Kızlaaar dayanamadım gittim kan testi yaptırdım.Sonucu 1 saat sonra öğrenecem.Kimse yok ama öğrenince haber veririm.Allahım nolur bu sefer olsun
selam bende 3 senelik evliyim geçen sene bende rahim filmi çektirdim alttan muane eder gibi pek korkulacak bir şey yok ben ayıkken yaptılar sadece uyuşturucu iğne vuruyolar ama bu doktor belki sana öyle yapmaya bilir daha yeni başlamışsın korkma herşey yoluna girer 3 senedir hala yok bizim geçen ay tedaviye başlayacaktık tam hamile olduğumu söyledi 1 hafta sonra dış gebelik deiler kürtaj oldum ama inşallah bir gün olacak allah olmayan herkeze versin amin
:2:
Canım bence hamilelik var kesin....
Yarın doktora görün bence.....
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım.....
erken derken yani adete ne kadar warken olması gerekir bu belirtilerin??? tahmini bişi söleyin kızlarr bnim adetime 1 hafta kaldı sürekli kendimi dinliyorum war mı bi belirti diye ama bunlardan hiçbiriciii yoookkkk
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
18.kirpiklerin karışması
19.gözbebeğinde büyüme
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADASLARR...
PEKİ SİZDE HANGİLERİ VAR..??
erken derken yani adete ne kadar warken olması gerekir bu belirtilerin??? tahmini bişi söleyin kızlarrr
Bu belirtiler genellikle 3 aylık olduktan sonra başgösteriyormuş..
merhaba arkadaşlar,
ben de dün dr.a gittim. kan testi yaptırdım. sonucu almaya yarın gitcem.
moralim çok bozuk olarAK geldim.
1.hamile olduğumu düşünmüyorum.
2. dr a sinir oldum
3. 5 ay önce laparoskopi oldum. tüpler normaldi. şimdi rahim filmi çekelim dio? 5 ay da tüp tıkanır mı ya? fikriniz var mı?
4. her şeye daha bu ay başladı. eşimin testleri. yumurta takibi falan.
yumurta takibi hangi günler oluyo biliyor musunuz?
rahim filmi nasıl çekilio, çektiren varsa her şeyi anlatabilir mi? anestezi gerekio mu? ameliyathane de mi oluyor? vs.
her şey daha yeni başlıyor ama ben de her şeyden vazgeçmeye başlıyorum. sözde laparoskopiden sonra her şey düzelcekti olmadı. ilaçlarla hamile kalabilecektim olmadı. yumurtlama sorunu çıktı vs vs vs
offf çok sıkıldım ben
Malesef sonuç negatif 1,20 çıktı
boşuna umutlandım
Çok kütüyüm yaaaa
kimseler var mı? napıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar,
ben de dün dr.a gittim. kan testi yaptırdım. sonucu almaya yarın gitcem.
moralim çok bozuk olarAK geldim.
1.hamile olduğumu düşünmüyorum.
2. dr a sinir oldum
3. 5 ay önce laparoskopi oldum. tüpler normaldi. şimdi rahim filmi çekelim dio? 5 ay da tüp tıkanır mı ya? fikriniz var mı?
4. her şeye daha bu ay başladı. eşimin testleri. yumurta takibi falan.
yumurta takibi hangi günler oluyo biliyor musunuz?
rahim filmi nasıl çekilio, çektiren varsa her şeyi anlatabilir mi? anestezi gerekio mu? ameliyathane de mi oluyor? vs.
her şey daha yeni başlıyor ama ben de her şeyden vazgeçmeye başlıyorum. sözde laparoskopiden sonra her şey düzelcekti olmadı. ilaçlarla hamile kalabilecektim olmadı. yumurtlama sorunu çıktı vs vs vs
offf çok sıkıldım ben
selam bende 3 senelik evliyim geçen sene bende rahim filmi çektirdim alttan muane eder gibi pek korkulacak bir şey yok ben ayıkken yaptılar sadece uyuşturucu iğne vuruyolar ama bu doktor belki sana öyle yapmaya bilir daha yeni başlamışsın korkma herşey yoluna girer 3 senedir hala yok bizim geçen ay tedaviye başlayacaktık tam hamile olduğumu söyledi 1 hafta sonra dış gebelik deiler kürtaj oldum ama inşallah bir gün olacak allah olmayan herkeze versin amin
:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?