Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hoşgeldin canım nasılsın:79:

nerlerdesiniz yaaa h.g bebeişim nasılsın :)

Hoşbulduk kızlar,iyiyim işte nolsun...

Akşam üzeri girdim topiğe görmüşünüzdür,kimse yoktu,çıktım ben de....

Bugün adetim baya yoğun geliyor da belim karnım çok ağrıyordu....Yemek yedikten sonrada uyumuşum biraz....

Sizlerden ne var ne yok?

bebişim bu sabah hasta oldum ama ağrılarım çok arttı
ama biliyomusunuz allah çok büyük dün gece yatarken dua ettim allahım eğer hamileysem sabaha kadar hasta olmıyım kan testi yaptırıyım diye eğer bebek yoksa sabaha kadar hasta olıyım artık ümitlenmiyim die :) sabah gözümü açtığım anda akıntım başladı hasta oldum yanii çokta üzülmedim sanki hayırlısı artık bu ay olmadı bidahaki ay olur inş.şimdi saçımı boyıycam dişlerimi yaptırıcam bebeişe hazırlık :):):)ama halen aklımda ya bi kan tersti yaptırsamıydım bebeiş varmı yokmu diye aklımada kaldı yaptırsammı gene yaa

kuşum bu sabah hasta oldum ama ağrılarım çok var yaa üstüne görmemi normal hastalıkmı bilmiyorum bugün kan testine gidicektim işte aklımda kaldı belki yaptırırım gene :):):)

Ayy canım ya müjdeli haber bekliyodum ben....
Neyse senin de dediğin gibi hayırlısı olsun....

iyi geceler cnmmmmm!!!!nasılsınnnn

İyi geceler canım,iyilik nolsun....

Senden ne var ne yok?

slmmm- idrar testi yaptımm dün akşam 2,30 de ikinci çizki çokk silik çıktıı kafamm karıştıı ama 2 dakika içinde silik çıktı dün akşam saat 9,30 gibi yattım kocamın zoruynan seviş yaptıkk sonra 2,30 gibi uyandımm banyo yapmak için idarar testini yapayım dedim yaptımm 2 dakika gibi ya bekledim beklemedim 2. çizgi hafif çıktıı

2- sorumm ben kılomen kullanmıştım adetimin 5, günü başladım 5 tane günlük bir tane aldımm geçen kızın teki burda dediki bir formda arkadaş kılomenlşe çatlama iğnesi kullanmış test sonucu pozitif çıkmış ama kanda çıkmamış dedi kılomen ve çatlama iğnesi bu sonucu yapıyıyormuş ama ben çatlama iğnesi vurulmadım bu ay bu silik çizgi kılomen yüzünden olabilirmi

3- benim adetim 5 gün geçti teste neden silik çıktı tam kırmızı çıkması lazım değilmiydi normalmi bu sonuçç

4- sabah kaynanam bana seni rüyamda hamile olduğunu gördüm dedi test yapalım dedi ben de geçiştirdimm

böyle işte arkadaşlar işte yorumlarınız bekliyorum.. arkadaşlarr iyii akşamlarr
not : ben pikoluyummm

Ayy canım ya müjdeli haber bekliyodum ben....
Neyse senin de dediğin gibi hayırlısı olsun....

İyi geceler canım,iyilik nolsun....

Senden ne var ne yok?

iyiyim cnmmm çok teşekkürlerrrrrrrrrr!!!ne olsun btnmm yoğunluk artıtorrr!!1küçük bir tatilde yookkk!!devam işteeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…