Kızlar hepinizi çok özledim öncelikle onu söyleyim
Epeydir giremedim. kısaca anlatıyım durumumu en son hatırlayanlar varsa arkadaşımın doğumuna gitmiştim hastanede kaldığım esnada doktoruyla tanıştım durumumdan bahsettim ve ne olduğunu anlamadan kendimi tedavinin içinde buldum
Yapılanları sırasıyla şöyle : adetin 3 günü vajinal ultrasyon+ hormon testi+adetin 7. Günü rahim filmi+spermiyogram testi
Sonuç: her şey normal doktorum beklersen kısa zamanda gebelik olur yok dersen yumurtalama takibini yapıyım dedi (yumurta geliştirip çatlatıp ilişki gününü söylüyor ya gebelik ihtimalini artırmak için),bende tamam dedim işte tedavideyim anlıcanız 17 nisanı bekliyoruz doktorum çok umutlu benimde içim rahatladı en azından bir problemimizin olmadığını biliyoruz.rahim filmi çok zor oldu hala kanamam var
İnanın aklım burada kaldı doktoruma söz verdim girmicem diye kafamı hamilelikle meşgul etmemek için çünkü doktorum benim stres faktörümün çok olduğunu söylüyor. ama size haber vermedende içim rahat etmedi sizin için sözümü tutamadım.doktor kendini bana bırak dedi bende bıraktım gitti her şeyimi o ayarlıyor .arkadaşımın bebiş bana uğurlu geldi onun vesilesiyle tanıştım doktorumla .hergün onu sevmeye gidiyorum yıkıyorum onu annesi korkuyor çünkü .doğumda bana dua etmiş rabbim kabul eder inşallah.yumurtlama tedavisi olmazsada aşılamaya geçecem beklemeye niyetim yok madem başladım bu işe sonunu getiriyim de boşa gitmesin.
Hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun hakkınızı helal edin
ne olur dua edin bana ben hepinizin duacısıyım
Kızlaar beni soran yok.Yaa dünden beri siteden bir çıktım birdaha giremedim.Bakım yapılıyor yazıyordu:26::26:
Defalarca girdim ama olmadı
Ensonunda tarayıcımı değiştirdim diğerinden girdimde oldu.
Yaaa bide 168 gün sonra açılacak yazınca delirdim.Neyse en sonunda bide böyle deneyim dedimde sonunda oldu.
Ama kimsecikler yok
E bu saatte normal.Bende tam yatacaktım bir deneyim dedim şükür oldu.Neyse artık yarın devam ederiz inş sohpete
aysucum liste çok güzel olmuş ...
ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım....
Nasılsın bakalım?
herkese merhabalar kizlar nasilsiniz bakalim bugun....
bugun herkes cok yogun sanirim eee is guc neyse aksama bulusurz ozaman...
Ben burdayim canim nasilsin görüsmeyeli??
selam tatlim iyiyim ne olsun isde bugun erkenden kactim isden cok yorgunluk ve uyusam hep birde bugun eczaneye ugradim gohsulerim catliyor bnm gerildikce bugun uclarinda yanmam var arada artiyor arada gidiyor ama gohuslerim her gecen gun sisiyorlar cok da sut iciyorum sutum olsun diye acaba cok mu geldiki...isde dedi eczaci recete lazim bnde dedim cuma gunu gidecem dr.a ozaman alirim dedim...dun aksam da surekli kasiklarda kramplar ve kasilamalarim oldu normalde aradim dr.u rahim genisledikce oyle oluyormus...normal dedi adet olacakmisim gibi agrimda vardi onuda normal dedi..analayacagin artik cumayi bekliyorum cok kasiniyorlar kasindikcada catliyorlar...ama bunada sukurler olsun..
sen nasilsin ttalim bebisler nasil bakalim
Kacaklar siziiyi yapmisin dinlenirsin azicik bizde meyve yedik biraz bende kasinti felan yok canim killanma artti diyebilirim karnimda mideme dogru sasirdim bende aslinda 12.ci haftadan sonra
baslamak lazimmis catlak kremine doktor mu verir yoksa bizmi alsak bilemedim bende
cuma günü normal kontrolünmü senin agrilar icin doktorlar ayni seyi söylüyor ama
yinede yorulma cok bende hala ayni gidiyor agrilar alistim diyebilirim
merhabaaaa ... deyip kaçıyorumm hemenn
akşama görüşürüzz
haaa dayanamiyorum uyku ve esnemem cok var soyle onbes dk bile yetiyor onemli islerde yoktu zaten toplantilar falan bnde kactim iyi yaptim ama heeee ne guzel dinleniyorum...
canim benm normal kontrol agrim oldu dun aksam bnde aradim normal dedi kanama olmadigin surece hersey normal dedi bana..cuma gunu geleceksin ozaman yuz yuze daha iyi anlatirim dedi...ama sorun yok dedi...canim dr.na soyle catlakliklar icin veriyorlar ben de biklmiyordum eczaneden ogrendim recetesiz verilmiyormus boyle ilaclar dr.un dedi hamileliginin nasil bir hamilelik oldugunu daha iyi biliyor ona gore verir veye vermez hesabina girdi...sende iste cunku sadece dogum yapmak degil ondan sonrasi da onemli tatiile gittgim zaman eskiden oldugu gibi giyinmek isterim....bnce mutlaka soyle dr.na o catlaklar egerki beyzsa geciyr egerki kirmizilastiysa gecme imkani yokmus damarin icine isliyormus ozaman bnce gec kalmadan soyle jinekologuna illaki verir ben cuma gunu diyecem hala daha kasintim var bugun birde uclarimda yanma olusmaya basladi...anne olmak kolay degil derlerdi de inanmazdim gerckden de oyleymis allahim acilarini gostermesin bizlere gerisi gelir allahim saglik versin bebislerimize biizlere gerisi gelir gecer olsun eminim ben razi oldugum gibi sende razisin bu agrilara olsun sukurler olsun rabbimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?