Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

yok canim kisacasi yumurta gelistirici ve catlatma ihnesi kullandim bn
canim yani adet tarihi ovulasyon falan tam gününü bilmiyordum ben ortaya karisik
biseyler oldu iste

anladımmm!! şimdi cnm ben ovulasyonu da adet öncesi belirtileri de tam yaşayan biri olduğum içinnn!!!o halde eğer hamilelik olursa inşaalllaaaaaaaaah o halde onun da belirtilerini yaşarım diye düşündün .hamile kalanlar çok akıntım oluyor bnm diyorlar yani çok mu sıvı geliyorrr ve 1 hafta dedin adete mesela kaç gün kalaaa olmaya başladı sende mesela

ahh bende öyle ama türkiye gözümde tütüyor annem babam
ne kadardir burdasin canim alistinmi ??

ahhh ahhh bak yarama tuz bastin canim

ya turkiye gibi degil ama orayi dusundukcede buraya uyum saglmakta zorlaniyor insan.

ama ben alistim yaa...

ya ben evlenmeden oncede gelip gidiyordum-....

ama evlendikten sonra 2 yildir burdayi...

sen ne kadar oldu geleli...

dedigim gibi tatlim bende genelde olmazdi akinti
ama iste bebisi ögrenmeden 1 hafta öncesinden gelmisti
ve simdi halen devam ediyor canim cok sivi degil ama kokusuz ve beyaz

kizlar ben esime yemek hazirliyim ve onu ise gonderiyim...

sonra gelirimmm,:79::79:

gorusuruz kizlarr

saolun kızlar bende iim işten geldim yemek falan yaptım kocayı bekliyorum işte ölüyorum açlıktan :)
bu arada ben halen hasta olmadım ama sırtım belimin ağrısından canım çıkıcak bu sabah test yaptım bebeişim bişey çıkmadı bide hesapladım dün akşam biz eşimle denemeye başlayalı 16 gün olmuş daha bebeiş olsa bile bukadar çbk tstde çıkarmı asıfarı sen bilirsin canım ya bekliyimmi biraz daha :44: :44:

Bebişimmmmmmmmmmmmmm!!!
Hoşgeldin cnmmm bak ben ilk kezzzzz erken geldimmmm sen yoksunnnnnnnnnnn!!!
Nasılsınnnnnnnnnn!!!!

canım 16 günlükse mutlaka çıkar ama bazılarında geç çkabiliyor bence sen kan tahlili yaptır en iyi öyle emin olabilirsin

canim gelen giden yoksa bekle derim ben yanii belki benimki gibi gec döllenme olmustur
belli olmaz yani tabi bu benim nacizane fikrim sen bilirsin canim

canım 16 günlükse mutlaka çıkar ama bazılarında geç çkabiliyor bence sen kan tahlili yaptır en iyi öyle emin olabilirsin

ama hastalığımın 12.ve 14.gününü hesaplarsam daha erkene denk geliyo ondan şaşırdım çıkarmı die düşündüm ondan sordum canım biraz daha geçsinde kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak

cnmm tam günün de ovulasyonun gerçekleştimiiiiiiiiii!!!
Tam zamanında olmuşsa üzerine 11 ekle test hemen kendini gösteriyrrrr

ooooo topik coştu 11 kişi olduk ben tatildeyken yazışacak kimseyi bulamıyordum çalışmaya başladım burası coşmuş ben görmeyeli maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…