Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Burda bir haftadan beri havalar süper bugün ciktim dolastim ama
sanirim yoruldum hemen geri geldim
esim tek cikti bugün offf ailemi cok özlüyorum

Ben de ıspanak yemeği yaptım bugün.....

Mönülerimiz aynı....

Acıktıysan ye yine.....

Bu arada kızlar ben yemek yiyip gelcem görüşürüz.....

Yok canim cok doydum ben belki birazdan
yerim ne zamandir yememistim ispanak burda hemen buunmuyor yada taze olmuyor
sana afiyet olsun hos olsunn canim

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile 9 haftalık

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile 7 haftalık

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Ukte8085...........................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Nissam...................................hamiş............................Hamile 6 haftalık

Esrah ..............................hamiş.....................................Hamile

Pnr30.............................hamiş....................................Hamile

Yorgungonul......................hamiş............................Hamile 5 haftalık

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Nalan86............................hamiş.......................Hamile

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Serush.............................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.......................hamiş..................................Hamile 2 haftalık

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile 7 aylık

Tugbanur2008................28 Mart........................Beklemede

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

SİNeO...............................3 Nisan..........................Beklemede

Tuanafunda...........................3 Nisan................................Beklemede

Gul1182.............................5 Nisan..........................Beklemede

Sevser.............................5 Nisan............................Beklemede

Ruzgar...............................5 Nisan...........................Beklemede

Kardelen99...........................5 Nisan..............................Beklemede

Lagrima.............................7 Nisan.............................Beklemede

Matnes......................8 Nisan...........................Beklemede

_ebru32...........................9 Nisan..............................Beklemede

Nihalite...........................10 Nisan........................Beklemede

Dlkgns.............................10 Nisan.............................Beklemede

Makinist............................10 Nisan..............................Beklemede

Ozgur80...........................13 Nisan.........................Beklemede

Semser_88........................13 Nisan..........................Beklemede

Kayyum........................13 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819...................14 Nisan...........................Beklemede

Tiryandafila88.....................16 Nisan..............................Beklemede

Epsilonsigma.................17Nisan.................................Beklemede

Gyaman.......................20 Nisan...........................Beklemede

Cimeka......................20 Nisan..........................Beklemede

Asliyan..............................................................Nisan anne adayı

Ayyildizim....................25 Nisan........................Beklemede

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ya kızlar merhaba bende martın 7 ve 9 ilişkiye girdim doktor bana o haftanın yumurtlama dönemim olduğunu söyledi son adet tarihim 28 şubattı adetim çok düzenli her 28 günde bir bugün 28 gün adet olmadım ama idrer testi yaptım çıkmadı öneriniz nedir arkadaşlar ??

Kızlar bişe soracam bu arada adasıla nerede hiç sesi soluğu çıkmıyo listede adı var ama bir haber vermedi.Bir ara her gün burdaydı.Noldu acep:26:

Ben yumurtlama tarihinden felan anlamiyorum acikcasi ama düzenli oluyorum diyosun
o zaman ya gec döllenme oldu yada erken yaptin testi öneri diyosan calismaya devamm

Yarın bir kan testi yaptır bazen idrarda çıkmıyor.

Peki hemen attınmı testi belki sonradan ikinci çizgi çıkmış olabilir bir bak istersen.(atmadıysan tabi)

Benimde cikmam gerekiyor arkadaslar
Esim gelicek birazdan yemek hazirliyim biraz sevinsin adam
görüsmek üzere :79::79::79:

merhaba arkadaşlar,
uzun bir aradan sonra tekrar geldim. keşke mutlu haberlerle dönseydim. adetimin 21. günü yapılan test sonucu yumurtlama sorunum ortaya çıktı. dr. adetin 2. günü tekrar çağırdı. bu ay da hamilelik ümidim adet olmadan bitmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…