Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım sayfa 383'te saat 18:31 'de düzeltmişim ben bak görmüşündür....

Şimdi bu sayfaya da alıyorum aynısını canım....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Gul1182........................7 Mart............................Beklemede

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.........................? Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hayir ailesi yüzünden

beni hic anlamiyor hic destek olacagina cok üzdü beni

cnm ne oldu ya böyle bi zamanda başkalarını takma boşver onlara sinirinden sigarayada saldırma sakın bende bazen dayanamayıp içiyorum ama günde en fazla 2 tane eğer çok sinirliysen iç ama bi tane tamammı cnm annenin sinirli olması da en az sigara içmek kadar kötü geliyor bebeğe ben daha önce sormuştum doktoruma anneyi rahatlatacaksa en fazla 3 tane yemeklerden sonra içebilir dedi fazlaya kaçma nolur bebeğinin zarar görmesiyle yine sen üzüleceksin o seni sinirlendirenler değil bunu düşün tamammı cnm

evet canım görmüştüm onu,şimdi böyle görünce şaşırdım...kızlar ben bu ay eşime keçiboynuzu pekmez alacağım hergün yesin.. ben de süt yoğurt peynir hergün..br de yumurtlamaya bakmadan 2 günde bir ilişki..

hayir ailesi yüzünden

Ayyy canım ya anlıyorum seni....Ama erkeklerin hepsi öyle hemen hemen.....

Ona en çok ihtiyacn olduğu zaman şimdi gurbettesin çünkü....

Ben de ailemden uzaktayım ve gerçekten insan eşinin desteğini istiyor her konuda....

Hele ki sen şu zamanlarda...

Ama canını sıkma canım yaa....Bebeğini düşün sen üzülürsen o da üzülür....
Üzme bebeğini.....

ya baharim iyiki geldin 2 gündür icmedim ama bugün elim ayagim bosaldi resmen titredim ya
esimin erkek kardesi evleneceek burda annesi mecburen buraya getirecekler vize verirlerse tabi
hernyse dügün 5,ayda bizde 5 ayda türkiyeye gelicez izne yok efendim anneside bizle geri döncekmis falan
ayy hayir ben kendi ailemle ilgilencem onlami ama yok zaten herseye agliyorum elimden bisey gelmiyor benim

inan bebisim ne yapacagim bilmiyorum
yani kolum kanadim kirik zaten kafam agriyor inanki

hayir ailesi yüzünden

selam kizlar hemencicik yazayim dedim kacamak yapiyorummm

canim sakin sigarayi deneme sonradan keske icmeyeseydim bak hersey gecti ama benim bebegimi zehirlemem gecmedi gerisi yalan bu dogru olur...icsende hic birseyi geri getirmez...hersey yoluna girer emin ol ama senin sigara icipde bebeginin zararini geri dondurmez lutfen bunu dusun

keske suan hic bisey düsünemiyorum
nasil yapacagimi blmiyorumkii

cnm çok iyi anlıyorum seni cnm keşke elimden gelen bişey olsa bende sevmiyorum eşimin annesini hatta şuan konuşmuyoruz ama eşimde konuşmuyor annesiyle zaten o tartışıyo kadın banada küsüyo neyse bunlar böyle sadece kendilerini düşünürler herkes çıkarına göre davranır ama sen sen ol eşinle aranı bozma şimdi ben tam olarak anlamadım problemi sakin sakin bi daha anlatırmısın kadın 5.aya kadar sizde mi kalacak onu mu demek istedin pek anlayamadım cnm ama sabırlı ol oluyo işte böyle istemediğimiz sürpriz davranışlar dediğim gibi seni rahatlatacaksa iç bi tane bizde böyle sakinleşiyoruz işte napalım ama sonra tekrar içmek istediğinde al kolanya kokla ben öyle yapıyorum yada sakız çiğne biraz olsun unutturur cnm ne diyebilirimki

bizde kalmasi pproblem degil ama ben benimle geri gelmesini istemiyorum cünkü ailem var arkadaslarim var ben nasil onunla bunlari yapamam ki laf eder onuda birak esim benle istanbula gelicek ama ordan antalyaya gidecek takim arkadaslariyla hadi annesinin yaninda olsa neyse ne

yani gelirse buraya dügünden hemen sonra bizle istanbula gelmesin diyorum kalsin burda 2 oglu daha var ama benimki aksine agzimdan girdi burnumdan cikti resmen

keske suan hic bisey düsünemiyorum
nasil yapacagimi blmiyorumkii

hayir oyle dusunme sen cok iyi biliyorsun ne yaptigini su anda sadece sigara icmeyecegini sok aklina bak canim iannki en fazla uc bes gune hersey duzelir emin ol...sen su anda cok iyi biliyorsun neler dusundugunu kendini topla degermi sence bebegini zehirlemeye...onun annesi sensin senin icinde senin caninin bir parcasi onun sucu nede zehirleyecen beebgini bir analik bumu degermi lutfen icme git sakiz al agzani ondan cikart hincini...ama melegine aci o sana muhtac emin ol muhtac olmasaydi sana destek olurdu annecigim icme derdi...

Evet canım bence de bu dediklerini uygula .....:13:

ya lütfen zaten büyük üzüntü icindyim vicdanim sizliyor daha fazla aglatma beni lütfen inan cok gerildim su anda

aaaaaaaa şimdi anladım cnm sen rahat edemicem kendi ailemle ilgilenmek istiyorum diyosun çok iyi anlıyorum cnm ya sakin sakin bi daha konuşsan eşinle bak böyle böyle zaten kaç zamanda bir görebiliyorum lütfen anlayışlı ol bunu bana çok görme falan desen bi daha düşünmezmi acaba tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler acaba sen bu günlerde biraz duygusal olduğun için çok fevri davranmış olabilirmisin cnm

tatlim belkide senin kayinvaliden seni sinir etmek icin demesin bunlari...
ama gercekden de gelirse ne yapacan gelme diyemzsin gel diyemzsin bence dusunmesi lazim di ama olan olmus sa eger gercekden de gelecekse haklisin ama erkekler analarina boyle duskun isde sen taktikleri yakalayamamissin bence kocanin yaninda iyi olacaksin egeceksin boyununu o gittikden sonra butun hincini cikart...belkide esin hissettiyse annenle ilgili sorunlarini veya biliyorsa bu sebepden dolayi yapiyorsun zanneder bence kaynananalr icin kocayla aranin bozulmasina degmze tatlim...tabikide hakli oldugun zaman arayacaksin hakkini sonuna kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…