Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hosgeldin canim :79: kulaklarini cinlattik senin

hoşgeldin canım kulakların çınladı mı yoksa

hosgeldin canim...

nerelerdesin sennn

Hoşbulduk kızlar.....:79::80:

Bi ara baktım kimse yoktu....

Geçmişi okumadım daha ....Bi okuyayım bakayım....

Uykusuzluğa ve yorgunluğa daha fazla dayanamadım nolacak yemek yer yemez,heber izliyordum uyumuş kalmışım....

uyku deme geliyolar zaten bana

hımm ona göre hesapladığımda 16 gün geçmiş oluyo balım demekki bebiş yok testde çıkmadığına göre hayırlısı artık hasta olımda rahatlıyım şişdim iice :)

belli olmaz canım geçyerleşmiş olabilir herkeste aynı olmuyor benim 18.üm çıkmamıştı 21. gün belli olmuştu

ooooo topik coştu 11 kişi olduk ben tatildeyken yazışacak kimseyi bulamıyordum çalışmaya başladım burası coşmuş ben görmeyeli maaşallah

Evet canım aynen öyle....Tatilden sonra bile şimdiye kadar gündüz ara ara boş derswlerimde bile bakardım kimsecikler yoktu......Daha dün bile gece 2'ye kadar burdaydım....

Hem ben sizlere hiç ceza vereyim dedim mi.....

Bundan sonra da biraz zor artık....Gülün dediği doğru yani....

Zaten yazılılar da yaklaşıyor soru falan hazırlamam lazım,sonra yazılı yapılcak,onlar okunacak.....

Sonra yıllık ödevler toplanacak,onlar okunacak,en geç mayısın ilk haftasına kadar e-okula girilecek....

Sonra sıra ikinci yazılılara gelecek....Offf...Offff....Sayarken bile yoruldum....:84:

Bundan sonra benim işler ağırlaşıyor....

Napiyim fırsat buldukça birazcık girmeye çalışırım topiğe kızlar....

kolay degil canim valla ALLAH KOLAYLIK VERSIN sana:81::81:

ooooo topik coştu 11 kişi olduk ben tatildeyken yazışacak kimseyi bulamıyordum çalışmaya başladım burası coşmuş ben görmeyeli maaşallah

Evet canım aynen öyle....Tatilden sonra bile şimdiye kadar gündüz ara ara boş derswlerimde bile bakardım kimsecikler yoktu......Daha dün bile gece 2'ye kadar burdaydım....

Hem ben sizlere hiç ceza vereyim dedim mi.....
Gerçi günde 1 kere girip merhaba demeyene demişsiniz ,o yüzden üstüme alınmıyorum....:90:

Ama bundan sonra da biraz zor artık....Gülün dediği doğru yani....

Zaten yazılılar da yaklaşıyor soru falan hazırlamam lazım,sonra yazılı yapılcak,onlar okunacak.....

Sonra yıllık ödevler toplanacak,onlar okunacak,en geç mayısın ilk haftasına kadar e-okula girilecek....

Sonra sıra ikinci yazılılara gelecek....Offf...Offff....Sayarken bile yoruldum....:84:

Bundan sonra benim işler ağırlaşıyor....

Napiyim fırsat buldukça birazcık girmeye çalışırım topiğe kızlar....

ooofffffffffffff cnmm yaaa niçin hatırlattıınnnnnnnnn!!
Ben hergün 1 tanesini en azından hazırlayayım diyorumm ama nerdeeeee

canım sen 1. dönemde çalışıyormuydun niye hiç söylemedin branşın neydi nerde görev yapıyorsun özelden yolla istersen bakarsın yanına gelirim ne dersin

belli olmaz canım geçyerleşmiş olabilir herkeste aynı olmuyor benim 18.üm çıkmamıştı 21. gün belli olmuştu

kızlar mrb ben yeni geldim..lütfen bana da yardımcıı olun.dr arıyorum?devlet ya da özel tavsiye edeceğiniz varmı ankaradayım buarada.gecen yaz kist amelıyatı oldum sımdı dr hemen tüp bebege baslayalım dıyor ama ben beklemek ıstıyorum..aslında ne yapacagımı bılmıyorum.tavsiyeleriniz lütfen?

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Canım ben istersen önce aşılama dene derim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…