Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 11 haftalık
Bahar1212 hamile 9 haftalık
Nissam hamile 8 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Arwen83 1 Nisan. Beklemede
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Makinist 10 Nisan. Beklemede
zseda06 12 Nisan. Beklemede
Ozgur80 13 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 14 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs.. Beklemede
Zevol Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

Nissam hamile 8 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Zevol Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

merhaba arkadaşlar,
dün dr.a gittim. tabiki kan testim negatif. adet olmam için farlutal verdi. olunca 2. günü ve 5. günü tekrar gitcem. yumurta takibi olacakmış.

yumurta takibi yaptıran var mı? nasıl oluyor? hangi günler gidiliyor? bu yöntemle hamile kalan var mı?

bende sordum dr.a acı yok dedi. sadece adet sancısı gibi çok hafif bi ağrı oluyor ve 5 dk. sürüyor, korkulcak bişi yok dedi. bakalım nasıl olcak?

hımmm ben,imde 15 inde başlayacak sanırım yumurta takibi bilmiyorum nasıl oldugunu..

merhabalar, benim 29. günüm, şu saniyeye dek adet görmedim, benim her zaman 28. günde gelirdi, ama akıntım var, göğüslerde de herhangi bir his yok, az önce gittik bütün ankareada nöbetçi eczane aradık, predictor hassas test diye, taa Allahın birlik mah.de bulduk, geldim yaptım negatif.... test için çok iddialı diyor eczacılar, testte de 1 gün gecikme ile %99 üstü sonuç doğrudur diyor, demek ki hamile değilim ben.. boşuna o kadar heyecanlanmıştım, bu ay kullandığım klomen ve ovitrelle nedeniyle galiba gecikti biraz, olsaydı çıkardı herhalde.. bu akşam daha girmem herhalde kızlar, biraz moralim bozuk, kafa dağıtmam gerek, görüşürüz sonra...

güzel güzel haberler almak dileğiyle, öpüyorum hepinizi..

Geçmiş olsun canım aynı duyguyu bende 2 gün önce yaşadım.Kan testim negetif.Bende bu ay ilk defa klomen kullandım.Geçen ay adetim uzadığı için tabloya 3 gün sonrasını yazmıştım normalde benimde bu gün adet olmam gerekti.Olmadı her halde klomenden kaynaklanıyor.Yada sitresten nebilim.
Yoksa bir an önce olsunda bende rahatlayım.Haftaya da en yakın arkadaşımın düğünü var önce burda 1 hafta sonra istanbulda.O zamana kadar olsada bitse

Bu arada nerde bu millet.Bak yatacam hadi gelin artık.İki lafın belini kırak

napıyorsun özgürcüm, nasılsın? dayanamadım geldim yine.. canım sıkkkın biraz.. acaba yanılma payı var mıdır diye de içim içimi yiyor.. göğüslerde ağrı hissi var ama adet belirtisi mi bilemedim... bu ay çok ilaç kullandım, glikofage kullanıyorum, klomen aldım, ovitrelle aldım, geçen cmt. diş çektirdim anestezi ile, dün de dolgu yaptırdım yine anestezi, ağrı kesici aldım geçen hafta birkaç kez, 1 g augmentin bitirdim diş yüzünden ama mecburdum, aşılama sonrası diş apse yaptı, hemen dişçimi aradım durumu aktardım, doktoruma danışmamı istedi, o da hemen çektirmemi istedi, ilk 4 haftada birşey olmaz, ya hep ya hiç durumu var dedi, bugün de hala adet görmedim, acaba tüm bu ilaçlardan mı diyorum ama ben çok ilaç kullanırım zaten, hiç şaşmazdı günüm.... çok inanmışım herhalde, bozuldum çok, çünkü bu teste çok güvenilir diyorlar... doktorum geçen hafta ısrarla test yapmamamı, 2 gün gecikme bekleyip gelmemi istedi, acaba diyorum hala, acaba??? sen de ne oldu canım, bende durumlar bu...

iki gündür kimse uğramıyor doğru düzgün, gerçi ben 3-4 gündür buradayım öncesini bilmiyorum ama...

Iyi gecelerrrr arkadaşlar neredesinizzz kimse yokkkkk!!!!
Bende burdayım.Hoş geldin canım.Nasılsın

Aynen benimde canım sıkkın hala atamadım üstümden sıkıntıyı.Birazda fazla umutlandım ondan galiba.Ama ne bileyim okadar çok belirti oldu ki ben çok ihtimal vermiştim.Neyse ben kan testi yaptırdım benim ki kesin de seninki belli olmaz belki geç döllenmiştir.Dr da belki biliyordur geç yumurtladığını ondan test yapma 2 gün sonra gel diyordur.Bide çok ilaç kullanmışsın neden tedbir almadın hamilelikte zarar vermeyen ilaçlar alsaydın.Hayırlısını dile canım yaa ne yapalım kısmet

doktora danıştım tatlım, mecbur kaldım çünkü durduk yerde apse çıktı işte, doktor hemen halletmelisin dedi, 4 hafta içinde birlşey olmaz dedi, ya hep ya hiç diye birşey varmış bu ilk 4 haftada, internette de gördüm ben, eğer sorun olacaksa zaten bebek olmazmış, epğer hamilelik gerçekleşirse sıkıntı olmadı anlamına gelirmiş, onlar tıpta buna ya hep ya hiç diyorlarmış... seni umutlandırmak istemem tatlım ama ben bunları araştırıken bu sitede kanda çıkmasa bile hamile kalanlar olduğunu okudum enteresan şekilde... hatunlsar yazmış kanda negatif ama hamileymişim diye... sen yine de gecikmeyi mi beklesen acaba çok stres yapmayıp...

Nissam hamile 8 haftalık
Nalan86 hamile
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile
Zevol Mayıs. Beklemede
Asliyan Beklemede
AdaEsıla Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…