Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geceleri sohbet baya yoğun oluyo oku oku bitiremiyorum valla...

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın? geceleri sohbet baya yoğun oluyo oku oku bitiremiyorum valla...

İyilik nolsun işte....

Canım dün cute 'ye de dedim,Ben önce girip hemen "Ben geldim..." yazıyorum birileri varsa sohbet ediyorum sonra ara ara geçmişi okuyorum cevap gelene kadar,zaten site yavaş ya kızlardan cevap gelesiye ara ara okuyup bitiriyorsun geçmişi....Hem de sohbetten kopmuyorum.....

Bak ben sana hoşgeldin yazalı 18 dakika olmuş yaaa....

doğru valla cnm.. ben acemiyim ya daha yeniyim biliyosun :))) yavaş yavaş öğreniyorum işte :)))

senin durum neydi cnm? hamilelik falan varmıydı?

Yok canım yaaa....Biz de 13 aydır istiyoruz....Eşimin sperm hareketliliği az,biraz daha bekleyelim dedik.Keçiboynuzu kürü falan yaptım,içirdim.... Ben de doktora gitmedim ama artık düşünmeye başladım....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182...........................................................Nisan anne adayı

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

merhaba arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsunnn
en sonunda bebek yapmaya karar verdik eşimle:) 3.5 senedir evliyim ve yoğun iş temposu nedeniyle hiç düşünmemiştik şimdiye kadar.ama artık tam zamanı galiba çok istiyorum artık.rüyalarıma bile girmeye başladı birde garip bir korku var ya olmazsa diye mayıs gibi düşünüyorum ocak gibi doğsun diye umarım bir terslik olmaz.önce bir doktora gideyim diyorum ve de en önemlisi dişçiye.yapmam gereken başka şeyler varmı acaba çünkü çok bir bilgim yok bu konuda :26:

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Senin de kutlu olsun canım.....

Öncelikle folik asit kullanımına başlaman gerekiyor canım....

Canım hapla mı korunuyorsun?

Bi de canım bence mayıs ayını bekleme hemen istediğin ayda gerçekleşmeyebilir gebeliğin....

Burdaki arkadaşlarımız genelde hep uzun zamandır bekliyorlar canım....Sadece Bahar arkadaşımız bu ay istiyordu hemen oldu maaşallah

hoşbulduk canım :) burası çok keyifli bir yermiş sabahtan beri kalkamadım yerimden herkes çok içten çok samimi :)
bu arada folik asiti doktorunmu yazması gerekiyor yada ben alabilirmiyim eczaneden..
dün rüyamda hamile olduğumu gördüm hatta elimi karnıma koyduğumda bebişin minik ayaklarını hissettim çok güzeldi :)

Canım bizden Ayyıldızım da senin gibi önce dişlerini hallettiriyor....Çünkü doktor antibiyotik vercem demiş,o da ertelemek zorunda kaldı hamileliği....Sen de bir an önce başla istersen....Senin ne sorunun var dişlerinde?

Sevindim canım....:81:

Folik asiti direk gidip eczaneden alabiliyorsun canım....Bizler öyle yapıyoruz....

Hayrolsun İnşaallah rüyan... Gerçekten de çok güzelmiş.....

eşim korunuyor ben hiç hap kullanmadım şimdiye kadar.aslında annem de diyor hemen olmaz çocuk bekleme artık diye ama biraz kilo versem hiç fena olmaz diyorum bide lazere gidiyorum 1 - 2 seans daha gideyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…