Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

haklisin ben cok sinirliyim bu ara gercekten sanirim sigarayi ani biraktim ondan
oluyo tabiki konusacagim tekrar
yoksa ben hic gitmem

ya lütfen zaten büyük üzüntü icindyim vicdanim sizliyor daha fazla aglatma beni lütfen inan cok gerildim su anda

canim ben seni germek icin soylemedim ama rahat ol bak bitanem daha cok yenisin bebegin daha cok yeni bukadar stres iyi degil kenidni stresini atacak bir seyler bulmaya bak hemen..ictin mi yoksa sen ya bu sigarayi

canim ben seni germek icin soylemedim ama rahat ol bak bitanem daha cok yenisin bebegin daha cok yeni bukadar stres iyi degil kenidni stresini atacak bir seyler bulmaya bak hemen..ictin mi yoksa sen ya bu sigarayi

hayir ama böyle olursam sonum daha feci patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
etrafta agrilarim artiyor daha cok

hayir ama böyle olursam sonum daha feci patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum
etrafta agrilarim artiyor daha cok

canim ama boyle olmaz agrilarim var falan diyorsun sigarayi onaylayanalardan asla ama asla degilim ama boyle olmanda iyi degil gercekden de seni rahatlatacaksa ic ozaman bir tane ama..

cnm ya ben acil çıkmak zorundayım keşke kalıp dertleşebilseydim senle çünkü bende aynı durumdayım stres sinir aldı başını gidiyo şu sigara bırakmadan dolayı neyse inşallah yarın konuşuruz arkadaşlar geldi dışarı çıkalım dediler giyinip çıkıcaz hemen üzme kendini öpüyorum kocaman

sorun degil canim iyi gezmeler size:79::79:

canim ama boyle olmaz agrilarim var falan diyorsun sigarayi onaylayanalardan asla ama asla degilim ama boyle olmanda iyi degil gercekden de seni rahatlatacaksa ic ozaman bir tane ama..

kötü etkileniyorum canim ben zaten yarin doktoruma danisacagim bu konuyu
böyle bende hic rahat degilim ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN BÖYLE

kötü etkileniyorum canim ben zaten yarin doktoruma danisacagim bu konuyu
böyle bende hic rahat degilim ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN BÖYLE

canim hormonlar degisiyor ya belkide fevri davranislarin buyuzdendir....bence sakin ol bebegine zarar verme aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar olayina dondurme sakin...sakin ol derin derinnnnn nefesler alip ver sakinles bebginle mutlu olan gunlerini dusun..

bos kafaliyim yaa ben mantigim yok sanki
hic bisey düsünemiyorum artik gözlerim yaniyor

bos kafaliyim yaa ben mantigim yok sanki
hic bisey düsünemiyorum artik gözlerim yaniyor

tatlim bak oyle dusunme sana oyle geliyor inan bana hic bir kadin bos kafali degildir sukurler olsun ki hepimizin zekasi birbirimizden ustundur...ama boyle dusunme ve anladigim kadariyla bugun sen kendini baya bir yipratmisssin cok hizli cikislar ve fevri hareketler sezdim sende.ama normal diyorum cunku eskiden olaylara dusundukden sonra konusuyordun simdi ise agzindan cikani kulagin duymaz olmustur ama gececek hepsi sen simdi guzel seyler dusunmeye bak negatif seyler dusundukce bukonuyu cikartamazsin aklindan sakin olmayi dene..

haklisin ben cok sinirliyim bu ara gercekten sanirim sigarayi ani biraktim ondan
oluyo tabiki konusacagim tekrar
yoksa ben hic gitmem

Canım dediğim gibi şu anda sadece bebeğini düşün,onun da üzüleceğini ve üzme kendini....
Biraz sakinleş ve eşinle tekrar konuş canım....
Senin de ailene ihtiyacın olduğunu anlamasını söyle....
Bence çok kötüysen yak sigaranı tamam da ,1-2 çek yeter sigarayı bitirme....

