Insallah gecer canim
terbiyeli tavuk corbasi ve ispanak pisirdim birazda yogurt
halen acmiyim nee
Bende iyimcanım ne olsun işte uğraş dur.
Eşim başımda her an pc ye oturabilir bekliyo kalkmamı benim de hiç niyetim yok ama bakalım ne olacak:))
Ben de ıspanak yemeği yaptım bugün.....
Mönülerimiz aynı....
Acıktıysan ye yine.....
Bu arada kızlar ben yemek yiyip gelcem görüşürüz.....
EEE yanlizmi kaldim ben ya kimse yokmuuu
Kızlar bişe soracam bu arada adasıla nerede hiç sesi soluğu çıkmıyo listede adı var ama bir haber vermedi.Bir ara her gün burdaydı.Noldu acep:26:
ya kızlar merhaba bende martın 7 ve 9 ilişkiye girdim doktor bana o haftanın yumurtlama dönemim olduğunu söyledi son adet tarihim 28 şubattı adetim çok düzenli her 28 günde bir bugün 28 gün adet olmadım ama idrer testi yaptım çıkmadı öneriniz nedir arkadaşlar ??
ya kızlar merhaba bende martın 7 ve 9 ilişkiye girdim doktor bana o haftanın yumurtlama dönemim olduğunu söyledi son adet tarihim 28 şubattı adetim çok düzenli her 28 günde bir bugün 28 gün adet olmadım ama idrer testi yaptım çıkmadı öneriniz nedir arkadaşlar ??
Yarın bir kan testi yaptır bazen idrarda çıkmıyor.
Peki hemen attınmı testi belki sonradan ikinci çizgi çıkmış olabilir bir bak istersen.(atmadıysan tabi)
canım sonradan 2. çizgi çıkınca noluyo bnde de 1 saat aonra çıktı da
ben çıkıyorum malesef eşim duramadı birazdan gelirim inş.Tabi kalkarsa pcnin başından
Ozaman ihtimaller çualır.Ümitlendirmek isdemem ama hamile olabilirsin
Yarın bir kan testi yaptır bazen idrarda çıkmıyor.
Peki hemen attınmı testi belki sonradan ikinci çizgi çıkmış olabilir bir bak istersen.(atmadıysan tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?