Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam kizlar nasilsiniz bugun bakam...

ben sinavi basaramadim 3 tane daha soru bulsaydim geciyordum ama yapamadim stresliydim zaten girdigimde artik kismet bir dahaki seneye buna da sukur...

ben kendimi cuma gunune sakliyorum

selam kizlar nasilsiniz bugun bakam...

ben sinavi basaramadim 3 tane daha soru bulsaydim geciyordum ama yapamadim stresliydim zaten girdigimde artik kismet bir dahaki seneye buna da sukur...

ben kendimi cuma gunune sakliyorum

Ayyy canım ya 3 soru için üzüldüm....

Neyse hayırlısı buymuş diyelim canım....

Tamam sen çok üzülme kendini Cumaya motive et canım....

Ayyy canım ya 3 soru için üzüldüm....

Neyse hayırlısı buymuş diyelim canım....

Tamam sen çok üzülme kendini Cumaya motive et canım....

oyle bitanem bnde uzuldum ama isde olmadi hayirlisi buymus dedigin gibi olsunn rabbim beterinden saklasin...ilk uzuldum ama simdi iyiyim...inanki hep giderken soyle dedim allahim bu olacaagina cuma gununki istedigim sonuc olsun diye dua ettim..insallah oteki olur tek avuntum bu..

iple cekiyorum tatlim cumayi insallah mubarek gelir cama insallah

Bence de canım İnşaallah Cuma günkü aşılaman tutar.....

Şu anda seni en mutlu edecek şey o çünkü....

esimlede bugun atistik isi sarkitmisim gitmiyormusum ama gercekdende yoruluyorum yaa ev isi yemek utu bulasik camasir ise git insanlarin divdivlari birde bebek icin ugraslar bugun kafam agriyor kendimi iyi hissetmiyorum dedim hissedersin git calis bilmem ne bilmem ne aslinda baktin mi hakli ama bnde bunaldim artik bakiyorum hesaplari kontrol ediyorum hata cikmiyor uc kisi calisiyor ama sagolsunlar civik insanlar degiller bugunden beri bana soyleniyor esim..aman yorgunum vallahi yaa

Sorma canım ya hep başımızda...Esasında biz hem ev hanımıyız hem iş kadını.....
Bi de çocuk olanlar nasıl yetişiyor ki çok zor yaaa...Allah yardımcıları olsun....
Ben de mesela bigün sonranın yemeğini geceden yapıyorum canım....
Napiyim yetişmiyor işler.....
Bir sürü ütüm birikti mesela benim de....

allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.. herkesin istediği zamanda olur inşallah.. mayıs ayında isteyen 2 kişi olduk.. bende lazerden dolayı mayıs istiyorum..

ayy ayyy hic sorma ayni utudende bndede var birde esim calisiyor arti unuformalari nerdeyse iki gunde bir degistiriyor carplar ve iccamasirlari hergun bazen geciyor kapinin onunden eve gelip degistiriyor coraplarini rahtsiz oluyormus gundelik degistirilirken gun ortasinda degistiriyor bn kocam hele hele tatil gunlerinde bir giydigini ikinci gun giymisyor ve cok daginik bnde biraz takilayimda utulerimi yapayim bir azimle yoksa kaldimi kaliyor utu yapacam al daha yeni cikarttim akineden camasirlari astim bitmiyor bitmiyor isde bir turlu

Evet canım şu anda da ütü masasının üstünde bir dağ beni bekliyor....
İnşaallah bu akşam ütüliycem....
Bi makine çamaşır da bugün yıkandı.....
Bitmiyor ki yenisi geliyor....

Sen de azalma oldu mu canım?

cnm ben ilk araştırmaıştım ıpl lazere gittim kol altı 6 seans genital 5 seans.. ama onun bir faydasını görmedim sadece inceltti.. sonra araştırdım meğer o gerçek lazer değilmiş.. ben geçen sene temmuzda başlamıştım işte nisan gibi falanda hamilelik düşünüyodum.. malesef hem param hem zamanım boşa gitmiş oldu.. şimdi bir seans başka bir cihazla gittim kol altım bir kaç tane kaldı gibi.. genitalinde üst kısımları yüzde 80 azaldı yanalrı ve aşağısı pek azalmadı ama.. şimdi bu ay bir kez daha gitcem işte nisandada kontrol seansı olur.. artık mecbur ara vercem.. eşimi durduramıoyrum daha fazla.. bana kalsa bunu halledip daha sonra hamile kalmak istiyoduk hamileyken ağdayla falan uğraşmak istemiyodum.. ama artık milletin dilinden ve eşimin isteğinden daha fazla kurtulamıycağımı anladım ve mayıs ayına karar verdim bakalım nolcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…