sende cnm sende kendine dikkat et 10 haftalık oluyolar ha maşşalah cnm Allah kucağımıza almayı nasip etsin ben şimdi çıkayım cnm dönünce doktordan ne olduğunu yaz olurmu merakta kalmayalım bide bence endişelenme senin ikiz ya rahim büyüdükçe kasıklara baskı yapıyoda olabilir çok ta kafanda büyütme cnm iyi düşün iyi olsun çok ötüm bebişlere ve kendine iyyi bak cnm bay:79::79::79:
canim uzulme herzaman morelini yuksek tut...tedavilerine deval et..bak biliyorsun ki polikistik over hastaligini bnde pco sendromu var ve suansa 2haftalik hamileyim ikinci asilamamda kaldim...herzaman bir ustu yontemler var..yeterki sen stresli olma yeter...olsun bu ay olmazsa belki oteki ay olur kim bilir
Geçmiş olsun canım sıkma canını rabbim istedikten sonra her türlü imkansızlıklar imkanlı hale gelir.İstemezsede tıpta hiç bir problem gözükmez ama yine de çocuk olmaz.O yüzden takma kafana oluruna bırak.Tabi tahmin ediyorum demesi kolay diyeceksin ama aynı şeyleri yaşamış birisi olarak söylüyorum.Hayırlısını dile...
Canım moralini bozma,tedavinedevam et sen.....
Allah şifa versin canım....
Gelişmelerden bizi haberdar et canım....
Hiç belli olmaz,belki tedaviye gerek kalmaz .....
slm arkadaşlar nasılsnz.. bugün aşılama yaptım.. çok heycn içindeyim bakalım sonuç ne olcak..
bende hamile olmak istiyorum ama eşim benden kaçıyo bazı konularda ne yapmam gerekir acaba...
teşekkür ederim canım. şimdi nasıl bir sürecin içine gireceğimi merak ediyorum. ilaç faydalı olcak mı olmicak mi? hayırlısı.
slm arkadaşlar nasılsnz.. bugün aşılama yaptım.. çok heycn içindeyim bakalım sonuç ne olcak..
bende hamile olmak istiyorum ama eşim benden kaçıyo bazı konularda ne yapmam gerekir acaba...
41 kere maşallah.Ne kadar çok hamileniz var. Darısı isteyen herkesin başına. AMİN
ben geldim iyiaksamlar nasilsiniz
Selam canim nasilsin??
sukurler olsun tatlim sen nasilsin iyimisin bebisler nasil iyilermi
Sevindim canim iyi olmaniza ben yani biz bugün iyi degiliz pek fena agrim vardi
yattim kalktim ayni biraz hafifledi simdilik ama yine de agriyor
canim hemen dinlen ve dr.aradin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?