Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ben kullanamıyorum anlayamadım bu siteyi şimdi yazdığımyerin altında yazılar var bide pc geriye basıyorum orda siz varsınız yazdıklarımı bulamıyorum şaşırdım yardım etseniz iii olur

canim sayfa ilerledikce yazdiklarin arka sayfada kaliyor olabilir...

kaldigin yerden sayfayi ilerleterek hangi sayfada oldugumuzu bulabilirsin canim...

veya sayfayi yenilersen olur canim..

Son düzenleme:
iyiyim sukur tatlim bu aksam catlama ignemi vuruldum simdilik artik igne islemlerim bitti ikincisi tutmazsa yine ayni islemler git geller dr.demisti ucuncusunden sonra geciriz tup bebege ama konusacam ikincisi tutmazasa gecelim diyecem tup bebege hic yokdan san daha yuksek onda..artik nasip hayirlisi rabbimden

olabilecek her yolu denemk zorundayiz canim...
hayirlisi olsun canim..

olabilecek her yolu denemk zorundayiz canim...
hayirlisi olsun canim..

evet oyle zaten kendimi buna kaptirmak istemiyorum bir sonraki nevar diye ogreniyorum olmazsa bir sonra ki diyorum hep kendi kendime ilk asilamamda catlama ignesini vurdugum zaman yumurtaliklarimda kipirti yoktu bunu vurdum cok degisik seyler oldu birde afedersin ama su gibi akintim ve sik sik idrara cikmam artti birde idrarim hep limon sarisi gibi acik bazen ondan acik oluyor nedenki acaba anlamadim gitti

her yol bizim icin bir umut demektir..

bakarsin belki tutmustur,bilemeyiz...

rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin..

her yol bizim icin bir umut demektir..

bakarsin belki tutmustur,bilemeyiz...

rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin..

yok be tatlim simdi yok ki birsey dogru ya suc benim amaa solemedim sana cuma gunu kismetse ikici asilama bakalim ne olacak ama ben hep olmazsa bir sonraki diye bekliyorum dr.diyecem bundan sonra gecelim hemen tup bebege ha bir tane daha ha degil benim icin vakit kaybi olur...aynen oyle bilmiyorum biliyormusun artik son care tup bebek degilmis kimyasal bebek olayida cikti bnce super oldu bu umut oldu bizim icin

ewet ewet doğru görmüşüm
kızlar sevser de çok tatlı bir kızçe onu burda görmekten mutlu oldum

saol bebişim bizim senle aramızdaki bag başka haaaaaaa yani teşkilat sende fena halde tatlısın kuzum benim inşallah topik bize uğur getirir tatlım ya

ah canim ya...

dr.bu konuda ne diyor..bu yontemde olmuyorsa ve sizin icin de zaman kaybi oluyorsa..
diger yontemlerden devam edebilirsiniz canim..

Gündüz o kadar yoğunkiii farketmiyorum ama eve gelince test yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!
Of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…