merhaba arkadaşlar,
uzun bir aradan sonra tekrar geldim. keşke mutlu haberlerle dönseydim. adetimin 21. günü yapılan test sonucu yumurtlama sorunum ortaya çıktı.dr. adetin 2. günü tekrar çağırdı. bu ay da hamilelik ümidim adet olmadan bitmiş oldu
merhaba arkadaşlar,
uzun bir aradan sonra tekrar geldim. keşke mutlu haberlerle dönseydim. adetimin 21. günü yapılan test sonucu yumurtlama sorunum ortaya çıktı.dr. adetin 2. günü tekrar çağırdı. bu ay da hamilelik ümidim adet olmadan bitmiş oldu
canim uzulme herzaman morelini yuksek tut...tedavilerine deval et..bak biliyorsun ki polikistik over hastaligini bnde pco sendromu var ve suansa 2haftalik hamileyim ikinci asilamamda kaldim...herzaman bir ustu yontemler var..yeterki sen stresli olma yeter...olsun bu ay olmazsa belki oteki ay olur kim bilir
ya kızlar merhaba bende martın 7 ve 9 ilişkiye girdim doktor bana o haftanın yumurtlama dönemim olduğunu söyledi son adet tarihim 28 şubattı adetim çok düzenli her 28 günde bir bugün 28 gün adet olmadım ama idrer testi yaptım çıkmadı öneriniz nedir arkadaşlar ??
Kızlar bişe soracam bu arada adasıla nerede hiç sesi soluğu çıkmıyo listede adı var ama bir haber vermedi.Bir ara her gün burdaydı.Noldu acep:26:
Hoşgeldin canım.....:79::80:
İyilik nolsun.....
Senden ne var ne yok?
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız:79:
merhaba arkadaşlar,
iyiyi canım bende senin gibi uzun zamandır yoktum sen nasılsın
İyiyim cnm..çalışmalara başladıkk bakalımmm inş bu sefer tutunur bebiş :)
Bu arada söylemden edemicem :) eşime ben söylemeden kendisi psikoloğa gitmeye karar verdi :))
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız:79:
İyiyim canım nolsun valla bilinenden farklı bişi yok...Çalışmalara başladık bakalım inş hayırlısıyla bu sefer tutunur bebiş :)
Ümitsizim ama...
İyi geceler canım,hoşgeldin....:79::80:
Nasılsın,ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?