Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.

canıııııım tebrik ederiiim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
şşşttt sallayım seni kendine gel sen hep bu günü bekliyodun:içelim:
ilk günün verdiği şaşkınlık bu yarın havandan geçilmez kıs:dance::dance:

arkadaşlar mrb.bugün hastaneye gittm test yapıldı.ve evet hamileyim.ama ben hiç sevinemiyorum.şapşal gibiyim.karışığım.elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum.ilgincim.beni sallayın.

neeeeeee hamilemisinn ohhh:dance::dance::dance:
anacım bu haber böylemi verilir haydii halaya:teytey::teytey:
ben hala alışamadım canım öyle bir tuhaflık oluyor alışırıoz cicim hadi sevin işte negüzel ..tebriklerrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

valla vildan aşırı sıcak var insnın yüzünü kavuruyo buraların sıcağı acayip oluyo ama dayanılmaz oluyoo

valla vildan aşırı sıcak var insnın yüzünü kavuruyo buraların sıcağı acayip oluyo ama dayanılmaz oluyoo

:delphin: buralarında soğuğu dayanılmaz oluyo canım yaaa
kıslar sıcak yerlerde yumurtlama problemleri varmıdırki sizce
hani kadınlar kendilerini çok sıcak tutmalılarya
soğuk memleketlerde bu pek zor oluyo:delphin:

yaa rabbim herkese versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.beryalcim bilyirm kaç gündür benden haber bekliyosun.kuşum ben iyice kesinleşsin diye yazmadım size..

aaayyy canım allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize inşallah
:teytey::teyte
y::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kız vildoşum hayırlı olsun tatlım :nazar:Şeniz

yafff rüya anlatım kimse okumadımı insan accık gaz verir yaaaaaa:1closedeyes:

ben veriyim gaz canım:)))) şaka şaka benim hamile olduğumuda annem görmüş rüyasında ben o kadar emindimki olmadığıma ama bir test yaptım pozitif umarım seninde rüyan güzel sonuçlanıryerimseniben

yafff rüya anlatım kimse okumadımı insan accık gaz verir yaaaaaa:1closedeyes:

şimdi okudum bende canım her rüyada bi hayır vardır derler...hadi bakalım allah hayra çıkarsın oldu galiba bu sefer.....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
verdim gazı hayde gülü gülükaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back
X