hosgeldin canim,iyiyz tsk.ederiz sen nasilsinnnnnnnnnnn:81::81::81::81::81:
iyiyim cnmm cnm sıkılmıştı ya hastalanınca kendimi yoparladım şimdi yanınızdayım sen nasılsınnn!
Aramıza hoşgeldin canım....:79::80:
Pazartesi 3.gün oluyor bu durumda ,hormon testi yaparlar canım o gün.....
Adetin azsa belki üstüne görmedir canım,hiç test yaptın mı?
hoşbuldukgebelik olduğunu zannetmiyorum cuma günü idrar baktım tek çizgiydi. benim korkum az adet oldum ya doktorun kist var ilaç kullan demesi ...öyle bişey olmaz demi..tekrar aşılamaya geçmek istiyorum..oofff yaaa inşallah bişi demez
kizlar ben cikiyorum.
iyi geceler gorusmek uezere:80::80::81::81:
arkadaşlar bende doktora gittim. artık doktor kontrolunda yola devam edeceğimmmm
İnşaallah canım öyle demez....
Canım Gül arkadaşımız demin aşılama fiyatlarını soruyordu....Sen ne kadara yaptırmıştın canım?
hosgeldin canim,nasilsinnnnnnnnnnn:80::81::81::81:
Sen de ilk kez mi gittin canım?
Neler yaptı,kısaca anlatıp bilgilendirir misin?
ben diyarbakır da yaşıyorum genesisde toplam 400 tl mal oldu..ama hastane ilaçlar için heyet raporu gibi bişey çıkardılar..alman hastanesinde de 1000 tl yakın mal oluyormuş ilaç parasını içinde ödüyorlarmış
Valla iyiyim çok şükür sizlerin yazdıklarını okumakla meşkulüm.:80:Hoşgeldiniz kızlar.....
Ne var ne yok?
bebek isteği amacı ile ilk kez cnmm. ve bana çok güven verdiiii açıkcasıı.çok tatlı bir doktor içten. ben kolay kolay hemen ısınmam ve çok sorucuyumdur. sorularıma net vevap verdi ve çok soru sordu normalde doktorlar kendi inceler çok az konuşur , sanarsın ki meclis te önemli karar verilecek de sen önemsizsin.
bebek isteği amacı ile ilk kez cnmm. ve bana çok güven verdiiii açıkcasıı.çok tatlı bir doktor içten. ben kolay kolay hemen ısınmam ve çok sorucuyumdur. sorularıma net vevap verdi ve çok soru sordu normalde doktorlar kendi inceler çok az konuşur , sanarsın ki meclis te önemli karar verilecek de sen önemsizsin.
Hormon tahlili mi yaptı?Alttan falan baktı mı?Yoksa ultrasondan mı baktı?
Valla iyiyim çok şükür sizlerin yazdıklarını okumakla meşkulüm.:80:
Kayyum sen nasılsın
adetin 3. günü olması önemliymiş. kiste miyoma yumurtam varmı!hepsine bakıldı .hastalığım varmıymış. eşimden de sperm sayısı istendi benden kan tahlili yapıldı.smer testi yapılacak v e10 . gün tekrar beni inceleyecek. bana yumurtalarımı kendisi teker teker gösterdi ve anlattı. çok küçük kist vardı gösterdi bana önemsiz dedi.yani ban öğretti açıkcası çok tatlı bir insan
Sevindim senin adına canım....
Ultrasondan baktı öyleyse.....
Evet doktor çok önemli canım....İnsan rahat olur o zaman.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?