slm herkese bu gün doktora gittik veeee şükürler olsun bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda dinledik o kadar duygulandımki anlatamam kızlar Allah herkese nasip etsin 7+3 haftalıkmışım listedede düzelttim hemen
doktorumlada uzun uzun konuştum oda hamile demiştimya o temmuz sonu doğum yapacakmış bir ay izin kullancam dedi o süredede yine aynı hastanede başka bi doktor var sadece o ayki kontrolünü o yapar dedi çok rahatladım çünkü doktorumu çok sevmiştim değiştirmek istemiyodum hiç migren içinde minoset alabilirin dedi hiç geçmezse hastaneye gel iğne yaparız dedi anlıyacağınız çok güzel bi gündü hep iyi haberler aldım kızlar Allah kucağımıza almayı nasip etsin artık bekleyen herkesede bunu nasip etsin inşallah
slm herkese bu gün doktora gittik veeee şükürler olsun bebeğimizi gördük kalp atışlarınıda dinledik o kadar duygulandımki anlatamam kızlar Allah herkese nasip etsin 7+3 haftalıkmışım listedede düzelttim hemen
doktorumlada uzun uzun konuştum oda hamile demiştimya o temmuz sonu doğum yapacakmış bir ay izin kullancam dedi o süredede yine aynı hastanede başka bi doktor var sadece o ayki kontrolünü o yapar dedi çok rahatladım çünkü doktorumu çok sevmiştim değiştirmek istemiyodum hiç migren içinde minoset alabilirin dedi hiç geçmezse hastaneye gel iğne yaparız dedi anlıyacağınız çok güzel bi gündü hep iyi haberler aldım kızlar Allah kucağımıza almayı nasip etsin artık bekleyen herkesede bunu nasip etsin inşallah
ben geldim..........
İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ
ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile9 haftalık
Bahar1212....................hamiş.............................Hamile7 haftalık
Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede
Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile
Ukte8085...........................hamiş............................Hamile5 haftalık
Nissam...................................hamiş............................Hamile5 haftalık
Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile
Pnr30.............................hamiş....................................Hamile
Yorgungonul......................hamiş............................Hamile5 haftalık
Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede
Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede
AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede
Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede
Nalan86............................hamiş.......................Hamile
Aylic...................................20 Mart................................Beklemede
Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı
Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede
Serush.............................25 Mart...........................Beklemede
Evanur.......................hamiş..................................Hamile
Fsane21.........................hamiş.............................Hamile7 aylık
Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede
Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede
Beklemede....................31 Mart............................Beklemede
Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede
Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede
SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede
Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede
Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede
Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede
Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede
Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede
Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede
_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede
Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede
Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede
Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede
Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede
Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede
Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede
Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı
Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede
Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede
Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede
Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede
Matnes........................................................Nisan anne adayı
Asliyan..............................................................Nisan anne adayı
Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede
Zevol...............................................................Mayıs anne adayı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ben yarın sabah test yapsam nolurrrrr:)
makinist ????????? nerdesin????????
herkese iyi akşamlar nasılsınz arkadaşlar..bugün dr gttm dr dediki rahim filmi çekmiyelim bu ay aşılamayı deniyelm ama bende kararsz kaldım ne yapsam acaba.. bide aşılamadn sonra neye dikkat etmem lazım bana yardımcı olursanz sewnrm :)
Hoşgeldin canım....:79::80: Nasılsın?
Canım aşılamayı evanur ve biri daha vardı yaptıran ama hatırlamıyorum.....
Biliyorsun evanur aşılamayla hamile kaldı....
Onlar sana en iyi bilgiyi verir canım....
idare ediyorum saol canm sen nasılsn..saol canm bilgilendrdgn için :)
gunaydin gunaydin gunaydin herkese.......
kizlar kayinvalidemin israri uzerine test yaptim ve HAMILEYIMMMMMMMM....testi almis geldi bana yap dedi olecem merakdan dedi eczaneyle konustum dedim bugun 12.gununde oldugunu asilama oldugunu cikarmi cikamazmi diye soyledim dedim eczacida demis 7.gunden sonra mutlaka cikar demis...yaptim test birde dijitaldi ozitif cikti ve kac haftalik hamile oldugumuda yaziyordu 1ile 2 haftalik dedi pozitifin altinda...darisi tum istiyenlerin basina...hemen dr.aradim pazartesiye randevu aldim kismetse pazartesi gidecem asil is orasi tabikide...darisi tum istiyenlerin basina...oyle birde cikiyorki idrar testlerinde cunki beta oyle bir ikiye katlaniyrki ikiye hergun mutlaka cikiyor...
Nolsun canım işte bitirdik yorucu bi haftayı daha....
Sen ne zamandır istiyodun canım?
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr!!nasılsınız arkadaşlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?