saol cnm yaklaşık 2 yıldır evliyiz ama daha 2 aydır korunmuyoruz biliyorum moral bozmak için daha çok erken ama beklemek ve olmayınca insan ister istemez insan moral bozuyor ve aklına ya olmazsa sorusu geliyor.neyse hayırlısını dileyelim
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
hosgldin tatlim iyilik sukurler olsun sen nasilsin
anladim canim ama dedigini diyecem daha sen cok erkenden streslere baslamissin daha iki ay onunde balki uzun bir yolda olabilir ona gore herseye hazirlikli olmak lazim evet muhum olan cabuk toparlanmak ve tedavilere kusmemek savasmak inat edeceksin ooooo ben 2aylikken gule eglene gidiyordum olsa da olur olmasada olur tavrindaydim sen basdan cok sikiyorsun kendini bnce..rabbim gonlune gore versin canim
orasi oyle ama iannki hayrilsi buymus tatlim bu oldu rahat olsen olacak ama isde biraz dr.lara git gel yumurta takibin icin gidip geleceksin okadar oda isinin saatinden once veya sonrada olsanda olur onu oyle idare edebilirsin asilama gununde de rapor alirsin bir haftalik oldu bitti isde mecbursun izin almaya is yerinin de raporun oldugu surece hic bir sey diyeceklerini zannetmiyorum
hoşgeldiiiiin.
Bence çocuk düşünmeye başladığın andan itibaren o stres başlıyor. önemli olan yapabilirsen tabi olayları akışına bırakmak....
Böyle diyorum ama ben yapamıyorum mesela:)
kizlar sohbete doyum olmuiyor ama esim isden cikti 20dk ya kadar gelir sofrayi kuracam bnde opuyorum hepinizi allaha emnaet olun keninize iyi bakin yasamak nefes almak kadar guzel bir hediye yoktu bu dunyada......
selam kızlar ben geldim...
Nasılsınız...
bu ay zaten hiç umutlanmak istemedim ama umutlandık işte neyse....
önümüzdeki maçlara bakalım:)
kizlar sohbete doyum olmuiyor ama esim isden cikti 20dk ya kadar gelir sofrayi kuracam bnde opuyorum hepinizi allaha emnaet olun keninize iyi bakin yasamak nefes almak kadar guzel bir hediye yoktu bu dunyada......
maşallah listemiz hamile dolmuş allah listedeki herkese nasip etsin inşallah bu arada bebişim listemiz çok güzel olmuş eline sağlık cnm ben kendimi güncelliyorum 9.haftaya girdik
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...
PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??
iYİ GECELERRRRRRRRRRR HERKESE ARKADAŞLARRRRRRRRR BRN GELDİMMMMMMMMMM.
maşallah listemiz hamile dolmuş allah listedeki herkese nasip etsin inşallah bu arada bebişim listemiz çok güzel olmuş eline sağlık cnm ben kendimi güncelliyorum 9.haftaya girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?