Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

iyiyim cnmm cnm sıkılmıştı ya hastalanınca kendimi yoparladım şimdi yanınızdayım sen nasılsınnn!

aman canim cok sevindim kendini toparlamana herseyin hayirlisi bitanemmm..
bak ne guzel sohbet ediyoruz,sikintilarimizi azicik olsada hafifletiyoruz..
bende iyiym canim tsk.ederimmm

Aramıza hoşgeldin canım....:79::80:

Pazartesi 3.gün oluyor bu durumda ,hormon testi yaparlar canım o gün.....

Adetin azsa belki üstüne görmedir canım,hiç test yaptın mı?

hoşbulduk gebelik olduğunu zannetmiyorum cuma günü idrar baktım tek çizgiydi. benim korkum az adet oldum ya doktorun kist var ilaç kullan demesi ...öyle bişey olmaz demi..tekrar aşılamaya geçmek istiyorum..oofff yaaa inşallah bişi demez

İnşaallah canım öyle demez....

Canım Gül arkadaşımız demin aşılama fiyatlarını soruyordu....Sen ne kadara yaptırmıştın canım?

İnşaallah canım öyle demez....

Canım Gül arkadaşımız demin aşılama fiyatlarını soruyordu....Sen ne kadara yaptırmıştın canım?

ben diyarbakır da yaşıyorum genesisde toplam 400 tl mal oldu..ama hastane ilaçlar için heyet raporu gibi bişey çıkardılar..alman hastanesinde de 1000 tl yakın mal oluyormuş ilaç parasını içinde ödüyorlarmış

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hosgeldin canim,nasilsinnnnnnnnnnn:80::81::81::81:

Geçmişi okuyordum canım anca sıra geldi.İyiyim tatlım sen nasılsın.Okuduğuma göre bebişdi iyiymiş.Ama sen herşeyi kafana takıyorsun yok leke geldi falan diye.Ya takma böyle şeyleri kafana.Bak dr da birşey yok demiş.ne takıyorsun keyfini çıkar hamişliğin.

Bak ben size birşey anlatim.Benim görümcem her kadın gibi normal adet olmuş daha sonra ardan 10 gün falan geçmiş bidaha adet olmuş bu 15 gün daha sürmüş ama diyorki öyle böyle değil acayip oldum diyor
evde hasdaları da olduğu için 15 gün sonra dr gitme fırsatı bulmuş.Diyorki "beni nst odasına aldılar içimden kesin parça falan alacaklar diye geçiriyorum".Sonra dr ultrasyonla baktıktan sonra ne dese beğenirsiniz........

İki aylık hamilesiniz bu da bebeğinizin kalp atışı demiş

Tabi görümcem şok olmuş

şuan 3 aylık hamile ve hala ara ara kanaması oluyormuş.Bebek sağlıklı demiş dr.

Bu arda kanamanın sebebi de eşin rahim kanalında olmasıymış.

Yani demem o ki kafan hiçbirşey takma Bebeğide gereksiz yere üzme

Sen de ilk kez mi gittin canım?

Neler yaptı,kısaca anlatıp bilgilendirir misin?

bebek isteği amacı ile ilk kez cnmm. ve bana çok güven verdiiii açıkcasıı.çok tatlı bir doktor içten. ben kolay kolay hemen ısınmam ve çok sorucuyumdur. sorularıma net vevap verdi ve çok soru sordu normalde doktorlar kendi inceler çok az konuşur , sanarsın ki meclis te önemli karar verilecek de sen önemsizsin.

Ben de öyle demiştim biraz araştırdım da....Demek ki doğru o civarlarda....

Acı falan hissettin mi canım hiç?

Hormon tahlili mi yaptı?Alttan falan baktı mı?Yoksa ultrasondan mı baktı?

adetin 3. günü olması önemliymiş. kiste miyoma yumurtam varmı!hepsine bakıldı .hastalığım varmıymış. eşimden de sperm sayısı istendi benden kan tahlili yapıldı.smer testi yapılacak v e10 . gün tekrar beni inceleyecek. bana yumurtalarımı kendisi teker teker gösterdi ve anlattı. çok küçük kist vardı gösterdi bana önemsiz dedi.yani ban öğretti açıkcası çok tatlı bir insan

Hormon tahlili mi yaptı?Alttan falan baktı mı?Yoksa ultrasondan mı baktı?

cnm hepsi ama hiç ama hiç rahatsız etmedi beni. hiç kasmadım herşeyi anlattı sanki sizlerle sohbet eder gibiydim çok saygılı inan ekrandaki herşeyi teker teker öğretti yumurtalarımı inceledi gel birlikte sayalım dedi öğrettti çok profösyonel.

Sevindim senin adına canım....

Ultrasondan baktı öyleyse.....

Evet doktor çok önemli canım....İnsan rahat olur o zaman.....

Sevindim senin adına canım....

Ultrasondan baktı öyleyse.....

Evet doktor çok önemli canım....İnsan rahat olur o zaman.....

evet cnmm iki araftanda inceleme oldu alt üst kan tahlilide yapıldı.arkadaşlar sizlerede tavsiye ederim çok odaklanmadan bence araştırın tuzluda olsa iyi doktora gidin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…