kızlar rüyam çk mu kötü huzursuzum etkisindeyim hala
kızlar rüyam çk mu kötü huzursuzum etkisindeyim hala
İyilik nolsun hafta sonu ev işi alışveriş falan işte....
ayy kızlar bi kaç gün önce rüyamda ikiz erkek bebek gördüm gözleri bal rengiydi ikisininde ama çk mutsuz bakıyorlardı.ben de çk panik ve üzgündüm.birini yıkadım hiç ağlamadı garipti yani ben de çaresiz dolanıyordum çk etkisinde kaldımçk isterdim oğullarım gerçek olsaydı ama mutlu bebekler tabiki acaba ne anlama geliyor rüyam:26:
iyi gecelr:79::79:çıkıyorum kızlar iyi geceler:80:
evet canım klomenin yan etkileri varmış benide acayip etkiliyor geçen ay tamda 15 tatil dönişüne denk geldi hem tatilin bitmesi hem eşimden ayrılmak bana okadar zor geldiki tam 3 gün ağladım nerdeyse istifa edecektim yani o derece bunalttı beni ama işte mecburen kullanıyoruz inşaallah boşa çekmem bu kadar çileyi
çıkıyorum kızlar iyi geceler:80:
evet canım klomenin yan etkileri varmış benide acayip etkiliyor geçen ay tamda 15 tatil dönişüne denk geldi hem tatilin bitmesi hem eşimden ayrılmak bana okadar zor geldiki tam 3 gün ağladım nerdeyse istifa edecektim yani o derece bunalttı beni ama işte mecburen kullanıyoruz inşaallah boşa çekmem bu kadar çileyi
biz birbirimizi görmeden aynı hayatı yaşıyoruzzz nissaama yazdığımı gördünmüü
aynen şöyle yazdım derslerimi yaptım ev iş yemek alışverişşş!!
seninle de hep gerçekten aynı anda giriyoruzzz!!!!bebeklerimizide inşallah aynı anda alırızzz!!!
çıkıyorum kızlar iyi geceler:80:
biz birbirimizi görmeden aynı hayatı yaşıyoruzzz nissaama yazdığımı gördünmüü
aynen şöyle yazdım derslerimi yaptım ev iş yemek alışverişşş!!
seninle de hep gerçekten aynı anda giriyoruzzz!!!!bebeklerimizide inşallah aynı anda alırızzz!!!
neyse kizceler ben kacar uykum geliyor benim
herkese iyi geceler
:79::79::79:
asifiraricigim sen bebegi kac haftaliken ultrasonda gordun..
yani ne zaman ultrasonda gorundu..
benim cuma gunu gittigimizde gorunmemistide:26::26:
Tamam canım,artık senin erken uykun geliyor ya sen de erken gel madem konuşabilelim....
İyi geceler.....:79::80::79:
Sana 3 el sallıyorum ve 3 öpücük yolluyorum....Biri sana diğerleri bebişlere.....
kisiye göre degisyor canim o
ben 4 haftalikken gördüm yani kesesini diyim iste o zaman tekti
gecen persembe gittigimde kalp atislarini duydum ve ikiz dedi doktorum suan zaten 7 haftalik
dedim ya degisiyor iste
asifiraricigim sen bebegi kac haftaliken ultrasonda gordun..
yani ne zaman ultrasonda gorundu..
benim cuma gunu gittigimizde gorunmemistide:26::26:
Canım sen kan tahlili yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?