Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 7 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

merhaba kızlar??? nasılsınız bakalım??

canım problem değil.. geçmiş olsun.. neyi var eşinin??

canm yaa dün gece eşim rahatsızlandı onlan ilgilenmek zorunda kaldım pc açık kaldı döndügümdede çok geçti sende çıkmıştın

YAA yine kimseler yok topikte nerdesiniz millet
sonra uykum geliyor kalamiyorum iste sizde gelmiyosunuz
nedense

YAA yine kimseler yok topikte nerdesiniz millet
sonra uykum geliyor kalamiyorum iste sizde gelmiyosunuz
nedense

Ben burdayım bende yeni geldim.Herkese slmlar bu akşam pek sohpete katılamayacağım.Ama yazdıklarınızı okurum.Çünki bileğimi incittim.Akşam üzeri banyo yaptım tam çıktımki düdüklü taşıyor kaldırıp ocağı silim dedim.Kaldırış o kaldırış.Bileğimden dirseğimie kadar bir ağrı girdi.Az önce acile gittik.Hamilelik şüpesi olduğu için filimde çekmediler.ağrıkesici verdi gönderdi.Yarın ortapediye görün dedi.Offfff yaaaa çok acıyooooooo

Zorla yazdım.Acayip bir ağrı.Tamda sağ elim.Napacam bilemiyorum.Tahminim damar damarın üstüne geldi galiba.Yoksa öyle zorlamadımda.duştan da çıkınca herhalde gevşedi kaslar.Offffff neyse kızlar muhabbetiniz bol olsun.Çok zor yazdım

Cok gecmis olsun canim evet ani hareketlerde oluyo dedigin gibi olmustur büyük ihtimal ama
yinede doktora görün aksatma
kizlar gelmiyor artik ya dizi izliyolar yada isleri var bilemiyorum tekrar gecmis olsun

ne oldu canim sorun mu var bulantilarin mi cok...

iyidir sanirim hic bir sey hissetmiyorum sadece gunden gune gohusleerim daha cok kotu aciyor okadar hep yanlarim sistiler resmen

bulanttim zaten var tatlim
baska sorun yok bide halen istahim cok acik
normal agrinin olmasi benim gögüslerim hala agriyor ee tabi sisecegiz artik
olsun artik demi

canim gecmis olsun bitanem evet sicak su iyi gelir benimde birkere oyle oldu inanki 1 ayda anca gecmisti benim esim cok sagolsun hemen sicak su yapardi sabunla ovalardi oyeri cok acirdi ama gunde bir kere yapmak bile iyi gelirdi sonradan acilirdi ama sogunca damarlar yine acyi hissederdim amm boyle yaptikca gecikyor sonra normal evde ki kremlerle avut sen bn kas gevsetici kremlerde surdum ama gebelik suphesi varsa kullanma bnce

bulanttim zaten var tatlim
baska sorun yok bide halen istahim cok acik
normal agrinin olmasi benim gögüslerim hala agriyor ee tabi sisecegiz artik
olsun artik demi

ne yapacan bitanem anne olmak boyle sanirim tabikide seve seve katlanirim olamamasindan iyi cunki boyle olmasi sadece zaten o belirti var bende net olarak daha da baska bir seyim yok ama bebk buyudukce baslar eminim

Aaaaa ben az önce kas gevşetici kullandım.Bişe olurmu acep:26:

Üzülme ama insallah kötü bisey yoktur canim cok zorlama elini yazma sen
bosver
Gerçekten çok acıyor.Sol elle de zor yazıyorum

ne yapacan bitanem anne olmak boyle sanirim tabikide seve seve katlanirim olamamasindan iyi cunki boyle olmasi sadece zaten o belirti var bende net olarak daha da baska bir seyim yok ama bebk buyudukce baslar eminim

Saglikli olsunlarda sorun degil benim icinde
ben merak ediyorum senin bebis 1mi 2mi olabilir yani sonucta ihtimal yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…