sen kac ay oluyor ovulsayonu takip ediyorsun???????
ama ben ovulasyon belirtilerimi yaşadım ve bitti akıntım felan yok artık !kafam bulandı kuzummmm!!
bazen oluyor cunku...
Benim bir arkadas adetinde bir hafta kalmisti.ve o sure icerisinda hamile kaldi...kisiden kisiye degisiyor.
Onun icin soyledim.
vaaayy bak işte cnmm yaaa!! Sağol cnm yaa !!!işt sadece dijital olmaazz doğru diyorsunnnn!!!
cnm bn özeldeyimmm bana bağlı değilkiii!!!ve ben çok geç çıkıyorummmm! Okuldan!!
vaaayy bak işte cnmm yaaa!! Sağol cnm yaa !!!işt sadece dijital olmaazz doğru diyorsunnnn!!!
canım özelde de ayarlama yapıyorlar bazen....ama yine de zor tabii 10 sınıftan fazlası çok yorucu oluyor....
Geçen sene ben neler çektim azaltmadılar derslerimi....çok hasta oldum ama....
Sabah 8 , akşam 4,5 okuldaydım....
BU ARADA GÜN BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ VE SENNNNNNNNNNNN HASTA OLMADINNN
KUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!
OOLLLLLLLLEEEEYYYYYYYYYY!!!
HAYDİİİİİİİİİİİ
:92::92:
cnm bzm okulun hedefleri çok iyi en iyisi ve hep engüzeli isteniyo hiç iş bitmez kamp yoplantı !klup çalışmaları zümre başkanıym bide sürekli prosödür işler gündüz kafayı yediğimde kaçamak size şöyle bir açıyorum sağolun sizler hep pozitifsiniz inan rahatlıyorummm
cnm bzm okulun hedefleri çok iyi en iyisi ve hep engüzeli isteniyo hiç iş bitmez kamp yoplantı !klup çalışmaları zümre başkanıym bide sürekli prosödür işler gündüz kafayı yediğimde kaçamak size şöyle bir açıyorum sağolun sizler hep pozitifsiniz inan rahatlıyorummm
ama ben ovulasyon belirtilerimi yaşadım ve bitti akıntım felan yok artık !kafam bulandı kuzummmm!!
ay evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt...
bugunu atlatsakkkk hic fena olmayacakkkk
haydi halaya o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyy
Canım ovulasyon günlerim bitti diyorsan devam etme daha,çünkü bebek tutunma aşamasındaysa ilişki esnasındaki rahimdeki kasılmalar düşüğe sebep olabiliyormuş....
Offf offf eskler bunlara mı bakıyomuş yaaaa.....Biz de neyi düşünceğimizi şaştık artık.....:84:
CNMM SANA UYMAZMIYIMMM!!
SENİN ŞEREFİNE ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMM
:92::92::92::92::92::92:
iyi geceler hanımlarrrr
Bebişimmmmmmmmmmmmmmmm!!
Nissaammmmmmmmmmmmmm!!
Iyi geceler şeker bayanlarrrr!!!!!
Ben kaçar eğitim kölesi giderrr iyi gecelerrrr
ya kısar herkes farklı sölüyo.ya ovülasyon günümüz tam hesaplayamazsak tutturamazsak..o ay daha olma olasılığı yokmu yaniii.napcamı şaşırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?