kimsecikler yok sanirim ben cikiyorum ozaman
hepinize iyi sabahhhlarrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada iyi sabahlar cnm:))
hepinize iyi sabahhhlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım canını sıkma....Dün burda bi arkadaşa daha anlatmıştım....Benim 2 arkadaşım pko'luydu ilaç tedavisinden sonra ikisinin de şimdi bebekleri var.Hatta birinin ikizleri oldu....
Kizlarrr bana da cevap yazin....26 subatta en son regl olmustum, gecen hafta sol kasik agrilarim cok oldu simdi sol bacagima kramplar girmeye basladi , uc gundur eve kamyon carpmis gibi geliorum yatarken diom ki sanirim grip oldum ama sabah iyi uyaniiorum...yine de gun icinde halsiz ve alinganim..varmi bu tarz seyler yasayan? bilhassa da su kamyon carpmis haliii, grip gibi olcak hissetmeler...vucut kirginliklari filan???? :85::85::85:
bigisi olan birileri varsa cvp gelrse sevinirim.
martın 1inde çatlatma ignesi yaptım,normalde adetlerim 32 gun falan arayla oluyodu ama bu ay igneden 13 gun sonra adet oldum ve ilk gun fazla kanım gitti.bir de katı kan parçaları gibi bişeyler gitti ilk gun.2. gun kanama azaldı lekelenme gibi fakat bi de acık renkli akıntı gibi devam ediyor.adet oldguum gibi kan testi yaptım negatif cıktı.iğneden sonra bunlar olabilir minormal mi.bilgisi ve ya basına gelen var mı
merhaba
valla benim iğneden sonra normaldi reglim herzaman ki gibi regli gününden bir gün önce geldi kırmızılar belkide sende farklı birşeyler vardır doktoruna başvursan en doğru yanıtı alırsın cnm
Semser_88 kız senin bu kahverengi akıntılar üstüne görme de olabilir haa....
Evet evet sen kesin yarın git bi kan testi yaptır.....
Hepimiz rahatlıyalım kız.....İnşaallah hamilesindir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?