Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Ben hepiniz icin dua ediyorum RABBIM GÖBISLERINIZI BEBEKLERLE DOLDURSUN INSALLAHH BU MÜBAREK GECEDE
Doktorum ultrason kagidi verdi bana elimden düsmüyor bakiyorum inanamiyorum

lütfen arkadaslarim pozitif düsünün
ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN

slm arkadaslar

bebisim cnm haber vereyim dedim ben hala adet olmadim yarin 31. günüm yarini bekliyorum insallah adet olmamm :18::18:

Ayyy canım ya İnşaallah listemiz uğurlu geliştir sana da.....
Yarın testi yapar yapmaz haber ver bizlere olur mu....
Hadi İnşaallah......:81:

Evet canım genelinde rüyalarım çıkıyo bu seferde öyle gebe değilim yani

Caım belli olmaz,bozma moralini hemen dur bakalım,daha var senin gününe....

aglatıcaksınız valla benı
ınsallah darısı tüm ısteyenlerın basına gelsın önce bu topıktekılerın ınsallahh

İnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh............

inşalahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhh

rabbim isteyen herkese verir inşalahhhhhhhhhhhhhhhh

İnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh............

bebeişim nerelerdesin geçmiş sayfalarda boğuldunmu gel aramıza zaten geç oldu kaçarsın şimdi

Burdayım canım yaaa....Cevap yazıyordum.....

rüyalarımın etkisinde çok kalıyorum cnm ya dediğim gibi çıkıyorlar da

ama asinin haberinden sonra kendi üzüntümü unuttum vallahi...

içimde kelebekler uçuyo sanki...çok sevindimm çoookkk

bende çok sevindim hatta bişey söyleyimmi geçen bir arkadaşım aradı 3 haftalık evli ve 3 haftalık hamile kız bana söyledi içim bir burkuldu sevinmedim degil sevindim ama niye benim olmuyor diyede üzüldüm sonra kendimi okadar suçladımki böyle düşündüm diye 2 saat ağladım suçluluk duygusundan.ama burdan biri haber verince inanılmaz seviniyorum bana umut oluyor halbuki sanal burası ama yaşananlar gerçek.ben kimseye söyleyemediklerimi burda yazıyorum

Ammmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım,
İİİİİİİİİİİİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAHHHHHHHHHH......

ayy canim kizcem ben kiyamam ya sana
üzülme seninde olacak
bak ben tedaviyle sahip oldum bebeklerime sende sabirli ol hayatim ben inaniyorum
insallah seninde olacak bebisin

aynen cnm bende dile getiremediklerimi burada yazıyor ve rahatlıyorum..iyi ki varsınız arkadaşlar

Ayyy canım ya İnşaallah listemiz uğurlu geliştir sana da.....
Yarın testi yapar yapmaz haber ver bizlere olur mu....
Hadi İnşaallah......:81:

tamam canim haber veririm zaten sabirsizlikla yarini bekliyorum test yapmak icin ama bi yandanda sevinemiyorum cünkü bi kac kere 31. günde gelmisti adetim
insallah bu sefer gelmez ya... neyse bakalim hayirlisi olsun

ben simdilik cikiyorum kib grsrzz iyi gecelerr:79::79:

amin kızcem inan dua ediyorum sana hiç görmesek hiç tanımasakta birbirmizi sizi hiç unutmıcam

İnşaallah gelmez.....
İyi geceler canım....Görüşürüz....:79::80:

İnşallahh gebesindir cnm...yarın habersiz bırakmaa...iyi gecelerrr

amin kızcem inan dua ediyorum sana hiç görmesek hiç tanımasakta birbirmizi sizi hiç unutmıcam

niye öyle dedin kizcem ayriliyomuyuz yoksa
zaten hassasim bak bende sizleri unutmam hatta bebislerim dünyaya sag salim gelirse anlaticam
sizin bissürü teyzeniz vardi diycem

ama elimden geldigi kadarda burda olacagim

kızlar valla kınayın beni bu hissettiğimden dolayı ama isteyerek olmadı yani kıskançlık yada kötü bir niyetten değil.dedim ya 2 saat ağladım eşim sordu utandım ona bile söyleyemedim
ayy canim kizcem ben kiyamam ya sana
üzülme seninde olacak
bak ben tedaviyle sahip oldum bebeklerime sende sabirli ol hayatim ben inaniyorum
insallah seninde olacak bebisin

inşallah canım benim sen umudumuzsun iyki varsın burda

iyiki hepiniz burdasiniz iyiki bebisim bu sayfayi acmis onun sayesinde tanistik
tesekkürler bebisim:81::81::81::81::81:

asicim tam ben yazacaktım bebişime
bebişim iyki açmışın burayı
çok telekkür ederim

Bence de iyiki açmışım.....

İnşaallah hepimize uğurlar getirir bu topik.....

İnşaallah hepimiz tez zamanda hamile oluruz ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ve güle güle büyütürüz onları.....

iyiki hepiniz burdasiniz iyiki bebisim bu sayfayi acmis onun sayesinde tanistik
tesekkürler bebisim:81::81::81::81::81:

Bebişimden Allah razı olsunn...

Aynen cnm .. innanın birakç gün girmeyim o süre zarfında sürekli aklımdasınız...Çünkü Hepimiz tek yürek oldup dertlerimize deva olmaya çalışıyoruz....Kahh dualarla kahh motive ederek...

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…