hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geceleri sohbet baya yoğun oluyo oku oku bitiremiyorum valla...
doğru valla cnm.. ben acemiyim ya daha yeniyim biliyosun :))) yavaş yavaş öğreniyorum işte :)))
evet cnm korunuyorum hala.. mayısta bırakcam işte... inşallah allah hemen verir :)))
İnşaallah canım....
Hap mı kullanıyorsun canım?
yok cnm eşim korunuyo hiç hap kullanmadım.. doktorada gitmedim.. ama adetlerim düzenli?
Tamam canım...Hap bozuyor düzeni diyorlar zaten.....
Canım senin çocuğun vardı dimi?
senin durum neydi cnm? hamilelik falan varmıydı?
merhaba arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnn
en sonunda bebek yapmaya karar verdik eşimle:) 3.5 senedir evliyim ve yoğun iş temposu nedeniyle hiç düşünmemiştik şimdiye kadar.ama artık tam zamanı galiba çok istiyorum artık.rüyalarıma bile girmeye başladıbirde garip bir korku var ya olmazsa diye mayıs gibi düşünüyorum ocak gibi doğsun diye umarım bir terslik olmaz.önce bir doktora gideyim diyorum ve de en önemlisi dişçiye.yapmam gereken başka şeyler varmı acaba çünkü çok bir bilgim yok bu konuda :26:
merhaba arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnn
en sonunda bebek yapmaya karar verdik eşimle:) 3.5 senedir evliyim ve yoğun iş temposu nedeniyle hiç düşünmemiştik şimdiye kadar.ama artık tam zamanı galiba çok istiyorum artık.rüyalarıma bile girmeye başladıbirde garip bir korku var ya olmazsa diye mayıs gibi düşünüyorum ocak gibi doğsun diye umarım bir terslik olmaz.önce bir doktora gideyim diyorum ve de en önemlisi dişçiye.yapmam gereken başka şeyler varmı acaba çünkü çok bir bilgim yok bu konuda :26:
hoşbulduk canım :) burası çok keyifli bir yermiş sabahtan beri kalkamadım yerimden herkes çok içten çok samimi :)
bu arada folik asiti doktorunmu yazması gerekiyor yada ben alabilirmiyim eczaneden..
dün rüyamda hamile olduğumu gördüm hatta elimi karnıma koyduğumda bebişin minik ayaklarını hissettim çok güzeldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?