Ayyy canım benim gibi....
Geçmişi okuduysan ben de sıkıldığımdan ve bıraktığımdan bahsetmiştim....
Ben geldim kimseler yok
Oku canım oku Allah kabul etsin bende özgürden önce okumuştum.Hiç beklemediğim bir anda oldu.Ben çok inanıyorum.İnşallah rabbim duyar dualarını
saol canım. araştırdım hep çok acıyo diyen var acımıyo diyen var. umarım söylediğin gibi olur da bende kurtulurum. tabi kurtulmam için önce adet olmam gerekio. yarın yine gitcez bakalım dr.a bi farlutal gibi bi ilaç vercek. artık tek söylediğim kelime hayırlısı...
Tekrardan merhaba arkadaşlar...Sizlere bir konu danışmak istiyorum..1,5 haftadır genital içi kaşıntım oluyor..Akıntım vs. şeyler yok sadece kaşıntı !.. Eşim fitil kullanmamdan yana,, olaki bir gebelik durumu olsa dahi birşey olamayacağını söylüyor..Açıkcası ben kendisiyle hemfirkir değilim..Başından gebelik geçen arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi acaba??? Gebeliğin ilk aylarında fitil kullananız var mı ?? Gerçekten bebeğe etki etmiyormu ??? Şayet öyleyse sabah ilk işim eczaneye gidip fitil almış olacağım :))
Tekrardan merhaba arkadaşlar...Sizlere bir konu danışmak istiyorum..1,5 haftadır genital içi kaşıntım oluyor..Akıntım vs. şeyler yok sadece kaşıntı !.. Eşim fitil kullanmamdan yana,, olaki bir gebelik durumu olsa dahi birşey olamayacağını söylüyor..Açıkcası ben kendisiyle hemfirkir değilim..Başından gebelik geçen arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi acaba??? Gebeliğin ilk aylarında fitil kullananız var mı ?? Gerçekten bebeğe etki etmiyormu ??? Şayet öyleyse sabah ilk işim eczaneye gidip fitil almış olacağım :))
Canım Allah sabırlar versin hepinize.....
Hoşgeldin canım....:79::80:
Napalım işte....
Sen napıyosun canım?
aminnn canım sağolasın...
baya geç girdiniz dün sanırım ben cıkmışken yazmıssın göremedim..
Ben geldim kızlar.....:79::80:
Hosgeldin canim nasilsin??
Hoşbulduk canım.....:79::80:
İyilik nolsun....
Bu saate kadar ev işi yaptım biraz,daha da işim var ama biraz ara vereyim dedim....
Senden ne var ne yok?
Sevindim iyi olmana tabi biraz dinlen sonra devam edersin
bizde iyiyiz iste agrilardan kurtulamadim daha yatiyorum nedense dün coktu agrim zor uyudum
yatakta döndüm durdum bütün gece doktor normal diyor bende anlamadim hicbisey
Doktor normal dediyse iyi canım.....
Ama senin ikiz olduğundan bu kadar sıkıntılı galiba.....
Evanurun da vardı ağrıları bebek yer açıyor kendine tabi.....
Eeeee seninkiler iki kişilik yer açacak tabi....
Haklisinda yinede insan korkuyor yani düsünüyorum bi yandan tehlikeli bisey olsa bi ay ara vermezdi doktor daha 10 gün var randevuma aslinda doktorumdan pek memnun degilim
daha iyisi olsa degistirecem yani
eva ne yapti benim haberim yok giremedim foruma bebis ikizmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?