Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

insallah canim sende dua et bizlere ALLAH BIZEDE NASIP EYLESIN

hosbulduk canim nasilsin??sms ni gec aliyorum ben kusura bakma ne var ne yokk

Nolsun işte bildiğin gibi,geçmişi okuduysan....

Evet bazen bu site yavaşlıyor sinir oluyorm,yazdıklarım dakikalar sonra gidiyor....:84:

inş hepiniz hamiş kalırsınız allahım inş peşpeşe doğururuz

Amiiiinnnn canım,İnşaallah.....Gelsin bebişler.....

kısslar ben çıkıyorum kocişim gelcek birazdan azda olsa yardımcı olabilmişimdir inş..

Nolsun işte bildiğin gibi,geçmişi okuduysan....

Evet bazen bu site yavaşlıyor sinir oluyorm,yazdıklarım dakikalar sonra gidiyor....:84:

Amiiiinnnn canım,İnşaallah.....Gelsin bebişler.....

evet okudum canim ama umutlu olmak daha iyi bence bende hala bekliyorum suanlik bi durum yok ama eksiye aciya takmis durumdayim dün bi salata yaptim esim bile yiyemedi eksilikten

Tamam canım her zaman bekleriz......:79:

Tabiki de çok yardımcı olsun canım sağol.....

Yine gel,kendine bebişine çok iyi bak.....

Görüşürüz......:79::80:

tabi gelcem yine elimden geldiği kadar hep yanınızdayım arkadaşlar sormak istediğiniz herşeyi seve seve cvplarım HOŞÇAKALIN

Canım senin akıntı durumun nasıl,göğüs ağrısı falan?

aman yarabbim ne kadar gec geliyor bu cevaplar anlamadim gitti sitemi cöküyor ne canim benim agrim arada gelip gidiyor ilki gibi cok degil ama gögüs uclarim cok hassas agriyor kasiklarim batiyor arada baska bi degisiklik yok canim bide eksiyle aram cok iyi simdilik insallah psikolojik degildir

Bu belirtilerin hamilelik belirtileri aynen....Ayyy İnşaallah hamilesindir canım yaa....Bi müjdeli haber daha alırız.....:81:

Akıntı durumun nasıl?Kuruluk olmuyormuş ya hep öyle diyorlar....

Bu belirtilerin hamilelik belirtileri aynen....Ayyy İnşaallah hamilesindir canım yaa....Bi müjdeli haber daha alırız.....:81:

Akıntı durumun nasıl?Kuruluk olmuyormuş ya hep öyle diyorlar....

insallah canim hep beraber insallah bende akinti var ama cok cok degil kuruluk falan yok tabiki bilemiyorum belki her kiside farklidir :44:

slm bebesim1 bende suan tedavi altindayim allah nasip ederse 28 subbatta beli olucak hamile olup olmadigim ama sorma gitsin zaman hic gecmiyor adeta durdu zaman bende hormon testi yaptirdim 22 ocak 29 serophone kullanim 5 gunluk gunde 2 tane bide 9 subatta basladim progestana 10 gunluk gunde 3 kere insallah bide iliski gunu verdiler 7 9 11 subat insallah guzel haber bekliyoim benden cok esim cok istiyor allah her kardesime nasip etsin insaalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…