Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım bizde seni soruyorduk sağa sola nerde bu kız diye.İyi olmana sevindim.
Ayrıca tedavin de hayırlı olsun

İnşallah iyi sonuçlar alırsın

Kızlaar beni soran yok.Yaa dünden beri siteden bir çıktım birdaha giremedim.Bakım yapılıyor yazıyordu:26::26:
Defalarca girdim ama olmadı
Ensonunda tarayıcımı değiştirdim diğerinden girdimde oldu.
Yaaa bide 168 gün sonra açılacak yazınca delirdim.Neyse en sonunda bide böyle deneyim dedimde sonunda oldu.
Ama kimsecikler yok
E bu saatte normal.Bende tam yatacaktım bir deneyim dedim şükür oldu.Neyse artık yarın devam ederiz inş sohpete

Canım o gün 1 saat sürdü bakım....

Ben 1 saat boyunca denedim durdum....

Muhabbetimizde iyiydi tam yaa......

1 saatin sonunda da hemen girdim.....

Ama doğal olarak herkes gitmişti.....

Ben de bi yandan listeyi düzenliyekoyayım dedim.....

Sonra AdaESILA girdi,iyi oldu onunla görüştüm....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 7 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 3 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Laleee 29 Mart. Beklemede
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda 3 Nisan.
Gul1182 5 Nisan. Beklemede
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
AdaEsıla Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede

[/QUOTE]

herkese merhabalar kizlar nasilsiniz bakalim bugun....

bugun herkes cok yogun sanirim eee is guc neyse aksama bulusurz ozaman...

Ben burdayim canim nasilsin görüsmeyeli??

selam tatlim iyiyim ne olsun isde bugun erkenden kactim isden cok yorgunluk ve uyusam hep birde bugun eczaneye ugradim gohsulerim catliyor bnm gerildikce bugun uclarinda yanmam var arada artiyor arada gidiyor ama gohuslerim her gecen gun sisiyorlar cok da sut iciyorum sutum olsun diye acaba cok mu geldiki...isde dedi eczaci recete lazim bnde dedim cuma gunu gidecem dr.a ozaman alirim dedim...dun aksam da surekli kasiklarda kramplar ve kasilamalarim oldu normalde aradim dr.u rahim genisledikce oyle oluyormus...normal dedi adet olacakmisim gibi agrimda vardi onuda normal dedi..analayacagin artik cumayi bekliyorum cok kasiniyorlar kasindikcada catliyorlar...ama bunada sukurler olsun..

sen nasilsin ttalim bebisler nasil bakalim

Kacaklar sizi iyi yapmisin dinlenirsin azicik bizde meyve yedik biraz bende kasinti felan yok canim killanma artti diyebilirim karnimda mideme dogru sasirdim bende aslinda 12.ci haftadan sonra
baslamak lazimmis catlak kremine doktor mu verir yoksa bizmi alsak bilemedim bende
cuma günü normal kontrolünmü senin agrilar icin doktorlar ayni seyi söylüyor ama
yinede yorulma cok bende hala ayni gidiyor agrilar alistim diyebilirim

haaa dayanamiyorum uyku ve esnemem cok var soyle onbes dk bile yetiyor onemli islerde yoktu zaten toplantilar falan bnde kactim iyi yaptim ama heeee ne guzel dinleniyorum...

canim benm normal kontrol agrim oldu dun aksam bnde aradim normal dedi kanama olmadigin surece hersey normal dedi bana..cuma gunu geleceksin ozaman yuz yuze daha iyi anlatirim dedi...ama sorun yok dedi...canim dr.na soyle catlakliklar icin veriyorlar ben de biklmiyordum eczaneden ogrendim recetesiz verilmiyormus boyle ilaclar dr.un dedi hamileliginin nasil bir hamilelik oldugunu daha iyi biliyor ona gore verir veye vermez hesabina girdi...sende iste cunku sadece dogum yapmak degil ondan sonrasi da onemli tatiile gittgim zaman eskiden oldugu gibi giyinmek isterim....bnce mutlaka soyle dr.na o catlaklar egerki beyzsa geciyr egerki kirmizilastiysa gecme imkani yokmus damarin icine isliyormus ozaman bnce gec kalmadan soyle jinekologuna illaki verir ben cuma gunu diyecem hala daha kasintim var bugun birde uclarimda yanma olusmaya basladi...anne olmak kolay degil derlerdi de inanmazdim gerckden de oyleymis allahim acilarini gostermesin bizlere gerisi gelir allahim saglik versin bebislerimize biizlere gerisi gelir gecer olsun eminim ben razi oldugum gibi sende razisin bu agrilara olsun sukurler olsun rabbimize

Haklisin bende bi söylim bakalim ne önerecek zaten konusmasan benim doktor konusmuyor yahu nasil kadinsa benim tedavi gördügüm hastanedeki doktorum cok iyiydi bu pek bi soguk
gögüslerim arada agriyor üstüne falan yatarsam yada sert dokunursam cok sükür iyiyiz onun disinda bi problem yok Aslinda zor bi karar verdim ben bugün maalesef türkiyeye gitmekten vazgectim suanlik zaten bu sekilde gitmem imkansizdi bende razi oldum duruma
artik baska bahara diyleim ama daha kimse bilmiyor herkes gelicek saniyodu babama nasil söylerim bilmem üzülecek canim.
ama simdilik böyle olmasi lazim göze alamam riskleri suanda ikiz olmasi beni korkutuyo acikcasi
varya bahar meyveleri gözümde tütüyor benim rüyamda görüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…