Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cnm adetin biteli 10 gün olmuş
adetin geçmemişki
senin şimdi yumurtlama zamanın boş geçirme ders çalış :jeyyar: okiş

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınŞeniz

vildancım canım ben iyiyim sen nasılsın erkencisin bu gün yine kızzz :)

iyidir güzelim sen nasılsın nohutum nasıl öpüçük yokmu banaŞeniz

slm canım hoş geldin

tşkler sanada hayırlı sahablar hoş geldin
olmaz mı teyzesi al sana öpücükkkkkkk Şeniz
saol teyzesi Şeniz o bebek 8 yaşını bitirdi ...allahın izniyle inşallah okuyup biyerlere geldiğinide görmek nasip etsin bize:Saruboceq:

güle güle beryalcim
hava atma bzim burda deniz yok biz giremiyoz ben kuduruyom:a015:

bende iyiyim cnm ne olsun Şeniz
annemlere gidecem bugün bi bakıyım kızlar napıyolar dedimalkisalkisalkis
aşkım ne havası sen kızını da al gel bize ohhh sefa yapalım azcık hem tanışırı hem gezeriz.ohhh bende sizle tatil yaparım yalnız olunca canım sıkılıyo walla.gelsen ne güzel olur.
slm güzel kadınlar nasılsınız ben moral olarak süperim perşembeyi de atlatırsam süper olucam
selam canım.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

GÜLÜM VERDİM ÇARŞAMBAYA DİYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENİ YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM İNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM
canım sen test mi yaptın
escales izmirde bildiğim iyi bi doktor var amasen bodrumdaydın demi
canım ben izmirliyim ama bodrumda yaşıyorum.
yok gülüm çarşamba gideceğim meraktan yeniden test yaptırdım oda çarşambaya çıkacakmış bekliyorum yani canım benim

canikommmmmmmm aç karnına verseydin kanı.test aç karnına daha net çıkıyo

rufeydeeee hoşgeldin cnmm
iklimtuana sende hoşgeldin balım
en çok repide sen vermişsin bana
katlanarak faiziyle geri dönecek sana
faiz haram kar payı olarak ödeyim ben en iyisi :roflol:

küsmedik canım ama çok gerginim bugün sebepsiz yere durmadan ağlıyorum şimdide neyse ben çıkıyorum görşürüz

tamam canım kendine iyi bak...görüşürüz...keçiboynuzuna başlayınca bizede yaz tamamıı..konuşuruz yine...öptüm seni..by by

ayy cidden alındınmı çok özürdilerim lütfen alınma gerçekten bende çok iyi değilim..bak benden başka kimse gülmedi zaten bitek ben güldüm salak salak seylere gülüyorum ..dünde hiç yoktyan ağladım eşim bile şaşırdı..bende bunalımdayım herkezi azarlıyorum..çok gülmüyorum buara seniin sayende güldüm sadece oda komık olmayan bişeye güleceğim tuttuu...
alınma çok özürdilerimmm canım....bak küsme bide netten tam anlayamayabiliyoruz bazen birbirimizi...özürdilerim

küsmedim canım anlıyorum seni görüşürüz:a015:

yemeeeeekkk yemeeeeeeeeeeekkkkk
kıslar açlıktan ölmemek için kalkıp kendime bişiler hazırlayım tuşlara basacak halim kalmadı:delphin:
bide sigara yakıyım evde kimse yokken :lepi:

aç karnına içme kız çok ayıp.nohut yede öyle yakarsın..bide benım yanımda sigara deme valla hala savaşıyorum sigarayla hep aklımda lanetolası...

olmaz mı teyzesi al sana öpücükkkkkkk Şeniz

aşkım ne havası sen kızını da al gel bize ohhh sefa yapalım azcık hem tanışırı hem gezeriz.ohhh bende sizle tatil yaparım yalnız olunca canım sıkılıyo walla.gelsen ne güzel olur.

mucukss dorukum nohutum
annesi simit taktınmı nohuta oğlan yüzme biliyomu can yeleği olmadan suya muya sokuyon

ahh bi elime fırsat geçse izmirden girerim ordan bodrum ordan bursa hepinizle tanışır eve gelirimde şutarafagitti ama malesef ancak netten sörf yapabiliyom:bbo:

selam kızlar ne kalabalık olmuşuz ya
kıslar açlıktan ölmemek için kalkıp kendime bişiler hazırlayım tuşlara basacak halim kalmadı:delphin:

afiyet olsun canım bizde şimdi yedik kocişle
evde ya o bakımdansırnaşık şeysırnaşık şey

nülü bana bu avatarların sitesını ver yada sen bul bana özelden liskını at su salak kız canımı sıkıyor daraldımm neşelı bişeyler bul banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız ben nebileyim..goggle dan yaz hareketli avatarlar diye bisürü site çıkıyo bende oralardan buldum kuzum...
hoşgeldin buarada canıkom

hehe yanlızkenmi içiyonkızzz hadi ye bişilerde güç gelsin sanacokacimcoook
rufeydeeee hoşgeldin cnmm
iklimtuana sende hoşgeldin balım
en çok repide sen vermişsin bana
katlanarak faiziyle geri dönecek sana
faiz haram kar payı olarak ödeyim ben en iyisi :roflol:[/QUOTEevet faiz haram hehe

KIZLAR YAFFF BEN YAZAMIYOM SıNıR OLDUM YAA OTURUYO OTURUYO TAM AKŞAM ÜSTÜ ıŞ ÇIKARIYO UYUZ :kızgın:

mrb hoşbulduk vildanımmm serra84 hamilemii yalnışmı anladııımmm.... bu arada fazla rep veren benmiyim rufeydemi anlamadım ama bensem helal olsunnn güle güle kullaann

aç karnına içme kız çok ayıp.nohut yede öyle yakarsın..bide benım yanımda sigara deme valla hala savaşıyorum sigarayla hep aklımda lanetolası...
bi avuç doruk yedim cnm üstüne içecem
kız vildoş sigaramı içi yon sen
yok içmiyom tiryaki değilim arada kocikten alıyom 1-2 hepsi o
toplasan ayda bi paket etmez
selam kızlar ne kalabalık olmuşuz ya

afiyet olsun canım bizde şimdi yedik kocişle
evde ya o bakımdansırnaşık şeysırnaşık şey

sizede afiyet olsun cnm
eşin nasıl
kıs benim babişte aynı dertten ameliyat olduya
yama yapmışlar babamada
neyse geçmiş olsun cnm allah şifalar versin