çin takvimi erkek diyo ama allah bilir tabi aynen büyüyünce sen benim en güzel kadınlar günü hediyemdin derim
salı günü saat 13:00 e randevu aldım doktorumdan 8 mart dünya kadınlar gününde bebeğimi görürüm inşallah Allahın izniyle döner dönmez size haberleri iletirim kızlar
aslında ben ara ara geldimde kimse yoktu denk gelemedimk birtürlü
yaaa bizde hamiş olalım bebişim bahar çok özeniyorum size
bugüne kadar hiç yanıldığını görmedim ama Allahtan başka hiç bişey bilemez dediğin doğru sağlıklı olsundabakalım çin takvimi ne kadar doğru biliyor cidden bakıpta tutturan varmıdır bu birtrafada saglıklı olsun yeter
Ayyy hadi hayırlısıyla İnşaallah canım...Bütün gelişmelerinizi alcaz burdan zaten hamile arkadaşlarımızın....Bizler tecrübelencez sizlerden.....
bakalım çin takvimi ne kadar doğru biliyor cidden bakıpta tutturan varmıdır bu birtrafada saglıklı olsun yeter
Ayyy hadi hayırlısıyla İnşaallah canım...Bütün gelişmelerinizi alcaz burdan zaten hamile arkadaşlarımızın....Bizler tecrübelencez sizlerden.....
çin takvimi erkek diyo ama allah bilir tabi aynen büyüyünce sen benim en güzel kadınlar günü hediyemdin derim
cnm aslında sizinle konuşmasam hiç farkına varmıyorum hamiş olduğumun her sabah uyandığımda ben hamilemiyim şimdi diye şaşırıp gülüyorum Allahım sizede en yakın zamanda nasip etsin inşallah cnm bebişim bilir ben hep kafaya takmamaktan bahsetmiştim tamam ben yaşamadım ister istemez verdi allahım şükürler olsun ama abimler arkadaşlarım okadar çok çift tnıyorumki en umursamadıkları artık uğraşmıyoruz dedikleri zamanda oldu bu çok önemli beyinin salgıladığı hormonla çok ilgisi var yumrtanın e siz sürekli stres hormonu salgılayınca tabi diğer hormonun seviyesi düşüyormuş dünyanın sonu değilya pozitif olunmalı
bebişim geçmişi okudumda bu ay adetin 10 gün sürmüş normalde kaç gün oluyordun biraz uuzn gibi geldi bana ondan sordum benimde aksine kısa oldu bu ay
kesinlikle katılıyorum sorun orda işte
gez dolaş eğlen keyfine bak dedi doktorda bana ben hormon testi istiyorum diye gittimde :)
takmayım diyorumda bu ara kendimi çok boşlukta hissettiğimden iyice bu çocuk fikrine odaklandım farkındayım iyi yapmadığımın.benim abimlerde böyle oldu 1.5 sene doktoro gittiklerinde yengem hamileymiş haberleri yok.geröekten kim ne zaman umudu keserse hemen kalıveriyor hamile.
senin kaçıncı ayında oldu peki sanırım hatırladığım kadarıyla son zamnalarda ders çalışıyodun sınavlarım var diyodun degilmi
Bu ay uzadı işte böyle,bi de soğan kürü yaptığım ay uzamıştı bu kadar...O yüzden diyorum ya geçmişi okumuşundur kimyasal gebelik mi geçirdimki diye de düşünmedim değil yani...
cnm işte şu sorduğun yüzünden bana pek laf düşmüyo yoksa ben biliyorum daha neler dicem size ama:20çünkü benim ilk denememdi...
ama dediğim gibi çevremde gördüklerimden dolayı söylüyorum en yakın örnek benimde abimler.abim çok istedi hatta yengem hiç istemedi 2.ciyi
birinciside 10 yaşına girmişti o yüzden abim artık olsun demişti
neyse işte denediler 6 ay byunca olmadı yengem olmıcak artık ben artık düşünmüyorum zaten istemiyodum dediğinde yengem1.5 aylık hamileymiş üstüne adet bile görmüş anlayacağınız sonradan yengemle konıştuğumda ne kadar istemiyorum desemde bende baya kafaya takmıştım aslında ama sonra demekki böyle olması gerekiyormuş zaten istemiyordum dediğimde bebek çıkageldi dedi
bu arada evet ders çalışıyorum 1 ay sonra sınavım var ama ben burda çene çalıyorum :) son senem bebek olunca zaten hiç okuyamam o yüzden ben biraz daha durup çıkayım hazır uykum yokken iyiyken ders çalışayım hatırlatman iyi oldu :)
ilk ayda ne güzel ben hatayı orda yaptım 3yıllık evliyim son 5 aydır istiyoruz bu seferde olmuyor ne bilim bu işin bukadr zor olduğunu birde hiç korunmayanlar dikkat ediyorum hemen hamile kalıyor
hadi sana kolay gelsin
adaESILA cnm sen değilmiydin benim konuştuğum taa şubat başlarında hani 11.11.2011 de bebiş olsun istiyo eşlerimiz demiştik yoksa başkasıylamı karıştırıyorum ben
cnm ilk ayda derken istediğimiz ilk ayda oldu yoksa bende 3 yıllık evliyim ve hapla korundum ...
yani demekki ilgisi yok Allah ne zaman nasip ederse bence baksana hapla korunduğu halde hamile kalanlar var cnm ya hiç belli olmuyo demekki bende anlamadım
adaESILA cnm sen değilmiydin benim konuştuğum taa şubat başlarında hani 11.11.2011 de bebiş olsun istiyo eşlerimiz demiştik yoksa başkasıylamı karıştırıyorum ben
bebişim bizim şu stres işine çözüm bulmamız lazım önce kafaya takmamaya
ne kadar kafaya takmıyorum eskisi gibi desemde hala burada yazıyorsam demekki takıyorum
kendimi bile kandıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?