Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hoşbulduk.. Allah banada isteyen herkesede nasip etsin inş.

selam kizmar bugun kimsecikler gelmemis hemeen okudum gecmisi neyse aksama toplasiriz artik...

adet olacam sanirim cunku adet agrilarim basladi

çok heyecanlıyım ya lütfen gelmesin kırmızılar yarın regli günüm göğüslerim şiş kasığımda hafif bir sızı ara ara başkada bişi yok yine mi tutmadı acaba şu belirtiler regliye benzemesi ne sinir bozucu birşey ayırt edemiyor insan

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 7 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................20 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Bklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canım adetlerin düzenli ve 28 günde bir oluyorsan büyük ihtimal 12 Martta yumurtladın....İşte o sol kasık ağrılarının sebebi o....

Hamilelik belirtilerinin bu kadar erken ortaya çıkması çok zor bi ihtimal canım....

Geçen adetin nasıldı?Her zamanki gibi mi?Acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm de?

İstersen bi test yap için rahatlar canım.....

bigisi olan birileri varsa cvp gelrse sevinirim.
martın 1inde çatlatma ignesi yaptım,normalde adetlerim 32 gun falan arayla oluyodu ama bu ay igneden 13 gun sonra adet oldum ve ilk gun fazla kanım gitti.bir de katı kan parçaları gibi bişeyler gitti ilk gun.2. gun kanama azaldı lekelenme gibi fakat bi de acık renkli akıntı gibi devam ediyor.adet oldguum gibi kan testi yaptım negatif cıktı.iğneden sonra bunlar olabilir minormal mi.bilgisi ve ya basına gelen var mı

merhaba
valla benim iğneden sonra normaldi reglim herzaman ki gibi regli gününden bir gün önce geldi kırmızılar belkide sende farklı birşeyler vardır doktoruna başvursan en doğru yanıtı alırsın cnm

kızlarrr ben geldim..
bu sabah hasta oldum ama öle böle deil çok oldum ağrılarım çok arttı
ama biliyomusunuz allah çok büyük dün gece yatarken dua ettim allahım eğer hamileysem sabaha kadar hasta olmıyım kan testi yaptırıyım diye eğer bebek yoksa sabaha kadar hasta olıyım artık ümitlenmiyim die :) sabah gözümü açtığım anda akıntım başladı hasta oldum yanii çokta üzülmedim sanki hayırlısı artık bu ay olmadı bidahaki ay olur inş.şimdi saçımı boyıycam dişlerimi yaptırıcam bebeişe hazırlık :):):)ama halen aklımda ya bi kan tersti yaptırsamıydım bebeiş varmı yokmu diye aklımada kaldı :):)

Semser_88 kız senin bu kahverengi akıntılar üstüne görme de olabilir haa....

Evet evet sen kesin yarın git bi kan testi yaptır.....

Hepimiz rahatlıyalım kız.....İnşaallah hamilesindir.....

kuşum bu sabah hasta oldum ama ağrılarım çok var yaa üstüne görmemi normal hastalıkmı bilmiyorum bugün kan testine gidicektim işte aklımda kaldı belki yaptırırım gene :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…