaa
cnm keçiboynuzu kürü ve nohut iyi geliyomuşeşimin sperm sayısı da düşmüş kızlar varmı bi çaresi
vildoşş senın hakkın dolapta anacım ayırdık.aaa aşkolsun ...bulaşıklar kaldı kusura bakma...kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.
gize ne görmem lazım puanmı(((((((