aaaaaaaa şimdi anladım cnm sen rahat edemicem kendi ailemle ilgilenmek istiyorum diyosun çok iyi anlıyorum cnm ya sakin sakin bi daha konuşsan eşinle bak böyle böyle zaten kaç zamanda bir görebiliyorum lütfen anlayışlı ol bunu bana çok görme falan desen bi daha düşünmezmi acaba tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler acaba sen bu günlerde biraz duygusal olduğun için çok fevri davranmış olabilirmisin cnm
ya lütfen zaten büyük üzüntü icindyim vicdanim sizliyor daha fazla aglatma beni lütfen inan cok gerildim su anda
canim ben seni germek icin soylemedim ama rahat ol bak bitanem daha cok yenisin bebegin daha cok yeni bukadar stres iyi degil kenidni stresini atacak bir seyler bulmaya bak hemen..ictin mi yoksa sen ya bu sigarayi
hayir ama böyle olursam sonum daha feci patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
etrafta agrilarim artiyor daha cok
cnm ya ben acil çıkmak zorundayım keşke kalıp dertleşebilseydim senle çünkü bende aynı durumdayım stres sinir aldı başını gidiyo şu sigara bırakmadan dolayı neyse inşallah yarın konuşuruz arkadaşlar geldi dışarı çıkalım dediler giyinip çıkıcaz hemen üzme kendini öpüyorum kocaman
canim ama boyle olmaz agrilarim var falan diyorsun sigarayi onaylayanalardan asla ama asla degilim ama boyle olmanda iyi degil gercekden de seni rahatlatacaksa ic ozaman bir tane ama..
kötü etkileniyorum canim ben zaten yarin doktoruma danisacagim bu konuyu
böyle bende hic rahat degilim ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN BÖYLE
canim hormonlar degisiyor ya belkide fevri davranislarin buyuzdendir....bence sakin ol bebegine zarar verme aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar olayina dondurme sakin...sakin ol derin derinnnnn nefesler alip ver sakinles bebginle mutlu olan gunlerini dusun..
bos kafaliyim yaa ben mantigim yok sanki
hic bisey düsünemiyorum artik gözlerim yaniyor
haklisin ben cok sinirliyim bu ara gercekten sanirim sigarayi ani biraktim ondan
oluyo tabiki konusacagim tekrar
yoksa ben hic gitmem
tatlim bak oyle dusunme sana oyle geliyor inan bana hic bir kadin bos kafali degildir sukurler olsun ki hepimizin zekasi birbirimizden ustundur...ama boyle dusunme ve anladigim kadariyla bugun sen kendini baya bir yipratmisssin cok hizli cikislar ve fevri hareketler sezdim sende.ama normal diyorum cunku eskiden olaylara dusundukden sonra konusuyordun simdi ise agzindan cikani kulagin duymaz olmustur ama gececek hepsi sen simdi guzel seyler dusunmeye bak negatif seyler dusundukce bukonuyu cikartamazsin aklindan sakin olmayi dene..
Canım dediğim gibi şu anda sadece bebeğini düşün,onun da üzüleceğini ve üzme kendini....
Biraz sakinleş ve eşinle tekrar konuş canım....
Senin de ailene ihtiyacın olduğunu anlamasını söyle....
Bence çok kötüysen yak sigaranı tamam da ,1-2 çek yeter sigarayı bitirme....
hayatim evde yokki kimle nasil konusayim bugün 12 de cikti aksam 6da geldi ondan sonra bi tartisma hadi ise hayvanmiyim ben bu evde ben hic iyi degilim bugün
halbuki ne güzel uyanmistim güne
sen cok haklisin ama her insan farkli iste
belki sinirimi cikaramadim
yapamiyorum bi türlü icimde ates yaniyo sanki
esim hic bisey olmamis gibi ise gitti ben gündüzde yanlizim aksamda gecede
3 yillik evliyiz adam yok yok birazcik anlayis istedim ya cokmu altin degil para degil ama onu bile yapmadi
cok zoruma gidiyo bunlar benim ne ana var yanimda ne baba kime gidim anlatim derdimi sen söyle
kafayi yiycem bos evde dayanamiyorum seyytan diyo al biletini defol git bunaldim
slm kızlar bende bugün yarın adet olcam biran önce olsun bitsinde çalışmalara başlıyalım artık.iyice sabırsızlanıyorum.bu arada sigarada içiyom adet olunca bırakayım diyorum artık
hayatim evde yokki kimle nasil konusayim bugün 12 de cikti aksam 6da geldi ondan sonra bi tartisma hadi ise hayvanmiyim ben bu evde ben hic iyi degilim bugün
halbuki ne güzel uyanmistim güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?