cnmm tam günün de ovulasyonun gerçekleştimiiiiiiiiii!!!
Tam zamanında olmuşsa üzerine 11 ekle test hemen kendini gösteriyrrrr
hosgeldin canim :79: kulaklarini cinlattik senin
hoşgeldin canım kulakların çınladı mı yoksa
hosgeldin canim...
nerelerdesin sennn
ooooo topik coştu 11 kişi olduk ben tatildeyken yazışacak kimseyi bulamıyordum çalışmaya başladım burası coşmuş ben görmeyeli maaşallah
ovulasyon nedemekk ????
neyin üstüne 11 eklicem anlayamdım yaa pardon canım :) :26::26:
Hoşbulduk kızlar.....:79::80:
Bi ara baktım kimse yoktu....
Geçmişi okumadım daha ....Bi okuyayım bakayım....
Uykusuzluğa ve yorgunluğa daha fazla dayanamadım nolacak yemek yer yemez,heber izliyordum uyumuş kalmışım....
agrim olmasa hadi halaya der kutlardik
ama hastayim simdilik
ovulasyon nedemekk ????
Neyin üstüne 11 eklicem anlayamdım yaa pardon canım :) :26::26:
yani hangi gün yumurtladın? yumurtlamadan 11 gün sonra belli oluyor canım
neyse bir halay borcun olsun sen bebişi hayrlısıyla dünyaya getirde o zaman tam halaylık oluruz vallahi
hımm ona göre hesapladığımda 16 gün geçmiş oluyo balım demekki bebiş yok testde çıkmadığına göre hayırlısı artık hasta olımda rahatlıyım şişdim iice :)
ooooo topik coştu 11 kişi olduk ben tatildeyken yazışacak kimseyi bulamıyordum çalışmaya başladım burası coşmuş ben görmeyeli maaşallah
Evet canım aynen öyle....Tatilden sonra bile şimdiye kadar gündüz ara ara boş derswlerimde bile bakardım kimsecikler yoktu......Daha dün bile gece 2'ye kadar burdaydım....
Hem ben sizlere hiç ceza vereyim dedim mi.....
Bundan sonra da biraz zor artık....Gülün dediği doğru yani....
Zaten yazılılar da yaklaşıyor soru falan hazırlamam lazım,sonra yazılı yapılcak,onlar okunacak.....
Sonra yıllık ödevler toplanacak,onlar okunacak,en geç mayısın ilk haftasına kadar e-okula girilecek....
Sonra sıra ikinci yazılılara gelecek....Offf...Offff....Sayarken bile yoruldum....:84:
Bundan sonra benim işler ağırlaşıyor....
Napiyim fırsat buldukça birazcık girmeye çalışırım topiğe kızlar....
evet canım aynen öyle....tatilden sonra bile şimdiye kadar gündüz ara ara boş derswlerimde bile bakardım kimsecikler yoktu......daha dün bile gece 2'ye kadar burdaydım....
Bundan sonra da biraz zor artık....gülün dediği doğru yani....
Zaten yazılılar da yaklaşıyor soru falan hazırlamam lazım,sonra yazılı yapılcak,onlar okunacak.....
Sonra yıllık ödevler toplanacak,onlar okunacak,en geç mayısın ilk haftasına kadar e-okula girilecek....
Sonra sıra ikinci yazılılara gelecek....offf...offff....sayarken bile yoruldum....:84:
Evet canım aynen öyle....Tatilden sonra bile şimdiye kadar gündüz ara ara boş derswlerimde bile bakardım kimsecikler yoktu......Daha dün bile gece 2'ye kadar burdaydım....
Bundan sonra da biraz zor artık....Gülün dediği doğru yani....
Sonra sıra ikinci yazılılara gelecek....Offf...Offff....Sayarken bile yoruldum....:84:
ooofffffffffffff cnmm yaaa niçin hatırlattıınnnnnnnnn!!
Ben hergün 1 tanesini en azından hazırlayayım diyorumm ama nerdeeeee
belli olmaz canım geçyerleşmiş olabilir herkeste aynı olmuyor benim 18.üm çıkmamıştı 21. gün belli olmuştu
kaç sınıfın var canım?
kızlar mrb ben yeni geldim..lütfen bana da yardımcıı olun.dr arıyorum?devlet ya da özel tavsiye edeceğiniz varmı ankaradayım buarada.gecen yaz kist amelıyatı oldum sımdı dr hemen tüp bebege baslayalım dıyor ama ben beklemek ıstıyorum..aslında ne yapacagımı bılmıyorum.tavsiyeleriniz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?