Bu sefer acımadı demiştin dimi,akıntında bi değişiklik oldu mu peki canım?
insallah canim sende dua et bizlere ALLAH BIZEDE NASIP EYLESINcanım valla ümitlendirmek istemem ama belirtilerin gebe gibi benim adet gecikmemden bu yana hala canım ekşi bişeyler çekiyogöğüs ağrısı kasık ve bel ağrısı bunlar oluyor ben yaşadım inş hamilesindir..
Hoşgeldin canım....:79:
insallah canim sende dua et bizlere ALLAH BIZEDE NASIP EYLESIN
ALLAH RAZI OLSUN canim bebise iyi bak dikkat et kendine her zamaninş hepiniz hamiş kalırsınız allahım inş peşpeşe doğururuz
ALLAH RAZI OLSUN canim bebise iyi bak dikkat et kendine her zaman
hosbulduk canim nasilsin??sms ni gec aliyorum ben kusura bakma ne var ne yokk
inş hepiniz hamiş kalırsınız allahım inş peşpeşe doğururuz
sağol canım benim ona bu kadar zor ulaşmışken kaybetmeyi asla istemem elimden geleni yapıyorum inş sağ salim kucağıma alırım..
Nolsun işte bildiğin gibi,geçmişi okuduysan....
Evet bazen bu site yavaşlıyor sinir oluyorm,yazdıklarım dakikalar sonra gidiyor....:84:
Amiiiinnnn canım,İnşaallah.....Gelsin bebişler.....
Evet canım ya o kadar bekledikten sonra gelince insan daha bi pirpirikli olur heralde....
kısslar ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan azda olsa yardımcı olabilmişimdir inş..
vallahi öyle tatlım herşeyden korkuyosun ki ona bişey olmasın diye rabbim bu güzel duyguları sizlerede yaşatsın inş...
Tamam canım her zaman bekleriz......:79:
Tabiki de çok yardımcı olsun canım sağol.....
Yine gel,kendine bebişine çok iyi bak.....
Görüşürüz......:79::80:
tabi gelcem yine elimden geldiği kadar hep yanınızdayım arkadaşlar sormak istediğiniz herşeyi seve seve cvplarım HOŞÇAKALIN
Canım senin akıntı durumun nasıl,göğüs ağrısı falan?
aman yarabbim ne kadar gec geliyor bu cevaplar anlamadim gitti sitemi cöküyor ne canim benim agrim arada gelip gidiyor ilki gibi cok degil ama gögüs uclarim cok hassas agriyor kasiklarim batiyor arada baska bi degisiklik yok canim bide eksiyle aram cok iyi simdilik insallah psikolojik degildir
Bu belirtilerin hamilelik belirtileri aynen....Ayyy İnşaallah hamilesindir canım yaa....Bi müjdeli haber daha alırız.....:81:
Akıntı durumun nasıl?Kuruluk olmuyormuş ya hep öyle diyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?