Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inşallah canım :( o kadr kötü bir duygu ki her ay hüsrana uğramak :( inşallah rabbim bu mübarek gecede dualarımız kabul eder...

Evet canım aynen öyle insan her ay diğerinden daha bi çok üzülüyor....Amiiinnnn canım İnşaallah....

reglim gecinde 1 hafta boyunca test yaptım hep negatif çıktı sonunda kan tahili yaptırdım o da negatifti :( sanırım stresten oldu böyle :(

Büyük ihtimal strestendir canım.Ne zamandır istiyorsunuz bebek?

Amiiiin canım İnşaallah...Zaten bu gece dua ettim,dün dediğim gibi....bana ve topikteki arkadaşlarıma diye....

Allah razı olsun canımmm bende çok dua ettim hem bizler için hemde evlat sahibi olmak isteyip de olamayan tüm hemcinslerimiz için....rabbim kabul eder inşallahhh

allah kabul etsin cnm
biraz üzüntüleri dağıtalım hadi hep söylemiştim yine söylüyorum moral çok önemli konuyu dağıtıyorum eğer olurda allah bebiş nasip ederse isim ne düşünüyorsunuz
ben erkek olursa: eymen kız olursa:eylül istiyorum nasıl? :44:

allah kabul etsin cnm
biraz üzüntüleri dağıtalım hadi hep söylemiştim yine söylüyorum moral çok önemli konuyu dağıtıyorum eğer olurda allah bebiş nasip ederse isim ne düşünüyorsunuz

Çok güzel isimler canım....Ben beğendim,bebişlerine yakışır.....:81:

allah kabul etsin cnm

çok güzel isimler canım eylül ismini bende çok beğeniyorummm :)

Back
X