Üzme canim kendini ALLAH KIMSEYI DERMANSIZ BIRAKMAZ rüyalara pek takilma insallah
sende istedigine sahip olacaksin ben inaniyorum bebisinde olacakk
slm arkadaslar
bebisim cnm haber vereyim dedim ben hala adet olmadim yarin 31. günüm yarini bekliyorum insallah adet olmamm :18::18:
Evet canımgenelinde rüyalarım çıkıyo bu seferde öyle gebe değilim yani
aglatıcaksınız valla benı
ınsallah darısı tüm ısteyenlerın basına gelsın önce bu topıktekılerın ınsallahh
inşalahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhh
rabbim isteyen herkese verir inşalahhhhhhhhhhhhhhhh
bebeişim nerelerdesin geçmiş sayfalarda boğuldunmu gel aramıza zaten geç oldu kaçarsın şimdi
Bahardan haber varmı ? onun ki kaç haftalık acaba ??
rüyalarımın etkisinde çok kalıyorum cnm ya dediğim gibi çıkıyorlar da
ama asinin haberinden sonra kendi üzüntümü unuttum vallahi...
içimde kelebekler uçuyo sanki...çok sevindimm çoookkk
Ben hepiniz icin dua ediyorum RABBIM GÖBISLERINIZI BEBEKLERLE DOLDURSUN INSALLAHH BU MÜBAREK GECEDE
Doktorum ultrason kagidi verdi bana elimden düsmüyor bakiyoruminanamiyorum
lütfen arkadaslarim pozitif düsünün
ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN
bende çok sevindim hatta bişey söyleyimmi geçen bir arkadaşım aradı 3 haftalık evli ve 3 haftalık hamile kız bana söyledi içim bir burkuldu sevinmedim degil sevindim ama niye benim olmuyor diyede üzüldüm sonra kendimi okadar suçladımki böyle düşündüm diye 2 saat ağladım suçluluk duygusundan.ama burdan biri haber verince inanılmaz seviniyorum bana umut oluyor halbuki sanal burası ama yaşananlar gerçek.ben kimseye söyleyemediklerimi burda yazıyorum
bende çok sevindim hatta bişey söyleyimmi geçen bir arkadaşım aradı 3 haftalık evli ve 3 haftalık hamile kız bana söyledi içim bir burkuldu sevinmedim degil sevindim ama niye benim olmuyor diyede üzüldüm sonra kendimi okadar suçladımki böyle düşündüm diye 2 saat ağladım suçluluk duygusundan.ama burdan biri haber verince inanılmaz seviniyorum bana umut oluyor halbuki sanal burası ama yaşananlar gerçek.ben kimseye söyleyemediklerimi burda yazıyorum
Ayyy canım ya İnşaallah listemiz uğurlu geliştir sana da.....
Yarın testi yapar yapmaz haber ver bizlere olur mu....
Hadi İnşaallah......:81:
aynen cnm bende dile getiremediklerimi burada yazıyor ve rahatlıyorum..iyi ki varsınız arkadaşlar
Ben hepiniz icin dua ediyorum RABBIM GÖBISLERINIZI BEBEKLERLE DOLDURSUN INSALLAHH BU MÜBAREK GECEDE
Doktorum ultrason kagidi verdi bana elimden düsmüyor bakiyoruminanamiyorum
lütfen arkadaslarim pozitif düsünün
ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN
tamam canim haber veririm zaten sabirsizlikla yarini bekliyorum test yapmak icin ama bi yandanda sevinemiyorum cünkü bi kac kere 31. günde gelmisti adetim
insallah bu sefer gelmez ya... neyse bakalim hayirlisi olsun
ben simdilik cikiyorum kib grsrzz iyi gecelerr:79::79:
iyiki hepiniz burdasiniz iyiki bebisim bu sayfayi acmis onun sayesinde tanistik
tesekkürler bebisim:81::81::81::81::81:
tamam canim haber veririm zaten sabirsizlikla yarini bekliyorum test yapmak icin ama bi yandanda sevinemiyorum cünkü bi kac kere 31. günde gelmisti adetim
insallah bu sefer gelmez ya... neyse bakalim hayirlisi olsun
ben simdilik cikiyorum kib grsrzz iyi gecelerr:79::79:
amin kızcem inan dua ediyorum sana hiç görmesek hiç tanımasakta birbirmizi sizi hiç unutmıcam
asicim tam ben yazacaktım bebişime
bebişim iyki açmışın burayı
çok telekkür ederim
kızlar valla kınayın beni bu hissettiğimden dolayı ama isteyerek olmadı yani kıskançlık yada kötü bir niyetten değil.dedim ya 2 saat ağladım eşim sordu utandım ona bile söyleyemedimbende çok sevindim hatta bişey söyleyimmi geçen bir arkadaşım aradı 3 haftalık evli ve 3 haftalık hamile kız bana söyledi içim bir burkuldu sevinmedim degil sevindim ama niye benim olmuyor diyede üzüldüm sonra kendimi okadar suçladımki böyle düşündüm diye 2 saat ağladım suçluluk duygusundan.ama burdan biri haber verince inanılmaz seviniyorum bana umut oluyor halbuki sanal burası ama yaşananlar gerçek.ben kimseye söyleyemediklerimi burda yazıyorum
ayy canim kizcem ben kiyamam ya sana
üzülme seninde olacak
bak ben tedaviyle sahip oldum bebeklerime sende sabirli ol hayatim ben inaniyorum
insallah seninde olacak bebisin
asicim tam ben yazacaktım bebişime
bebişim iyki açmışın burayı
çok telekkür ederim
amin kızcem inan dua ediyorum sana hiç görmesek hiç tanımasakta birbirmizi sizi hiç unutmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?