Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser..........................5 Nisan................................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yok bebeişim yaptırmadım ya çıkmıcak zaten ama hastalığım kesindi 2 gün gördüm bitti ne oluyo içimde anlamıyorum dengesizleştim valla sen napıosun hiç yoktun bugün

Kız belki üstüne görmüşündür....

Belki geç döllenme olmuştur.....

Bi doktora git,kan tahlili yaptır canım....

Bugün malum alışveriş,yemek biraz temizlik derken geçti....Asıl temizlik işlerimde yarın işte....

Akşam geldim işte topiğe......

Senden ne var ne yok?

ALLAH tüm İsteyenlere nasip etsın inş. benımle beraberrr

bildiğin gibi canm aynı şeyler hafta sonu evde olduğumuz için temizlik çamaşır falan bide açıköğretimdeym ders çalıştım biraz kuzenim evleniceği çoçuktan ayrıldı onu teselli ediyorum şimdi ağlıyo:2::2:
üstüne görme deil bence canımh:2:astalığım saten 8 gün geçtikten sonra oldum üstüne görme hasta olursun aradan az zaman geçer gene olursun budur bildiğim amann nebilyimm ya varsa çıkar elbet sıkamam kendmi stres yapıyorum ya

sebepsiz infertilde yani ben gibilerde saraçoğlu diyoki rahim inceliği vardır ondan tutmuyordur diyor...tabi hekimede sormak lazım doktor da okey verirse , bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içilmeliymiş. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilirmiş.
Dikkat!
Kimler nar suyundan uzak durmalıdırlar!
1. Rahim duvarı kalınlaşmış olanlar
2. Aşırı adet kanaması olanlar
3. Düşük tansiyonlular
4. Rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar

Hayırlısı olsun canım ya....Yine de doktora git bence canım.....

Kuzenin için de hayırlısı olsun canım....

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 8 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 4 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 4 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................19 Mart.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur........................26 Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

Epsilonsigma..................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Dur düzenliyeyim canım hemen.......

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

1.5 yıl oldu tatLım 1 yıl önce düşük yaptım bakalım bu ay ilaç tedavısıne gectık hayırlısı diyorum : )

Aranızda olmak cok guzel canım tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…