Esim evde kizcelerim ya ondan izin vermiyo ama size güzel haberi veriyim dedim iste
doktora gittim bebisler 7 haftalik olmusdurumlari gayet iyi bebisler diyorum [cünki ikizlerim benimle)
bugün belli oldu kalp atislarini duydum cok mutluyum yaa
ALLAH OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAHHH
ARKADAŞLAAAR İYİ GECELERRRRRRRRRRRRRRRR
cok iyi gitti tatlim yazdim simdi bebisler geliyor kalp atislarini duydum
heyo heyo ben geldim :)
ne bileyim yaa ilkinde hic boyle yoktu yarin birde adet olursam varya ben kafayi yerim heeee tekrardan ignelr falan dinlenseydi bari gobisim ne bileyim isde sik idrar ates ve adet agrim var sanki adet olacakmisim gibiyim affff allahim affffffff
Ayyyy çok sevindim yaaa.....Kız ben sana demedimmiydi geldi işte ikizler.....:81:
İyi geceler canım....:79::80:
Ayy çok güzel bi duygudur heralde....
Hoşgeldin canım....:79::80:
kizlar yaaaa bebisim yok nerelerdesin ozledim seni heeee gelsene oturalim hadi ama
kizlar ben cikmak zorundaym kocis cagiriyor ama yatirip kacabbilrsem gelecem insallah kacarim cok sagolun allah razi olsun dualariniz icin allahim hepimizin dualarini kabul eyle yarabbiiiiiiiiiii....aminnnnnnnn
optum kendinze iyi bakin
inanmıyorum ikizzzzzzzzzzzz heyo heyo çok sevindim
kız beklediğine değdi ama dimi
ya inan çok sevindim bide ikiz olmasına ayrııca sevindim
ne güzel hemde ikizmişEsim evde kizcelerim ya ondan izin vermiyo ama size güzel haberi veriyim dedim iste
doktora gittim bebisler 7 haftalik olmusdurumlari gayet iyi bebisler diyorum [cünki ikizlerim benimle)
bugün belli oldu kalp atislarini duydum cok mutluyum yaa
ALLAH OLMAYAN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAHHH
benim takdik uyutup kaçarım :)kizlar ben cikmak zorundaym kocis cagiriyor ama yatirip kacabbilrsem gelecem insallah kacarim cok sagolun allah razi olsun dualariniz icin allahim hepimizin dualarini kabul eyle yarabbiiiiiiiiiii....aminnnnnnnn
optum kendinze iyi bakin
hoşbulduk ya işim vardı bugün giremedim ama çok merak ettim burayıAyyyy çok sevindim yaaa.....Kız ben sana demedimmiydi geldi işte ikizler.....:81:
İyi geceler canım....:79::80:
Ayy çok güzel bi duygudur heralde....
Hoşgeldin canım....:79::80:
hemde nasil bi duygu anlatamam tarifi yok ALLAH SIZE YASATSIN EN KISA ZAMANDA
DARISI SIZIN BASINIZA KIZCELER
ne güzel hemde ikizmiş
gözün aydın canım darısı hepimize inşallah
sagol hayatim ama icimden gecmedi degil aslinda esim havalarda ucuyor
ALLAH SIZLEREDE NASIP ETSIINNN INSALLAHH
benim takdik uyutup kaçarım :)
hoşbulduk ya işim vardı bugün giremedim ama çok merak ettim burayı
ay ne süpriz olmuş hemde 7 haftalıklar acaba cinsiyetleri kizçem ne ailede varmı ikiz
aminnnnnn canım benim uçmazmı sen istedin bir göz Allah verdi iki göz :)
bende okadar isterimki ikiz olsun ondanmı ne sana pek bir sevindim bundan sonra kendine çifte dikkat et emi
SIMDI DAHA ERKENMIS KIZCEM BI KAC HAFTA SONRA BELLI OLURMUS CINSIYETLERI INSALLAH
ailede yok ama biliyosundur belki ben yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullanmistim
onsan sanirim doktorum 3 ücüz olabilir bile demisti bana
onun destegini yardimini unutmamak gerek kadin benden fazla sevindi
kizlar ben cikmak zorundaym kocis cagiriyor ama yatirip kacabbilrsem gelecem insallah kacarim cok sagolun allah razi olsun dualariniz icin allahim hepimizin dualarini kabul eyle yarabbiiiiiiiiiii....aminnnnnnnn
optum kendinze iyi bakin
hemde nasil bi duygu anlatamam tarifi yok ALLAH SIZE YASATSIN EN KISA ZAMANDA
DARISI SIZIN BASINIZA KIZCELER
sevinmezmi hiç bende arkadaşımın doğumuna gidecem 3 gün sonra ailesi burda yok
kızdan çok ben heyecan yapıyorum
uzulme canimmmm
bak bende olucam gibi ,kismet ne yapalim
Erkencisin cute?
niçin öyle söyledin senin daha çok var günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?