sen cok haklisin ama her insan farkli iste
belki sinirimi cikaramadim
yapamiyorum bi türlü icimde ates yaniyo sanki
esim hic bisey olmamis gibi ise gitti ben gündüzde yanlizim aksamda gecede
3 yillik evliyiz adam yok yok birazcik anlayis istedim ya cokmu altin degil para degil ama onu bile yapmadi
cok zoruma gidiyo bunlar benim ne ana var yanimda ne baba kime gidim anlatim derdimi sen söyle
kafayi yiycem bos evde dayanamiyorum seyytan diyo al biletini defol git bunaldim

hayatim evde yokki kimle nasil konusayim bugün 12 de cikti aksam 6da geldi ondan sonra bi tartisma hadi ise hayvanmiyim ben bu evde ben hic iyi degilim bugün
halbuki ne güzel uyanmistim güne

hayatim evde yokki kimle nasil konusayim bugün 12 de cikti aksam 6da geldi ondan sonra bi tartisma hadi ise hayvanmiyim ben bu evde ben hic iyi degilim bugün

Canım gelince konuşursun.....Kendini yıpratma bu kadar.....
Şunu düşün sen bu hallerdesin ve onun ailesinin haberi bile yok şimdi...Herkes kendi aleminde.....
Hadi yak sigaranı dediğim gibi ama 1-2 çek bırak tamam mı canım...
Rahatla biraz hadi.....
Sonra da coşalım biraz hadi canım.......
Boşveeeeeerrrrrrrr.........

slm kızlar bende bugün yarın adet olcam biran önce olsun bitsinde çalışmalara başlıyalım artık.iyice sabırsızlanıyorum.bu arada sigarada içiyom adet olunca bırakayım diyorum artık

bak canim benim esimde boyle sadece sende degil bak benim esim polis bazen gunduz geliyor ben evden cikiyorum biliyorsun ki yabanci memleketlerde calismadan olmuyor isde...sen bnce su aanda anlamiyor diyorsun emin ol oda yaptiklarindan pismandir seni dusunuyordur belki arar seni tel bahane bulup hic belli olmaz aramasa bile emin ol seni dusunuyordur...genelde erkekler boyle isde analarina karsilik dogru olsa bile soylediklerin baskalarinin soylemesi guclerine gider ama kendileri bilirler annelerinin suclu olduklarini..sakin bilet alacakmissin sakin boyle seyler dusunme degmez tatlim bak degmez...senin su anda hormonlar tavan yapmis durumda oyuzden boylesin mantikli seyler dusunemiyorsun bu mu yani gitmen icin sebep evliligini kuklalastirma sakin...degmes inan bana...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

canim misafirlerimde var vallahi seni birakip gitmek istemiyorum ama ayip oldu artik kadin burda ama ben leptopun basinda kendine iyi bak sonra yyine konuuruz..bosver bak su anda herkes afedersin ama poposuyla findik kiriyor kimin umrunda kim duyyor seni kimsecikler bosver degmes emin ol...

slm kızlar bende bugün yarın adet olcam biran önce olsun bitsinde çalışmalara başlıyalım artık.iyice sabırsızlanıyorum.bu arada sigarada içiyom adet olunca bırakayım diyorum artık

Hoşgeldin canım.....:79::80:

Tamam canım ona göre güncelleriz listeyi de....

canım benim bazen bizim dışımızdaki şeyler fazlasıyla yıpranmamıza sebep oluyor.fakat artık sen annesin.şu an yoğunlaşman gereken tek şey bebeğin.onun için güçlü olmalısın.ben günde 1 paket sigara içen biri olarak söylüyorum sakın içme.3-5 saat sonra herşey düzelir,yoluna girer ama sigara içersen bebeğine zarar verdiğinle kalırsın.dua et.hamilelerin duası kabul olur.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…