Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

h.b canım yaptım ilk yaptıgm da sılıktı ıkıncı czgı emn olamadım gttim baska bi markanın aldm o negatf cıktı ıkı oldu yapalı

Canım kimyasal gebelik olabilir o zaman....

Kan testi yaptırsana yarın....Kanda çıkar mutlaka.....

Ona göre doktora görünürsün canım....

İyiyim canım nolsun....Geçmişi okumadın galiba....

Ben adet oldum....

Ağladım ağladım geçti işte akşama....

canim bnim yaa sabret bitanem hersey yoluna girecek bizimde baslayacak migde bulantilarimz bizde soyleyecez buralarda tiskiniyoruz falan diye allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah bir dahakine olur

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım kimyasal gebelik olabilir o zaman....

Kan testi yaptırsana yarın....Kanda çıkar mutlaka.....

Ona göre doktora görünürsün canım....

kimyasal gebelk nasl oluo ben doguda bi ilçedeyim kadın dgm dr. yok burada sabah mesaiye gdrkn bir idrar testi daha akıp yapayım o halde

Bebişim yerleşme kanaması adet gibimi değilmi kahverengi diyorlar cnm

canim bn bir kac arkadsdan duymustum acik kahve seklinde olurmus sanirim dollenme oldukdan 10gun sonra meydana gelir...ve az olurmus hani adet gibi degil veya olmaya yakinda olan lekelenmede degilmis ama renginden net anlasiliyormus acik kahve olurmus....

bak birde sakin uzerine gorme ile karistirma uzerine gorme islemidee adetimizin son dort veya ucgunu gibi olur oda kahve olurmus ama daha kirmizimsi veya daha koyu kahve..benim bildiklerim bunlar bu konuda

Bebişim yerleşme kanaması adet gibimi değilmi kahverengi diyorlar cnm

Canım yerleşme kanaması lekelenme şeklinde oluyormuş yani pembemsi de olabilir kahverengi de....

Bilimsel açıklaması şu:Embriyo rahimde yerleşirken kılcal damarlara denk geldiğinde kanama yapabiliyor....Buna göre sen tahmin et işte nasıl olabileceğini....

Üstüne görmede ise (bu bazı kadınlarda oluyor işte....), hamilelik oluşurken kan damarları rahimde artıyor ya biraz kanama olabiliyormuş o yüzden de hamile değilim zannediliyormuş,öbür ay adet olmayınca anlaşılıyormuş....Gerçi 2-3 ay bu şekilde olup da sonra öğrenenler bile var....Bi tane okumuştum,doktora gidiyor da ultrasonda doktor bi görüyor 4 aylık hamile....Böyleleri de var ama bunlar çok nadir yani....

ya kafam iyice karıştı benim adet gunum zaten 5 gun gecmıstı sonra lekelenmeler oldu bazen kahverengi hatta bazen cok kuyu kahve bazende kırmızımsı kahve cok canım sıkılıooooo

kimyasal gebelk nasl oluo ben doguda bi ilçedeyim kadın dgm dr. yok burada sabah mesaiye gdrkn bir idrar testi daha akıp yapayım o halde

Canım kimyasal gebelikte embriyo tutunamıyor ve normal adetle beraber atılıyor....

Kadınlar bu gebeliği yılda 2 kez falan yaşarlarmış mutlaka,yani adet öncesi merak edip test yapmayınca bilmiyorsun....Ama test yapınca hamileyim sanıyorsun ,kan testinde de değer yükseleceğine düşüyor....

İşte o yüzden hep adet geçmeden test yapmayın diyorlar esasında.....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Ozgur80.....................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Kizlarrr bana da cevap yazin....26 subatta en son regl olmustum, gecen hafta sol kasik agrilarim cok oldu simdi sol bacagima kramplar girmeye basladi , uc gundur eve kamyon carpmis gibi geliorum yatarken diom ki sanirim grip oldum ama sabah iyi uyaniiorum...yine de gun icinde halsiz ve alinganim..varmi bu tarz seyler yasayan? bilhassa da su kamyon carpmis haliii, grip gibi olcak hissetmeler...vucut kirginliklari filan???? :85::85::85:

Kızlar ben çıkıyorum,malum yarın erken kalkıcam yine.....

İyi geceler,yarın görüşürüz....:79::80::79::80:

Canım benim batımı yazmamışsın 13 nisan.

bende kaçtım.Herkeze iyi geceler

ya kafam iyice karıştı benim adet gunum zaten 5 gun gecmıstı sonra lekelenmeler oldu bazen kahverengi hatta bazen cok kuyu kahve bazende kırmızımsı kahve cok canım sıkılıooooo

birazdaha bekle bitanem sonra baktin yine gelmedi adetin ozaman kan testi yaptirirsin oda olmadi dr.gidersin rahat ol sakin ol varsada rahatsiz etme bebisini

offf zamanda gecmek biliyor heee zaten ben asilama oldugum zaman test tarihim sanki 15yilmis gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…