hoşgeldin cnm nasılsın
yardim edin kizlar sigaraya baslamak üzereyim
esimle fean tartistim sabahtan beri agliyorum
Aaaaa canım hayır.....bebeğini düşün.....
Neden tartıştınız canım sigara yüzünden mi?
hayir ailesi yüzünden
beni hic anlamiyor hic destek olacagina cok üzdü beni
Canım ben silmiştim farkındaysan Bahar koymuş o listeyi geçmişi okumamış sanırım eski listeyi yapıştırmış.....
Ben bi önceki sayfada sen ister istemez düzeltmiştim görmüşündür canım....
hayir ailesi yüzünden
cnm ne oldu ya böyle bi zamanda başkalarını takma boşver onlara sinirinden sigarayada saldırma sakın bende bazen dayanamayıp içiyorum ama günde en fazla 2 tane eğer çok sinirliysen iç ama bi tane tamammı cnm annenin sinirli olması da en az sigara içmek kadar kötü geliyor bebeğe ben daha önce sormuştum doktoruma anneyi rahatlatacaksa en fazla 3 tane yemeklerden sonra içebilir dedi fazlaya kaçma nolur bebeğinin zarar görmesiyle yine sen üzüleceksin o seni sinirlendirenler değil bunu düşün tamammı cnm
Ayyy canım ya anlıyorum seni....Ama erkeklerin hepsi öyle hemen hemen.....
Ona en çok ihtiyacn olduğu zaman şimdi gurbettesin çünkü....
Ben de ailemden uzaktayım ve gerçekten insan eşinin desteğini istiyor her konuda....
Hele ki sen şu zamanlarda...
Ama canını sıkma canım yaa....Bebeğini düşün sen üzülürsen o da üzülür....
Üzme bebeğini.....
hayir ailesi yüzünden
selam kizlar hemencicik yazayim dedim kacamak yapiyorummm
canim sakin sigarayi deneme sonradan keske icmeyeseydim bak hersey gecti ama benim bebegimi zehirlemem gecmedi gerisi yalan bu dogru olur...icsende hic birseyi geri getirmez...hersey yoluna girer emin ol ama senin sigara icipde bebeginin zararini geri dondurmez lutfen bunu dusun
ya baharim iyiki geldin 2 gündür icmedim ama bugün elim ayagim bosaldi resmen titredim ya
esimin erkek kardesi evleneceek burda annesi mecburen buraya getirecekler vize verirlerse tabi
hernyse dügün 5,ayda bizde 5 ayda türkiyeye gelicez izne yok efendim anneside bizle geri döncekmis falan
ayy hayir ben kendi ailemle ilgilencem onlami ama yok zaten herseye agliyorum elimden bisey gelmiyor benim
cnm çok iyi anlıyorum seni cnm keşke elimden gelen bişey olsa bende sevmiyorum eşimin annesini hatta şuan konuşmuyoruz ama eşimde konuşmuyor annesiyle zaten o tartışıyo kadın banada küsüyo neyse bunlar böyle sadece kendilerini düşünürler herkes çıkarına göre davranır ama sen sen ol eşinle aranı bozma şimdi ben tam olarak anlamadım problemi sakin sakin bi daha anlatırmısın kadın 5.aya kadar sizde mi kalacak onu mu demek istedin pek anlayamadım cnm ama sabırlı ol oluyo işte böyle istemediğimiz sürpriz davranışlar dediğim gibi seni rahatlatacaksa iç bi tane bizde böyle sakinleşiyoruz işte napalım ama sonra tekrar içmek istediğinde al kolanya kokla ben öyle yapıyorum yada sakız çiğne biraz olsun unutturur cnm ne diyebilirimki
keske suan hic bisey düsünemiyorum
nasil yapacagimi blmiyorumkii
evet canım görmüştüm onu,şimdi böyle görünce şaşırdım...kızlar ben bu ay eşime keçiboynuzu pekmez alacağım hergün yesin.. ben de süt yoğurt peynir hergün..br de yumurtlamaya bakmadan 2 günde bir ilişki..
hayir oyle dusunme sen cok iyi biliyorsun ne yaptigini su anda sadece sigara icmeyecegini sok aklina bak canim iannki en fazla uc bes gune hersey duzelir emin ol...sen su anda cok iyi biliyorsun neler dusundugunu kendini topla degermi sence bebegini zehirlemeye...onun annesi sensin senin icinde senin caninin bir parcasi onun sucu nede zehirleyecen beebgini bir analik bumu degermi lutfen icme git sakiz al agzani ondan cikart hincini...ama melegine aci o sana muhtac emin ol muhtac olmasaydi sana destek olurdu annecigim icme derdi...
bizde kalmasi pproblem degil ama ben benimle geri gelmesini istemiyorum cünkü ailem var arkadaslarim var ben nasil onunla bunlari yapamam ki laf eder onuda birak esim benle istanbula gelicek ama ordan antalyaya gidecek takim arkadaslariyla hadi annesinin yaninda olsa neyse ne
yani gelirse buraya dügünden hemen sonra bizle istanbula gelmesin diyorum kalsin burda 2 oglu daha var ama benimki aksine agzimdan girdi burnumdan cikti resmen
bizde kalmasi pproblem degil ama ben benimle geri gelmesini istemiyorum cünkü ailem var arkadaslarim var ben nasil onunla bunlari yapamam ki laf eder onuda birak esim benle istanbula gelicek ama ordan antalyaya gidecek takim arkadaslariyla hadi annesinin yaninda olsa neyse ne
yani gelirse buraya dügünden hemen sonra bizle istanbula gelmesin diyorum kalsin burda 2 oglu daha var ama benimki aksine agzimdan girdi burnumdan cikti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?