Önce gitmeyi düsündüm ama sonradan aradik esimle normal diyor
sanirim yerlesiyolar bebisler kanama olamdikca agrilar normalmis doktor öyle diyor
aman cnaim dikkat et sen iki tane tasiyorsun biliyorsun ki herzaman dikkatli olman lazim bnce dinlenmene bak sen bol bol istirahat sana...
ben de cikiyorum canim cunki hep uykum geliyor ve kendimi hep yorgun halsiz hissediyorum butun vucudumdaki hormonlar degisti sanki kabizligim daha yeni basladi beni cok rahatsiz ediyor ikinamiyorumda korkuyorumda birsey olur diyede bakalim artik nisanin 8inde gittgimde konusacam dr.la bu konu uzerine rahtsiz oluyorum cunki cok..kendine iyi bak canim allaha emanet ol dikkat et kendine bak canim dinlen bol bol yat uzan
canim benim insallah alirsin bekledigin sonucu insallah bebisin seninledir
allah razı olsun canm.. ya bişi diyecem dr bana progestan werdi fitil olarak kullanacam drda sana wermişmiydi...
rica edrim canim sendednde razi olsun...yok canim bana vermedi progestron gibi bir sey kullanmadim hic ilkindede ikinci asialamamda da...ben sordum neden bana vermiyorsun dedim cunki herkesden duyuorum bebegin tutunmasi icin kullaniyorlar dedim yumurta sayim cok ve rahimim gebelige hep hazir oldugunu soylemisti bana gerkmiyor sana demisti ilkinde verebilirdim ama yinede rahim hazir degildi duvarlarimi ne kalinlasmasi mi ne gerekiyormus ama ikincisinde yumurtaliklarimdan daha cok hep benim rahimimin kalinlasmasina toplanmasina ve durusunua cok onem verdii hatda bana soylemisti dr.um rahimin gebelige hazirlaniyor falan demisti ben inanmamistim sonuc da hazirlansada allahin elinde gerisi bahane isde...
insallah bebisin seninledir allahim gonlune gre versin tatlim
insalah canim rabbim gonlune gore versin sadece strs yapma tedavilerinde..savas hic bir zaman vazgecme..
ah o stresi bi bıraksak:) hayırlısı artık canım. merakla bekliom
saol canm..benm bugün biraz kasık agrım war sanki adet olcam gb
Ben geldim kızlar....:79::80:
Hosgeldin canim sikildim cikacaktim bende kimseler yoknerde senin cetvelin ögretmen degilmisin topla sunlari
nasilsin canim??
Hoşbulduk canım.....
Bilemiyorum ki nerde bu millet....
Benim ve kayyumun işlerimiz malum....
Biz söylemiştik yazılılar başlayınca az girebilcez diye....
Ama ben bile bu yoğunlukta girip arada bir katılıyorum sohbete....
Dur bakalım biraz kızayım belki gelirler.....
Nerde benim cetvelim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?