Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

devam etmiyor az geldi ama adet sancısı gibi
bi yakınım hamileliği üstüne 3 ay adet olmustu sonra hamileliğini anladı
acaba bende üstüne mi görüyorum

devam etmiyor az geldi ama adet sancısı gibi
bi yakınım hamileliği üstüne 3 ay adet olmustu sonra hamileliğini anladı
acaba bende üstüne mi görüyorum

cnm benimde geldi koyu kahve renkte sonra akşam üzeride pembe pembe geldi bidahada gelmedi ve bende hamileyim şuan inşallah seninde öle olmuştur cnm biraz sabret bir iki gün gelmezse testi tekrarlarsın

kızlar listemiz baya kalabalıklaşmış sıra sıra alırız iyi haberleri inşallah
baharcım nasıl gidiyor hala adet olacakmış gibi sancın varmı
genelde öyle diyorlar merak ettim

kızlar listemiz baya kalabalıklaşmış sıra sıra alırız iyi haberleri inşallah
baharcım nasıl gidiyor hala adet olacakmış gibi sancın varmı
genelde öyle diyorlar merak ettim

yok cnm kesildi adet olacakmış gibi değilde daha çok bıçak saplanır gibi batmalar oluyodu benim ama dikkat ettimde yorulunca oluyo uzun saatler yatınca geçiyo bu gün çok iyiyim şükürler olsun herkesin farklı oluyomuş be cnm

kızlar konuyla alakalı daha yeni erken hamilelik beliritileri topiğinde bir arkadaş pozitif sonuçtan sonra 3gün yoğun kanaması oldu sancılı hatta oda adet oldum zannetti yada kimyasaldı düşüyor diye düşünmüştü sonra gitti tekrardan kan tahlili yaptırdı hcg degeri 100küsür falan çıktı okadar kanamaya hamile yani genelde yerleşme kanaması birkaç damla duymuştumda bukdarınıda bilmiyordum

doğru canım her bünye farklı sonuçta tepkileride farklı olacaktır ama işte soruyoz belki kendimize bir pay çıkarabilirmiyiz diye
sen dikkat et kendine yorma kendini boşver ev işini falan ilk aylar çok önemli biliyosundur

evet cnm daha dikkatliyim artık

salı günü saat 13:00 e randevu aldım doktorumdan 8 mart dünya kadınlar gününde bebeğimi görürüm inşallah Allahın izniyle döner dönmez size haberleri iletirim kızlar

salı günü saat 13:00 e randevu aldım doktorumdan 8 mart dünya kadınlar gününde bebeğimi görürüm inşallah Allahın izniyle döner dönmez size haberleri iletirim kızlar

büyüyünce anlatırsın onu gördüğün günü 8 mart kadınlar günü olarak bide kız olursa

Bu kadarını ben de hiç duymamıştım,yerleşme kanaması çok az bişey oluyor diye biliyorum ben de...Milyonda bir ihtimaldir heralde böylesi....

aslında ben ara ara geldimde kimse yoktu denk gelemedimk birtürlü
yaaa bizde hamiş olalım bebişim bahar çok özeniyorum size

İnşaallah canım İnşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…