1 hafta geçti bugün baktırdım bişey yok adetde olamadım ama bekliyorum artık![]()
seni üzmek istemem ama geçen ay aynı şey benim başıma geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta geçti bugün baktırdım bişey yok adetde olamadım ama bekliyorum artık![]()
bende gece persembe yaptırdım 2 negatıf yazıyodu sonucta acaba olma olasılıgı varmı ? gercı cok erken yaptırdım 3 haftalı olmadan bellı olmazmıs
kızlar siz yarın kaçta kalkacaksınız ben bu saatde yatınca yarın kesin 11 den önce kalkamam![]()
kan testı yaptırmıstım ama cok erken yaptırdım heralde evde test var ama yapmadımcunku ılk gebelıgımde cok yapmıstım adet tarıhı gecmeden cıkmamıstı beklemek cok zor gercekten 2. dede ılkı gıbı heycan duyuyor ınsan
kızlar siz yarın kaçta kalkacaksınız ben bu saatde yatınca yarın kesin 11 den önce kalkamam![]()
nese ben cıkıyım oglum sabahın korunde kalkar dayısı getırır esımde nobetten gelıcek yanı erken kalkıcam herkese ıyı geceler opuyorum
nese ben cıkıyım oglum sabahın korunde kalkar dayısı getırır esımde nobetten gelıcek yanı erken kalkıcam herkese ıyı geceler opuyorum
kan testı yaptırmıstım ama cok erken yaptırdım heralde evde test var ama yapmadımcunku ılk gebelıgımde cok yapmıstım adet tarıhı gecmeden cıkmamıstı beklemek cok zor gercekten 2. dede ılkı gıbı heycan duyuyor ınsan
oglumun ısmı ahmet benımkıde sınem esım ısmıde ahmet ogluma ben koydum bu ısmı :)
adetin geçtimi bence 3 gün filan geçsin öyle baktır kanda ben bu ay her şupelendiğimde kanda baktırdım bu ay 3 kere baktırdım kollarım mor yaa
ay canım benim ya kıyamam :) sabır gerçekten çok zor![]()
hadi size iyi geceler öptümm![]()