• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ben bı gun sonra basladım asermeye bu sefer :) kadınların pıskolojılerı gercekten farklı hatta bu sekılde adetten kesılenler bıle oluyo ama sabretmesı zor bı surec hele o 9 ay gecmek bılmıyo sonrada keske hep karnımda kalsaydı dıyorsunuz ama annelık cok baska suan dedesınde oglum ınanın1 gecede bıle ozluyorum esımde nobette bende keyıf yapıyorum :)
bu arada 2 kuzenımde uzun sure hap kullandı ve neredeyse 1 sene surdu hamıle kalmaları sımdı bırının 2 aylık bırının 1 aylık bebegı var

Son düzenleme:
ben ılıskının ertesı gunu basladım asermeye bu sefer :) kadınların pıskolojılerı gercekten farklı hatta bu sekılde adetten kesılenler bıle oluyo ama sabretmesı zor bı surec hele o 9 ay gecmek bılmıyo sonrada keske hep karnımda kalsaydı dıyorsunuz ama annelık cok baska suan dedesınde oglum ınanın1 gecede bıle ozluyorum esımde nobette bende keyıf yapıyorum :)

stres yüzünden geçen ay 1 hafta sarktı reglim :( kasıklarıma batmanın yanı sıra kramo da giriyo ....çok acıkıyorum resmen midem kazınıyor ama 1 tabak çorba ile doyuyorum...göğüslerimde de dolgunlar var ama acı yok :( bu ay ümitliyim inşallah psikolojik değildir :(

bende çok yemeye başladım ya aşerdiğim falan yokta bariz fazla yiyorum ve acıkıyorum şuan bile önüm dolu :61:
42 kiloyum nereme yiyorum bende anlamadım :56:

benzıyo aslında cok acıkıp hemen doymak bak buda vardı aslında sen soyeleyınce hatırladım hele canım bırsey ısteyınce resmen agzımın suyu akıyodu 2 kasıkta hevesım gıdıyodu oglumda cok eksı ıstemıstı canım erken ama tatlı ıstıyo sımdı canım hamıleysem umarım kızım olur :)

benzıyo aslında cok acıkıp hemen doymak bak buda vardı aslında sen soyeleyınce hatırladım hele canım bırsey ısteyınce resmen agzımın suyu akıyodu 2 kasıkta hevesım gıdıyodu oglumda cok eksı ıstemıstı canım erken ama tatlı ıstıyo sımdı canım hamıleysem umarım kızım olur :)

benimde öyle oluyoo canım bişi istese hemen olsun istiyorum gelincede 1 lokma almam yetiyo :( işallah psikolojik değildir :( rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah ve sende inşallah gebesindir..

bende gece persembe yaptırdım 2 negatıf yazıyodu sonucta acaba olma olasılıgı varmı ? gercı cok erken yaptırdım 3 haftalı olmadan bellı olmazmıs

bende gece persembe yaptırdım 2 negatıf yazıyodu sonucta acaba olma olasılıgı varmı ? gercı cok erken yaptırdım 3 haftalı olmadan bellı olmazmıs

kişilerin durumuna göre değişiyor canım kimisi adetine 3 gün kala kimisi 1 hafta sonra görebiliyor...döllenmeye bağlı sanırsam...

hepımız hamıleyızdır umarım bu arada satıma gore muhtemel dogum tarıhıme baktım tabı hamıleysem 11.11.11 cıktı ruyamdada oyle gormustum

bahar nasıl o kadar zayıfsın kızz formülün ne?

genetik bence be cnm bu işler kimi benim gibi öküz gibi yer bişey olmaz kimi 2 gr yer 2 kilo alır ben biraz baba tarafına çekmişim babamda böle yiyo yiyo bişey olmuyo annem kadıncağız 90 kilo yemiyo ama alıyo işte bide şunu belirtmeliyim çok hareketliyim yerimdee duramam bide sebze yemeklerini tercih ederim belki biraz bunlarda etkiliyodur

Back
X