Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaa hala inanamıyorum.belki ben 1 ay kendime geelemicem vildoş.yaa amaaan ne sdesem onu bile bilmiyom.konuşmayı da unutcam heral
merak etme hep hayatındaymış gibi olacak bi müddet sonra:ecrin_bebek:
onsuz kalamıycan iyiki gelmişsin diycen:emir_bebek:
bazende çileden çıkacan ama kafamçokkarıştı
gördüm gördüm rep atanları gördüm kız vildan sen hiç atmamışsın:kızgın:

:1ninca::1ninca: fallamı
kıs ben adam seçmem önüme gelene veriyom
sana denedim ama 24 saatte çok rep vermişim dinlenmem lazımmış canım
yaz tahtaya al haftayakaydirigubbakcemile5

kız belki sende hamiş kalırsınsırnaşık şeyben evin için hayırlı olsun yazmıştım tatlım serranın tebriğinin altına sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

ayyy pardon hayatım bende beni hamiş sandığın için tebrik ettin sandım:1hug: ehee ehe bugün yorgunum yanlış anlamam normal demikaydirigubbakcemile3

:oklava:

ay kızma umutlum nolur kız valla benım biraz sinirlerim laçka olduk olmadık şeye gülüp ağlıyorum ...nohut yemeğinde okadar gülüncek bişi yok ama ben çatladım resmen ay valla keyfim yerine geldi kızzz ohhhh))))sayende 2 kılo pirzola yedim doldum))))çok güldüren pirzola yedirmiş gibi olrmuş ya..allah razı olsun senden valla.....

keşke bende senin gibi gülebilsem ama artık hiç bişeye katlanamıyorum bunalımdayım anlıcan

etlimi sademi kıss))))canım baklıyat zaten çok faydalı ...bu kürler hergün yapılıyor hergunde nohut yenmez ama haftada 1 kere nohut yapılırsa 2 gun yenebilir...keçiboynuzunu hergun düzenli olarak yap canım suyu kaynatılıyor ama dakşkaları falan var ibrahım saraçoğlunda açıklamasını oku muhakkak ona göre yap.....
barıştıkmı canım..küsmedik dimi

kız niloş bende çatlıyacam senin gülüşüne haaahem sıcak hem gülmek ayyhkaydirigubbakcemile3

nülü kalp atıslarını duydunuzmuuu..eve yenı geldım sayılırı bişey yıyemedım bugun midem cok kötuuu dun de berbattııı ıns artmazzz cok berbat bir hissss anlatamam.bazen kurt gibi acıkıyorum bazen mutfaga girmek istemıyorummm suan öleyımm öglen bişiy yemedımmm

nülü bana bu avatarların sitesını ver yada sen bul bana özelden liskını at su salak kız canımı sıkıyor daraldımm neşelı bişeyler bul banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

etlimi sademi kıss))))canım baklıyat zaten çok faydalı ...bu kürler hergün yapılıyor hergunde nohut yenmez ama haftada 1 kere nohut yapılırsa 2 gun yenebilir...keçiboynuzunu hergun düzenli olarak yap canım suyu kaynatılıyor ama dakşkaları falan var ibrahım saraçoğlunda açıklamasını oku muhakkak ona göre yap.....
barıştıkmı canım..küsmedik dimi

küsmedik canım ama çok gerginim bugün sebepsiz yere durmadan ağlıyorum şimdide neyse ben çıkıyorum görşürüz

keşke bende senin gibi gülebilsem ama artık hiç bişeye katlanamıyorum bunalımdayım anlıcan

ayy cidden alındınmı çok özürdilerim lütfen alınma gerçekten bende çok iyi değilim..bak benden başka kimse gülmedi zaten bitek ben güldüm salak salak seylere gülüyorum ..dünde hiç yoktyan ağladım eşim bile şaşırdı..bende bunalımdayım herkezi azarlıyorum..çok gülmüyorum buara seniin sayende güldüm sadece oda komık olmayan bişeye güleceğim tuttuu...
alınma çok özürdilerimmm canım....bak küsme bide netten tam anlayamayabiliyoruz bazen birbirimizi...özürdilerim

yemeeeeekkk yemeeeeeeeeeeekkkkk
kıslar açlıktan ölmemek için kalkıp kendime bişiler hazırlayım tuşlara basacak halim kalmadı:delphin:
bide sigara yakıyım evde kimse yokken :lepi:

Back
X