Selam Lagrima nasilsin canim tekrar basiniz sagolsun diyim Allah bidaha yasatmasin ayni acilari
Acımıyor diyemeyeceğim elbette acıyor ama öyle dayanılmaz bir acısı yok...Hatta bana doğum sancısıyla eşdeğer denilmişti daha çok korkmuştum..Yaşayan biri olarak sana tavsiyem kendini kasmaman rahat ol tamam canım..
Hayırlısı olsun hakkında inşaallah canım..
merhaba arkadaşlar,
dün dr.a gittim. tabiki kan testim negatif. adet olmam için farlutal verdi. olunca 2. günü ve 5. günü tekrar gitcem. yumurta takibi olacakmış.
yumurta takibi yaptıran var mı? nasıl oluyor? hangi günler gidiliyor? bu yöntemle hamile kalan var mı?
merhabalar, benim 29. günüm, şu saniyeye dek adet görmedim, benim her zaman 28. günde gelirdi, ama akıntım var, göğüslerde de herhangi bir his yok, az önce gittik bütün ankareada nöbetçi eczane aradık, predictor hassas test diye, taa Allahın birlik mah.de bulduk, geldim yaptım negatif.... test için çok iddialı diyor eczacılar, testte de 1 gün gecikme ile %99 üstü sonuç doğrudur diyor, demek ki hamile değilim ben.. boşuna o kadar heyecanlanmıştım, bu ay kullandığım klomen ve ovitrelle nedeniyle galiba gecikti biraz, olsaydı çıkardı herhalde.. bu akşam daha girmem herhalde kızlar, biraz moralim bozuk, kafa dağıtmam gerek, görüşürüz sonra...
güzel güzel haberler almak dileğiyle, öpüyorum hepinizi..
Iyi gecelerrrr arkadaşlar neredesinizzz kimse yokkkkk!!!!
ben burdayım fıstık....
Bende burdayım.Hoş geldin canım.NasılsınIyi gecelerrrr arkadaşlar neredesinizzz kimse yokkkkk!!!!
napıyorsun özgürcüm, nasılsın? dayanamadım geldim yine.. canım sıkkkın biraz.. acaba yanılma payı var mıdır diye de içim içimi yiyor.. göğüslerde ağrı hissi var ama adet belirtisi mi bilemedim... bu ay çok ilaç kullandım, glikofage kullanıyorum, klomen aldım, ovitrelle aldım, geçen cmt. diş çektirdim anestezi ile, dün de dolgu yaptırdım yine anestezi, ağrı kesici aldım geçen hafta birkaç kez, 1 g augmentin bitirdim diş yüzünden ama mecburdum, aşılama sonrası diş apse yaptı, hemen dişçimi aradım durumu aktardım, doktoruma danışmamı istedi, o da hemen çektirmemi istedi, ilk 4 haftada birşey olmaz, ya hep ya hiç durumu var dedi, bugün de hala adet görmedim, acaba tüm bu ilaçlardan mı diyorum ama ben çok ilaç kullanırım zaten, hiç şaşmazdı günüm.... çok inanmışım herhalde, bozuldum çok, çünkü bu teste çok güvenilir diyorlar... doktorum geçen hafta ısrarla test yapmamamı, 2 gün gecikme bekleyip gelmemi istedi, acaba diyorum hala, acaba??? sen de ne oldu canım, bende durumlar bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?