yok canim kisacasi yumurta gelistirici ve catlatma ihnesi kullandim bn
canim yani adet tarihi ovulasyon falan tam gününü bilmiyordum ben ortaya karisik
biseyler oldu iste
ahh bende öyle ama türkiye gözümde tütüyor annem babam
ne kadardir burdasin canim alistinmi ??
Ben geldim kızlar....:79::80:
anladımmm!! şimdi cnm ben ovulasyonu da adet öncesi belirtileri de tam yaşayan biri olduğum içinnn!!!o halde eğer hamilelik olursa inşaalllaaaaaaaaah o halde onun da belirtilerini yaşarım diye düşündün .hamile kalanlar çok akıntım oluyor bnm diyorlar yani çok mu sıvı geliyorrr ve 1 hafta dedin adete mesela kaç gün kalaaa olmaya başladı sende mesela
Ben geldim kızlar....:79::80:
kızlarr ben geldimm :)
neler yapıosunuz bakalım :):)
kizlar ben esime yemek hazirliyim ve onu ise gonderiyim...
sonra gelirimmm,:79::79:
gorusuruz kizlarr
dertlesiyoz iste sen nasilsinn bakalim ??
saolun kızlar bende iim işten geldim yemek falan yaptım kocayı bekliyorum işte ölüyorum açlıktan :)
bu arada ben halen hasta olmadım ama sırtım belimin ağrısından canım çıkıcak bu sabah test yaptım bebeişim bişey çıkmadı bide hesapladım dün akşam biz eşimle denemeye başlayalı 16 gün olmuş daha bebeiş olsa bile bukadar çbk tstde çıkarmı asıfarı sen bilirsin canım ya bekliyimmi biraz daha:44: :44:
saolun kızlar bende iim işten geldim yemek falan yaptım kocayı bekliyorum işte ölüyorum açlıktan :)
bu arada ben halen hasta olmadım ama sırtım belimin ağrısından canım çıkıcak bu sabah test yaptım bebeişim bişey çıkmadı bide hesapladım dün akşam biz eşimle denemeye başlayalı 16 gün olmuş daha bebeiş olsa bile bukadar çbk tstde çıkarmı asıfarı sen bilirsin canım ya bekliyimmi biraz daha:44: :44:
hosgeldin canim :79: kulaklarini cinlattik senin
canım 16 günlükse mutlaka çıkar ama bazılarında geç çkabiliyor bence sen kan tahlili yaptır en iyi öyle emin olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?