Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşgeldin canım.....:79:

Niye canını sıkıyorsun ki genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı oluyormuş,belki de hamilesindir canım yaa....İçini ferah tut,niye olmasın ki.....:81:

ne bileyim hamilelik hiç aklıma gelmiyor acab nasıl bir duygu ne garip tek hedefim o ama insan bazen hayal bile edemez ya sanki ben o duyguyu hiç yaşayamacakmışım gibi geliyor
rabbimiz verdiği bir mucize resmen
gözlerine bakınca kendinden bişeyler görmek
gülüşünde en sevdiğin adamın babasının gülüşünü görmek
anne derken annem gelecek aklıma herseferinde
şimdi bile diyorum annemin kıymetini bilememişim
işte resmen mucize
ondan ben yaşayamayacakmışım gibi geliyor
ama Allahtan ümidimi kesmiyorum çünkü o mucizeleri verendir

Evet canım,seni çok iyi anlıyorum,uzun zamandır bekliyoruz ya ve her ay hüsran yaşadığımız için böyle hissediyoruz....İnşaallah Allah'ım bize de yaşatacak o duyguları.....Hepimiz dua ediyoruz,birbirimize de ediyoruz,İnşaallah dualarımız kabul olacak canım.....Umudunu kaybetme.....Burda birbirimize destek oluyoruz napalım işte elimizden bu geliyor anca....

cidden son zamanlarda burası olmazsa daha çok kafayı yerdim
zaten dua etmekten başka çaremiz yok ki
yarın kandil iyi degerlendirmek gerek

vallahi çok duygulandım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Aynı şeyleri bende hissediyorum bazen gözlerimi kapattığımda bebeğimi ilk defa kucağıma aldığımı mis kokusunu içime çektiğimi ve çok ağladığımı görüyorum rüya değil ama gerçekte değil sadece hayal...............

Kaynattık canım senden de bahsettik görmüşsündür....Eşin iyileşti mi?İyileşmiştir heralde hemşiremiz :94:iyi bakıyordu çünkü...

aslında biraz daha iyi ilaçlarada başladık şimdi,bende ondan giremedim nete aslında eşimin hafta sonu evde olması sorun değil hafta sonu nette olması sorun ondan sıra gelmiyo bana bu gecede bağırdım hadi artık kalk ya kızlar beni topa tutcak kaç akşamdır giremedim kk ya dedim neler yazdılar çatladım meraktan dedim gel hadi gel dedi
onunda benim gibi kulübü var lada arabamız varda oda lada kulübünden arkadaşlarıyla görüşüyor şimdiye kadar hep ne var bu sitede bu kadar derdim şimdi o bana diyor anladınmı şimdi ne olduğunu diyor

hayalin hayali gibi degilmi

evet canım birazda yarın gidecem diye duygusalım galiba dokunsalar ağlayacak gibiyim artık evimden eşimden ayrılmak istemiyorum

ayy Allah kavuştursun çok zordur ne evin gibisi var nede kocan gibisi
tahminen öğretmensin tayin isteyemedinmi

ayy Allah kavuştursun çok zordur ne evin gibisi var nede kocan gibisi
tahminen öğretmensin tayin isteyemedinmi

1.5 yıl trabzonda sözleşmeli çalıştım yazın geldim 5 ay eşimin yanında kaldım kadrolu atama oldu yine ayrıldık 1 yıl bekleyecem ocakta tayin isteyecem işte böyle hayat beni ordan oraya sürüklüyor

cidden son zamanlarda burası olmazsa daha çok kafayı yerdim
zaten dua etmekten başka çaremiz yok ki
yarın kandil iyi degerlendirmek gerek

Evet canım,yarın birbirimize dua edelim,Ben "Allah'ım artık tez zamanda bizleri de (beni ve topikteki arkadaşlarımı ) sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuştur." diye dua edicem....

Evet canım yaa burda saatler nasıl geçiyor anlamıyorum bile....

evet canım birazda yarın gidecem diye duygusalım galiba dokunsalar ağlayacak gibiyim artık evimden eşimden ayrılmak istemiyorum

Haklısın canım artık yaa kolay değil,Allah yardımcın olsun,sabret azıcık daha İnşaallah gelirsin sen de eşinin yanına tez zaman da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…