Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ama ben ovulasyon belirtilerimi yaşadım ve bitti akıntım felan yok artık !kafam bulandı kuzummmm!!

bazen oluyor cunku...

benim bir arkadas adetinde bir hafta kalmisti.ve o sure icerisinda hamile kaldi...kisiden kisiye degisiyor.

onun icin soyledim.

vaaayy bak işte cnmm yaaa!! Sağol cnm yaa !!!işt sadece dijital olmaazz doğru diyorsunnnn!!!

BU ARADA GÜN BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ VE SENNNNNNNNNNNN HASTA OLMADINNN
KUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!
OOLLLLLLLLEEEEYYYYYYYYYY!!!
HAYDİİİİİİİİİİİ

:92::92:

cnm bn özeldeyimmm bana bağlı değilkiii!!!ve ben çok geç çıkıyorummmm! Okuldan!!

Canım özelde de ayarlama yapıyorlar bazen....ama yine de zor tabii 10 sınıftan fazlası çok yorucu oluyor....
Geçen sene ben neler çektim azaltmadılar derslerimi....Çok hasta oldum ama....
Sabah 8 , akşam 4,5 okuldaydım....

vaaayy bak işte cnmm yaaa!! Sağol cnm yaa !!!işt sadece dijital olmaazz doğru diyorsunnnn!!!

yani sadece o gunler yapip sonrasinda birakma diyorum...

belli olmaz bakarsin hic ummadigin bir anda tutuverir....

ben cevremde orneklerini gordugum icin...

cnm bzm okulun hedefleri çok iyi en iyisi ve hep engüzeli isteniyo hiç iş bitmez kamp yoplantı !klup çalışmaları zümre başkanıym bide sürekli prosödür işler gündüz kafayı yediğimde kaçamak size şöyle bir açıyorum sağolun sizler hep pozitifsiniz inan rahatlıyorummm

ay evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt...

bugunu atlatsakkkk hic fena olmayacakkkk

haydi halaya o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyy

ders saatim toplamm37

canim benim kafayi burda dagitabiliyorsan ne guzelllllllllllllllllllll

ama ben ovulasyon belirtilerimi yaşadım ve bitti akıntım felan yok artık !kafam bulandı kuzummmm!!

Canım ovulasyon günlerim bitti diyorsan devam etme daha,çünkü bebek tutunma aşamasındaysa ilişki esnasındaki rahimdeki kasılmalar düşüğe sebep olabiliyormuş....

Offf offf eskler bunlara mı bakıyomuş yaaaa.....Biz de neyi düşünceğimizi şaştık artık.....:84:

ay evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt...

bugunu atlatsakkkk hic fena olmayacakkkk

haydi halaya o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyy

CNMM SANA UYMAZMIYIMMM!!
SENİN ŞEREFİNE ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMM

:92::92::92::92::92::92:

ya kısar herkes farklı sölüyo.ya ovülasyon günümüz tam hesaplayamazsak tutturamazsak..o ay daha olma olasılığı yokmu yaniii.napcamı şaşırdım :)

CNMM SANA UYMAZMIYIMMM!!
SENİN ŞEREFİNE ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMM

:92::92::92::92::92::92:

canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

teyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyy

Bebişimmmmmmmmmmmmmmmm!!

Nissaammmmmmmmmmmmmm!!

Iyi geceler şeker bayanlarrrr!!!!!

Ben kaçar eğitim kölesi giderrr iyi gecelerrrr

Anladım canım....Allah hepimize kolaylık versin....

Burda rahatlıyoz işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…