sağol cnm senin mide bulantıların başladımı bende hafif hafif sabahları olmaya başladı ama kahvaltı edince geçiyo bu arada doktorun ilaç verdimi cnm sana
Vücut nasıl tepki veriyor dimi yaaa....Dinlenmenin iyi geleceği için bol bol uyku veriyor....
bende simdilik bulanti felan yokkk..
kendi doktoruma p.tesi gidicem...
aman iyi cnm inşallah hiç bulanmaz inşallah doktora gider gitmez bebişini görürsün sende ben göremedim sadece kese göründü küçükmüş daha hayırlısı sağlıklı olsunlarda
Kızlar bebişlerinize bişeyler örmeye başlayın artık yazın canınız istemez,bebişlerin doğumu kasım ayına geliyor di mi?
evet canim kasima ayina...
bencede bebisim haklisin..
bebisimi birseyler yapma zamaniiii
Ayy çok tatlı oluyor ya bebek giysileri.....Minicik patikler,yelekler,ceketler....:81: :81:
Kizlar selam, yeni geldim araniza...Iki aydir korunmuyoruz, 27 yasimdayim. 4sene hap kullandim ...Yeni basladik heveslenmeye, henuz sizler kadar yumurtlama gunu filan hesaplamiyorum, kismetse olsun bakalim :)) :97:
Kizlar selam, yeni geldim araniza...Iki aydir korunmuyoruz, 27 yasimdayim. 4sene hap kullandim ...Yeni basladik heveslenmeye, henuz sizler kadar yumurtlama gunu filan hesaplamiyorum, kismetse olsun bakalim :)) :97: Bu arada reglim 26 mart.. bekliyoruz...
:79::79::79:kızlar ben çıkıyorum eşim geldi öptüm hepinizi iyi geceler
cok guzel bebek giysileriiii,simdiden almak istiyorum,ama bizimki daha ortada bile gorunmuyorrr
canim ins.sizlerinde en kisa zamanda olurda hep beraber yapiveririz..
ya niye mesajlarim cift geliyorrrrrrrrr
Herkes hevesli ve kendinden emin yaziyor..Korktum gercekten..Ben daha o kivama gelemedim..regl olunca uzuluyorum yada testte negatif cikinca aama bi belirti yasasam da odum kopuyor hamile miyim die??sizce bu yasadiklarim normal mi? aslinda artik istiyorum bebegim olsun..yani bu karari veren ben, kocama israr eden ben ama nedense bi okadar korkan beeennn... : ((
İnşaallah canım......
Site yavaş gitmedi zannediyoruz bi daha tıklıyoruz mesajlarımız iki defa gidiyor bu sefer de.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?