İnşaallah canım olmazsın da bize burdan veririsin müjdeli haberleri.....:81:
inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım olmazsın da bize burdan veririsin müjdeli haberleri.....:81:
kasık batmalarım da geçti hiç bi belirti kalmadı şuan sizde bi gelişme varmı kızlar ?
Gebelik testi yapmış mıydın canım o zaman?
İnşaallah bebek yerleşmiştir o batmalarla canım,bekleyip göricez bakalım,Müjdeli haberlerimiz artar umarım......![]()
kasık batmalarım da geçti hiç bi belirti kalmadı şuan sizde bi gelişme varmı kızlar ?
ayy inşallah be canım tez zamanda hepimize nasip olsun inşallah
inşallah canımo kadr kötü bir duygu ki her ay hüsrana uğramak
inşallah rabbim bu mübarek gecede dualarımız kabul eder...
reglim gecinde 1 hafta boyunca test yaptım hep negatif çıktı sonunda kan tahili yaptırdım o da negatiftisanırım stresten oldu böyle
![]()
Evet canım aynen öyle insan her ay diğerinden daha bi çok üzülüyor....Amiiinnnn canım İnşaallah....
Büyük ihtimal strestendir canım.Ne zamandır istiyorsunuz bebek?
ayy inşallah be canım tez zamanda hepimize nasip olsun inşallah
Amiiiin canım İnşaallah...Zaten bu gece dua ettim,dün dediğim gibi....bana ve topikteki arkadaşlarıma diye....
7 aydır canım![]()
Senin de olmuş baya,bizim 1 yıl oldu canım...
İnşaallah Allah'ım hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah hepimize.....
allah kabul etsin cnm
biraz üzüntüleri dağıtalım hadi hep söylemiştim yine söylüyorum moral çok önemli konuyu dağıtıyorum eğer olurda allah bebiş nasip ederse isim ne düşünüyorsunuz
ben erkek olursa: eymen kız olursa:eylül istiyorum nasıl? :44:
allah kabul etsin cnm
biraz üzüntüleri dağıtalım hadi hep söylemiştim yine söylüyorum moral çok önemli konuyu dağıtıyorum eğer olurda allah bebiş nasip ederse isim ne düşünüyorsunuz
ben erkek olursa: eymen kız olursa:eylül istiyorum nasıl? :44: